Görüş Bildir
Haberler
Spotify'a Video İçeriği ve Podcast Özelliği Geldi

Spotify'a Video İçeriği ve Podcast Özelliği Geldi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spotify içeriğini ve platformlarını genişletmeye devam ediyor. Beklenen adım sonunda geldi.

Piyasaya çıkmasından bu yana sadece 4 sene geçen ve bu 4 sene içinden 25 milyar saatlik müzik yayını yapmış olan Spotify, içeriğinin sınırlarını muazzam ölçüde genişletecek adımı atmaya hazırlanıyor.

Bugün düzenlediği etkinlikte yeni platformunu tanıtan Spotify, bu platformda kişiselleştirilmiş çalma listesi, podcast'ler, geliştirilmiş içeriksel müzik önerileri ve video içeriği hizmeti sunacak.

Spotify CEO'su Daniel Ek

Müzik kategorilerinde ve türlerinde oldukça geniş bir yelpaze sunacak olan Spotify, artık sadece bir müzik platformu değil.

ABC, Adult Swim, NBC, BBC, ESPN, TED, MTV, Maker, Slate, Fusion veStarbucks gibi önemli firmalarla ortaklık içine giren Spotify, Comedy Central Vice ve The Nerdist gibi firmaların ortaklığıyla da video içerikleri sunacak.

Ayrıca Nike+ uygulamasının içinde bulunacak Spotify Running ve bu yılın sonunda sunulacak RunKeeper sistemleri sayesinde Spotify, şirketin CEO'su Daniel Ek'in tabirine göre ''olabildiğince çok yerde olma çabası''nda büyük bir adım atmış olacak. Zaten büyük şirketlerle kısa sürede yaptığı önemli anlaşmalarda, şirketin bu politikasının en büyük örneği.

Farklı şirketlerle ortaklık konusunda herhangi bir şirket sınırlaması belirlemeye -önüne gelenle anlaşma imzalayan- Spotify, bu durum sayesinde müthiş bir gelir elde etmiş durumda. Bu sebeple özellikle Apple ve benzeri büyük firmalardan gelmesi beklenen müzik yayını hizmeti gibi, rakip sistemlere karşı en ufak bir çekinceleri bulunmuyor.

Yenilenmiş sistemi ile Spotify ABD, Birleşik Krallık, Almanya ve İsveç'e sunulmuş durumda. Yavaş yavaş diğer ülkelere de gelecek.

WebTekno

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0