Görüş Bildir
Haberler
SpaceX Astronotları Süper Kahramanları Aratmayacak

SpaceX Astronotları Süper Kahramanları Aratmayacak

Onedio Medya
09.05.2016 - 19:51 Son Güncelleme: 10.05.2016 - 12:13

SpaceX'in astronotları giyecekleri özel tasarımlı astronot kıyafetleriyle uzayın en karizmatik astronotları olma yolunda. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elon Musk gerçekten ilginç adam. Buna hem zaman zaman yaptığı cesur çıkışlarla hem de sahibi olduğu Tesla ve SpaceX şirketlerinin atılımlarıyla defalarca şahit olduk. Ünlü CEO’nun yeni “aykırı” hedefi ise bu kez daha bilimsel olan SpaceX ile ilgili.

Yeniden kullanılabilir Falcon roketleriyle tarihi başarılara imza atan SpaceX, bunu şimdiye dek “insansız” bir şekilde gerçekleştirdi. 

Ancak uzay taşımacılığı şirketinin hedefleri arasında birkaç yıl içinde Mars’a gitmek, onun için de insana ihtiyaç var.

İşte bu insanların, yani astronotların kıyafetleri bile “havalı” olacak. Daha iddialı bir ifadeyle “süper kahraman kostümlerini aratmayacak.” Zira şirketin astronot kıyafetleri için anlaştığı isim bu işin ustası Jose Fernandez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdiye kadar Batman v Superman, Oblivion, Tron: Legacy, Avengers, Iron Man ve daha nice ünlü yapımın kostümlerini tasarlayan ünlü kostüm tasarımcısı Jose Fernandez, artık SpaceX astronot kıyafetlerinden de sorumlu. 

Ve o özel kıyafetlerin geleneksel astronot kıyafetlerinden çok daha farklı ve havalı görüneceğini tahmin etmek zor değil. Elon Musk’ın da belirttiği üzere, astronot konusunda şirketin önceliği “tasarım.” Elbette can güvenliğini saymazsak.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
54
14
8
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serdal Sert

Elon Musk bildiğin Tony Stark.

Nikola Tesla

Elon Musk'ı seviyorum ama Amerika'nın reklam pazarlama politikası mide bulandırıcı olmaya başladı.