Görüş Bildir
Haberler
Soylu Mezuniyet Töreninde Konuştu: ‘Göreve Abdestli Çıkın’

Soylu Mezuniyet Töreninde Konuştu: ‘Göreve Abdestli Çıkın’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde konuştu.  Soylu ayrıca, mezun olan jandarma personeline görevlerine ‘abdestli’ olarak çıkma tavsiyesinde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Cumhuriyet'in 100'üncü yılında tertemiz olacak’

‘Cumhuriyet'in 100'üncü yılında tertemiz olacak’

Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Milletin terörle mücadele ve asayişte, büyük gurur yaşadığını ifade eden Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, eğitimden sağlığa, savunma sanayisinden ulaştırmaya kadar 100 yılın altyapısını ve 100 yılın Türkiye'sini hazırladığını söyledi. 

Amanoslar'ın, Karadeniz'in, Tendürek'in, Erzurum'un, Kars Çemçe-Madur'un teröristlerden temizlendiğini aktaran Bakan Soylu, 'Allah'ın izniyle Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak” dedi. Soylu mezun askerlere 'Görevinize Allah rızası için abdestli çıkın, Ayet'el Kürsi'lerle çıkın. Biliniz ki Allah sizin muhafızınızdır' diye telkinde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan mezunlara

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
42
20
3
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KürŞad

"Türkiye Cumhuriyeti LAİK, demokratik, sosyal bir hukuk devletidir.." Ne acıdır ki bir bakana anayasamızın değiştirilemez maddelerini hatırlatmak gerekiyor..

İronici

Bunu diyen adamın kokain ticareti yapması

Halil Değerli

Sonradan görme siyasal islamcılara en güzel örnek Süslü Sülo.... ..... 🤪😡😠👻