Görüş Bildir
Haberler
Sony Yeni PlayStation 5 Kapaklarını Tanıttı! PlayStation 5 Kapakları Kaç TL? PS5 Renkleri Neler?

Sony Yeni PlayStation 5 Kapaklarını Tanıttı! PlayStation 5 Kapakları Kaç TL? PS5 Renkleri Neler?

GNS
13.12.2021 - 18:57

Japonya kökenli dünyanın en büyük tüketici elektroniği üreticisi şirket Sony, üretimini yaptığı PlayStation oyun cihazının yeni serisinin kapaklarını duyurdu. PS5 için siyah başta olmak üzere farklı renklerin de üretiminin yapıldığını duyuran şirket ilgilileri sevindirdi. Bu zamana kadar yalnızca siyah ve beyaz PlayStation üretimi yapan Sony'nin bu hareketi video oyunu severlerin dikkatini çekti. Peki Sony PS5 kılıfları hangi renklerde olacak? PS5 kılıflarının fiyatları ne? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Teknoloji üreticisi şirket Sony, PlayStation 5 ürünü için yaptığı yeniliği duyurdu. Bu zamana kadar yalnızca oyun konsollarına renkli kılıf üreten ve cihazın kendisini her zaman siyah ve beyaz olarak satışa sunan Sony, PS5 için kılıf ürettiğini duyurdu. Peki PS5 kılıfları ne kadar? İşte detaylar...

PS5 Yeni Kapakları Duyuruldu

PS5 Yeni Kapakları Duyuruldu

Sony PlayStation 5'i sadece beyaz renkli dış kapaklar ile satışa sunmuştu. Ancak PlayStation 5'in en önemli özelliklerinden biri beyaz renk dış kapakların değiştirilebiliyor olmasıydı. Bu kapaklar değiştirebilir olmasına rağmen, Sony resmi olarak farklı renklere sahip PS5 kapakları sunmamıştı. Bu da kullanıcıların PS5'lerini kişiselleştirmesinin önünde önemli bir dezavantaj olarak nitelendirilmişti. Ancak Sony, bugün farklı bir adım attı ve nihayet kendi özel PS5 kapaklarının duyurusunu gerçekleştirdi.

Yeni PS5 Kılıfları Renkleri

Yeni PS5 Kılıfları Renkleri

Sony'nin PlayStation 5 kapakları siyah, kırmızı, pembe, mavi ve mor (Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue ve Galactic Purple) renkler ile sunulacak. Böylece tamamen siyah PS5 artık hayal değil, gerçek olacak. 2022'de çıkacak olan kapaklar, hem normal PlayStation 5'te hem de PlayStation 5 Digital Edition'da çalışacak.

Sony Dualsense Renkleri

Sony Dualsense Renkleri

Yeni kapakların dışında yeni pembe, mavi ve mor (Nova Pink, Starlight Blue ve Galactic Purple) renkli yeni DualSense seçenekleri de piyasaya sürülecek. PlayStation Türkiye'nin resmi sitesine göre, yeni DualSense renkleri, 14 Ocak'ta piyasaya sunulacak.

PS5 Kapakları Fiyatı Ne Kadar? Dualsense Fiyatları Ne Kadar?

PS5 Kapakları Fiyatı Ne Kadar? Dualsense Fiyatları Ne Kadar?

PS5 kapakları 54,99 dolardan, yeni DualSense seçenekleri 74,99 dolardan satışa çıkacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın