Görüş Bildir
Haberler
Soylu'nun Mesajını Silahlı Fotoğrafıyla Paylaşan Din Öğretmeni: 'Emrindeyiz'

etiket Soylu'nun Mesajını Silahlı Fotoğrafıyla Paylaşan Din Öğretmeni: 'Emrindeyiz'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'emrindeyiz' mesajını silahlı fotoğrafıyla paylaşan öğretmen 'Biz de senin emrindeyiz' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in Rize ziyaretinde esnaf ziyareti yaptığı sırada uğradığı provokasyon ile ilgili bugünkü grup toplantısında “Gelin Hanım dua et ki, Rize'de çok ileriye gitmeden ders verdiler, bunlar iyi günler, daha neler olacak neler' dedi.

Öğretmenden silahlı tehdit

Öğretmenden silahlı tehdit

OdaTV'den Murat Sökdü'nün haberine göre, Muğla Fethiye’de Din Kültürü öğretmeni olduğu öğrenilen Yunus Taşkıran da bunun ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'emrindeyiz' mesajını silahlı bir fotoğrafıyla paylaşarak 'Biz de senin emrindeyiz' yazdı.

Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran’ın sosyal medya hesaplarında, sık sık Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun fotoğraflarını paylaştığı görüldü.

Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran’ın sosyal medya hesaplarında, sık sık Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun fotoğraflarını paylaştığı görüldü.
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
927
524
193
51
29
29
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Çocukların bu adamdan eğitim aldığını düşünmek bile ürpertici. Kutsal bir meslekte çocuklar kimlere emanet. Gidişat gösteriyor ki seçimleri muhalefetin kazan... Devamını Gör

Mehmet Göçer

o muhalefet lideri bir kadın da 90 milyonun cumhurbaşkanıni bir kasaba benzetmeyecekti.kendi açınızdan baktiginiz sürece hicbirsey düzelmeyecek.muhalefet lid... Devamını Gör

Figani

Bu halk o silahı sizin gö*ünüze sokar rahat olun siz... Benito Musolli nin hazin sonundan feyz alın, bu son cüret.

hsnsnc

Bi bok olmaz. Yine seçilir

begonvila

Ulan biz bunları kuran okuyor , namaz kılıyor sanıyorduk yurtlarda camilerde, bunlar meğerse hizbullah militanı gibi hazırlanıyormuş