Görüş Bildir
Haberler
Spor Toto Süper Lig'de Günün Toplu Sonuçları

Spor Toto Süper Lig'de Günün Toplu Sonuçları

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında bugün 4 maç oynandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sivasspor 1-2 Bursaspor

Sivasspor 1-2 Bursaspor

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Sivasspor sahasında Bursaspor’u ağırladı. Maçtaki gol perdesini Denizli Yılmaz açtı ve konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. 22’de Burhan Eşer karşılaşmada eşitliği sağlayan sayıyı kaydetti. Maçın uzatma dakikalarında yeşil-beyazlı ekipte Deniz Yılmaz, bir kez daha sahneye çıktı ve skoru tayin etti. Karşılaşma Bursaspor’un 2-1 üstünlüğüyle bitti.

Bu sonuçla Sivasspor, 21 puanla 17. sıradaki yerinde kaldı. Bursaspor bu galibiyetle puanını 38 yaptı ve 8. sıraya yükseldi.

Başakşehir 3-0 Mersin İdmanyurdu

Başakşehir 3-0 Mersin İdmanyurdu

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Medipol Başakşehir, evinde oynadığı maçta Mersin İdman Yurdu’nu 3-0 gibi net bir sonuçla mağlup etti. Bu sonuçla Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir avantaj yakalayan ev sahibi ekip, rakibini de ligin son sırasına itti.

Antalyaspor 2-2 Akhisar Belediyespor

Antalyaspor 2-2 Akhisar Belediyespor

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Antalya Arena’da oynanan mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor haftayı 32 puanla 11. sırada tamamladı. Akhisar Belediyespor ise 40 puana yükseldi.

Fenerbahçe 0-0 Osmanlıspor

Fenerbahçe 0-0 Osmanlıspor

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında ligin 2. sırasındaki Fenerbahçe, sahasında sıradaki Osmanlıspor'u ağırladı. Maçta 90 dakika boyunca iki taraf da eşitliği bozamayınca puanlar paylaşıldı. Fenerbahçe puanını 60'a çıkartırken Osmanlıspor 40 puana yükseldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın