Görüş Bildir
Haberler
SoundHound Kendi Sesli Asistanını Duyurdu

SoundHound Kendi Sesli Asistanını Duyurdu

Batuhan
03.06.2015 - 13:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sesli asistan servislerine bir yenisi daha eklendi. Şimdiye kadar şarkı bulma uygulaması olarak hizmet veren SoundHound , artık tüm sesleri anlayıp karşılık verebilecek sesli asistan uygulamasını duyurdu.

SoundHound’un Siri, Google Now ve Cortana’ya rakip olarak geliştirdiği Hound isimli sesli asistanı rakipleri gibi aynı amaca hizmet ediyor. Sesli asistan uygulaması, kullanıcıların anlık sorularına, taleplerine, merak ettiklerine hızlı bir şekilde karşılık vermeye çalışıyor. Ancak Hound bunu yaparken rakiplerinden farklı bir sistem kullanıyor. SoundHound’un ifadesine göre Hound rakiplerinin aksine sesleri toplama, analiz etme, gönderme ve işleme süreçlerini tek bir seferde gerçekleştiriyor.

Müzik konusundaki üstün yeteneklerini düşünüdüğümüzde SoundHound’un sesli asistan servisinin ne derece etkili olacağı merak konusu. Şu an için beta sürecinde olan Hound, davet yoluyla Google Play‘den edinilebiliyor. Ancak tahmin edeceğiniz üzere uygulamaya şimdilik yalnızca Amerika’dan erişilebiliyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0