Görüş Bildir
Haberler
Spotify Wrapped 2021: Bu Yıl En Çok Neleri Dinlediniz? Spotify Özetine Nasıl Bakılır?

Spotify Wrapped 2021: Bu Yıl En Çok Neleri Dinlediniz? Spotify Özetine Nasıl Bakılır?

GNS
01.12.2021 - 19:56

2006 yılından beri dijital müzik hizmeti veren platform Spotify, kullanıcılarının bu yılki 'en'lerini yayınladı. Her yıl sonunda Aralık ayında kullanıcılarının yıllık müzik özetini listeleyen Spotify'ın bu seneki listeleri de yayınlandı. Spotify Wrapper 2021 adı altında en çok dinlenen şarkılar, sanatçılar, podcastler ve diğer içerikleri listeleyen bu özellik kullanıcıların yıllık istatistiklerini gösteriyor. Peki Spotify 2021 özetine nasıl bakılır? Nereden bakılır? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spotify sabırsızlıkla beklenen 2021 özetini yayınladı. Spotify Wrapped adıyla bilinen yıllık özet listesinde en çok dinlenen sanatçılar, sanatçılar, müzik türleri ve Spotify listeleri gibi pek çok şey yer alıyor. Aynı zamanda Türkiye genelinde en çok dinlenen şarkıların da listelendiği Spotify 2021 özetinde bu yıl neler var? İşte detaylar...

Spotify Wrapped Nedir?

Spotify Wrapped Nedir?

Aralık ayına girmemizle birlikte yılın en çok beklenen Spotify Wrapped 2021 listesi yayınlandı. Dijital müzik platformu her sene kullanıcılara o takvim yılı boyunca en çok dinledikleri şarkıların, sanatçıların, müzik türlerinin ve daha fazlasının genel kapsamalı bir özetini hikaye formatında sunuyor.

Spotify Wrapped 2021 Nasıl Kullanılır?

Spotify Wrapped 2021 Nasıl Kullanılır?

Spotify, web sayfasından yaptığı açıklama ile Wrapped 2021’e eklediği yeni özellikleri duyurdu. Favori müziklerinizi, sanatçılarınızı ve dinleme alışkanlıklarınızı içeren Wrapped kartları halihazırda Instagram, Snapchat, Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlarda paylaşılabiliyorken; İsveç merkezli şirket Wrapped 2021 ile TikTok’u da desteklemeye başladı.

Spotify Wrapped Yeni Özellikler

Spotify Wrapped Yeni Özellikler

Bu yıl ilk defa sunulan diğer yenilikler şöyle:

2021: The Movie – Bu özellik, en iyi şarkılarınızı tamamen sizinle ilgili bir filmden klasik sahnelerle eşleştirir.

Ses AuranızSpotify’ın bir aura uzmanıyla çalışarak oluşturduğu bu özellik, ses auranızı en iyi iki müzik ruh halinize göre görselleştirir.

Oyun Kartları – Bu, oynadığınız ve ardından arkadaşlarınızla paylaştığınız etkileşimli, veri tabanlı bir oyundur. Spotify size bu yılki dinleme alışkanlıklarınızla ilgili ilgili birkaç test yapacak ve hangisinin doğru olduğunu tahmin etmeniz gerekecek.

2021 Wrapped Blend – Bu yıl başlatılan yeni Blend özelliğinden yararlanan Spotify hayranları, 2021 müzik zevklerinin arkadaşlarıyla nasıl eşleştiğini görebilir, harmanlanmış çalma listelerini yayınlayabilir ve sonuçlarını sosyal medyada paylaşabilirler.

Spotify Wrapped 2021'de Neler Var?

Spotify Wrapped 2021'de Neler Var?
  • En Sevilen Şarkılarınız 2021

  • Sanatçılarınız

  • 2021’in En İyi Parçaları ve Sanatçıları

  • 2021’in En İyi Yeni Podcast’leri

  • 2021’in En İyi Bölümleri

  • 2021’in En İyileri

  • 2021’e Bir Bakış

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
2
2
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın