Görüş Bildir
Haberler
Sonbaharı Ne Kadar Seviyorsun?

etiket Sonbaharı Ne Kadar Seviyorsun?

Malum sonbahar kapıda! Bakalım sen sonbaharı ne kadar seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım...

2. Şimdi de yaşını seçer misin?

3. Öncelikle hangi mevsimde doğduğunu söyler misin?

4. Hırkalar ve sweatshirt ile aran nasıl?

5. Hangi renk asla tercihin olmaz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne sıklıkla duş alırsın?

7. Son olarak, sence Kasım'da aşk başka mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sonbahar senin mevsimin!

Sonbahar senin mevsimin!

Renk renk yapraklar, sıcak içecekler, inceden bir soğuk... Sonbahar kesinlikle senin mevsimin! Sonbaharı hüzünden çok yeniden doğuş olarak görüyorsun sen. Eee zaten evde olmaktan da keyif alıyorsun. Kap kahveni, çek battaniyeni ohhhh mis... Ortalıkta uçuşan sarı kırmızı turuncu yapraklar görmek seni çok mutlu ediyor olmalı! Gözlük deri ceket ikilisini ne kadar sevdiğin, sıcak içecekleri soğuk havada içmenin keyfini ne kadar aldığın, o hüzünlü havayı ne kadar kendine yakın bulduğun ortada!

Belki favori mevsimin değil ama tema olarak seviyorsun!

Belki favori mevsimin değil ama tema olarak seviyorsun!

Belki soğuğu, belki yağmuru sevmiyorsun ya da belki yazı çok seviyorsun bilmiyoruz ama sonbahara çok da soğuk olmadığını söyleyebiliriz. Sonbaharın kafada oluşturduğu tema sana hitap ediyor. Evde vakit geçirmekten de zevk alıyorsun. Belki de sen daha çok kış mevsimini seviyorsun. Soğuk havayla, yağmurla, evin içinde vakit geçirmekle bir problemin olmadığı ortada. Ama senin için bu mevsim favori mevsiminden önceki mevsim heyecanı gibi. Kışa hazırlık olarak gördüğün bu dönemi keyifle çıkarmayı unutma, zaman hızlı geçiyor.

Sonbahar pek senlik değil gibi...

Sonbahar pek senlik değil gibi...

Pek senlik değil derken, bir şey hissetmiyorsun gibi. Sevmediğin pek çok şey var sonbahara dair, ama hayatını kararttığını da söyleyemeyeceğiz. Sağlığına dikkat eder, yağmura çamura da yakalanamazsan sonbaharı güzel güzel atlatırsın gibi. Biraz daha ilkbahar insanı gibi bir havan var senin. Verdiğin cevaplara göre yağmur, serin hava ile bir problemin yok da, yani sen yeşilliğin, canlılığın insanısın. Sonbaharın hüzünlü enerjisi pek sana göre değil, belli.

Kesinlikle sonbahar senin mevsimin değil!

Kesinlikle sonbahar senin mevsimin değil!

Sonbahar ve kafada oluşturduğu imgeler hiç sana göre değil! Yağmur, çamur, soğuk hava, ölen bitkiler. Nesini seveceksin ki zaten? Evde oturmak da sana göre değil bunalıyorsun zaten. Yine de her yıl olduğu gibi bu mevsim de geçer. Yaz bittiği için yeterince mutsuzken, bir de yağmur, soğuk hava, çamur falan iyice keyfin kaçıyor. Devamında kışın geldiğini hatırlatır, keyfini çıkartmayı denemeni öneririz...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
207
111
64
22
18
17
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Altındal

Bilemediniiiizzz. En sevdiğim mevsim sonbahar.

Gizem Yenikler

Belki favori mevsimin değil ama tema olarak seviyorsun! Belki soğuğu, belki yağmuru sevmiyorsun ya da belki yazı çok seviyorsun bilmiyoruz ama sonbahara çok... Devamını Gör

unclebukowski

Testi çözmeme gerek yok, başlığı gördüm geldim.. Çok seviyorum, benim mevsimim, iyi günler..