Görüş Bildir
Haberler
Soylu ve Atay Sosyal Medyada Atıştı: 'Odanda Fotoğraf Çektirenleri Öğrenseydin Her Suçluyla Anınız Olmazdı'

etiket Soylu ve Atay Sosyal Medyada Atıştı: 'Odanda Fotoğraf Çektirenleri Öğrenseydin Her Suçluyla Anınız Olmazdı'

TİP Hatay Milletvekili Barış Atay ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında sosyal medya üzerinden sert tartışma yaşandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TİP Milletvekili Barış Atay, sosyal medya hesabından Süleyman Soylu'nun yeğeninin son model araba ile videosunun çıkmasına Soylu'nun sözleriyle tepki gösterdi.

Soylu'nun yeğeninin videosunu paylaştı

Soylu'nun yeğeninin videosunu paylaştı

Sosyal medyada Süleyman Soylu'nun yeğeninin son model bir araba ile videosunun çıkmasına 'Ohh paralar buralara gidiyormuş ooooooh' yazan Atay, paylaşımında Soylu'yu etiketledi.

'Sonra ağlıyorsun çukur'

'Sonra ağlıyorsun çukur'

Atay'ın paylaşımına sert tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Çirkin yüzün, dilin 21 yaşında ailesinden aldığı üniversite harçlığı hariç işi-geliri olmayan müzikle uğraşan gence dadandı Alçakça iftira ettiğin gibi arabası da yok sadece video çekiminde kullanmış başka gençlerin yapabileceği gibi Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun Çukur'' ifadelerini kullandı.

'Naparsın, tekrar mı saldırtırsın'

'Naparsın, tekrar mı saldırtırsın'

Bakan'ın tepkisine sert bir şekilde yanıt veren Atay şu ifadeleri kullandı:

'Yok bakan efendi. Muhattap sensin. Arabayı öğrenene kadar, odana girip fotoğraf çektirenleri öğrenseydin belki “tanımadığın” her suçluyla anınız olmazdı. Ayrıca, naparsın, tekrar mı saldırtırsın, hesap mı sorarsın? “Sormazsan namert olduğunu söylediğin” hesaba benzemesin!'

Soylu ile Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer'in yer aldığı fotoğraftaki üçüncü ismin Soylu'nun yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1056
307
166
59
48
23
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
serra

Bi deli barış ataya terörist demiş diğerleri peşinden gelmiş. Sorsan okuyup araştırmamışlardır ama. Türk halkının cahilliği çok hafife alınıyor...

Tiba Zined

Çooookkk

Tzzhh

Şu barış atay denen pkk savunucusu terörist serefsizin haberlerini yapmayi kesin artık iktidara dusman olucam muhalefet yapicam diye şu bayraga ulkeye dusman... Devamını Gör

Bozuk saat günde 2 kere doğruyu gösteriyor diye çalışıyor denemez ama o doğruyu gösterdiği anda saatin yanlış oldugunu sıfr saat bozuk diye inkar etmek ahmak... Devamını Gör

Musty Bal

olm zaten tweeti paylaşmışsınız nie altına adamın tweetini tekrar yazıyorsunuz ? gerçekten bi açıklayında bunun malca olmadıgını bi anlayayım ..