Görüş Bildir
Haberler
TV
Yabancı Dizilerin En İyi ve En Kötü Çiftleri

Yabancı Dizilerin En İyi ve En Kötü Çiftleri

FlamelFlynn
17.04.2015 - 09:51 Son Güncelleme: 18.04.2015 - 03:39

Dikkat ağır SPOILER içerir

Son yıllarda yabancı dizilerde fark edilir derecede bir aşk teması kullanılmaya başladı, haliyle de yapımlar arasında bir 'çift-rekabeti' başlamış oldu. 

İşte BuzzFeed'e göre geçtiğimiz yılın televizyon dünyasında en iyi ve en kötü çiftler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk Olarak En İyiler: Poussey Washington ve Taystee Jefferson (Orange is the New Black)

İlişki durumu: Sadece bir kere öpüştüler, o da Taystee'den bir acıma-öpücüğüydü. :(

Neden en iyiler: Taystee sırf Poussey ile olabilmek için kendini tekrar hapse attırdı! Poussey de Taystee için deli Vee'nin karşısında durdu. Buna gerçek aşk derler. Ayrıca hep birbirlerinin arkasında durdular, Taystee'nin Vee'nin emirleri altında olup Poussey'e sürtük gibi davrandığı zamanlar hariç tabii. Ama yine de, çoğu zaman onlar birlikte en iyiler.

Claire ve Frank Underwood (House of Cards)

İlişki durumu: Uzun süredir evli ve nihai güce sahip çiftimiz (ayrıca birbirlerine karşı çok açıklar, korumalarıyla üçlü seks yapmaktan veya birbirlerini defalarca aldatmaktan çekinmiyorlar).

Neden en iyiler: Tüm kötü yanlarına rağmen, Claire'in ona hitap ettiği isimle 'Francis', karısına karşı çok koruyucu, özellikle Claire'e cinsel tacizde bulunan adamın akşam yemeğinde belirdiği zaman ki gibi. Claire ise tüm zalimliğiyle kocasının kariyerine yardımcı olmak için elinden geldiğince destekleyici oluyor.

Sarah Manning ve Cal Morrison (Orphan Black)

İlişki durumu: Yıllar önce çıkmışlar ve beraber bir çocukları olmuş (Cal daha bilmiyor!) ve tekrar birlikteler... şimdilik.

Neden en iyiler: Dürüst olmak gerekirse birlikte acayip çekiciler! Cal bir programcı ve oduncu, Sarah ise Cal ile birlikte olmadığı zamanlar dışında bir kaçık! Sürekli birlikte olmalılar gibi gözükmüyor mu?

Virginia Johnson ve Bill Masters (Masters of Sex)

İlişki durumu: Gizli bir ilişkileri var (TIBBİ SEBEPLER İÇİN).

Neden en iyiler: Bill'in evli olup, Virginia ile seviştiği her an karısını aldattığı gerçeği yüzünden ilişkilerinin geleceği pek olmasa da bu ikisi birbiri için yaratılmış! Geçen sezon öğrendiğimiz üzere, birbirleri olmadan yapamıyorlar!

Connor Walsh ve Oliver Hampton (How to Get Away With Murder)

İlişki durumu: Bir kaç ay çıktılar, ayrıldılar, şu an tekrar birlikteler.

Neden en iyiler: Connor'ın Oliver ile takılmasının tek sebebinin bilgi almak olmasına rağmen (BİLİYORUZ, ÇOK KÖTÜ) ona kendini tamamen açtı. Üstelik Connor sadece Oliver ile birlikteyken kendi hassas yönlerini açığa sunuyor, ayrıca birlikte de çok sevimli gözüküyorlar :).

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elizabeth Faulkner McCord ve Henry McCord (Madam Secretary)

İlişki durumu: Yıllardı evliler.

Neden en iyiler: Elizabeth elinde güçlü bir meslek tutuyor (ABD Dışişleri Bakanı) ve Henry'nin gözü bu durum karşısında hiç te korkmuyor. Henry sürekli karısını destekliyor, tıpkı Elizabeth'in de ona yaptığı gibi. Beraber çok sevimliler.

Glenn Rhee ve Maggie Greene (The Walking Dead)

Glenn Rhee ve Maggie Greene (The Walking Dead)

İlişki durumu: Evliler ve bir daha asla birbirlerinin yanından ayrılmayacaklar.

Neden en iyiler: Zombi kıyametinin ortasında bile bu ikisi hala birbirinin yanında bulunabiliyor. Ve bu gerçekten güzel bir şey.

Kristina ve Adam Braverman (Parenthood)

İlişki durumu: Yıllardır evliler, sonsuza dek birlikte olacaklar. 

Neden en iyiler: Bu sıralamalı bir galeri değil ama eğer öyle olsaydı, Kristina ve Adam 1 numarada olurdu. Onlar, şu ana kadar ki en iyi çift! Sağlıklı, destekleyici ve stabil bir evlilik onların ki. Üstelik yaşadıkları zorlu zamanlar sadece onları daha da yakınlaştırmaya yaradı. Onlar en iyisi!

Jane Villanueva ve Rafael Solano (Jane the Virgin)

İlişki durumu: Çoğu kadının kabusunu yaşayarak Jane, yanlışlıkla Rafael'in çocuğuna hamile kaldı. Bundan sonra çıkmaya başladılar ve bu bir şekilde aşırı tatlı duruyor. Üstelik onların 'kıvılcımı' var.

Neden en iyiler: Jane, vahşi Rafael'i sakinleştiriyor ve Rafael ne zaman Jane kötü hissetse onu cesaretlendirecek bir şeyler buluyor.

Mindy Lahiri ve Danny Castellano (The Mindy Project)

İlişki durumu: Çıkıyorlar, Mindy bir yüzük için hazır. 

Neden en iyiler: Onların birbirleriyle dalga geçişlerini izlemek çok zevkli, çok tatlılar. Ayrıca, uçaktaki öpüşmeleri de çok güzeldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rainbow ve Dre Johnson (Black-ish)

İlişki durumu: Evliler.

Neden en iyiler: Dre aklına bir fikir geldiğinde biraz üşütebiliyor, Bow ise bu durumlarda her zaman orada olup ona aptallaştığını söyleyebiliyor. Gerçek aşk!

Anna ve John Bates (Downton Abbey)

İlişki durumu: Nihayet evlendiler ve sonsuza dek birbirlerini kollayacaklar.

Neden en iyiler: Anna, işlemediği bir cinayet için hapse giren John'u kurtarmak için canını dişine takmıştı. Ve John'da, Anna tecavüze uğradığında onu kendi yöntemleriyle korumuştu. Bu ikisi birbirinden asla vaz geçmeyecek!

Molly Solverson ve Gus Grimly (Fargo)

Molly Solverson ve Gus Grimly (Fargo)

İlişki durumu: Evliler ve gecelerini Molly'nin babasının akşam yemeklerinde harcıyorlar. 

Neden en iyiler: Onlar sadece tatlılar. Onlar gerçekten birbirini bulmuş ve inanmış iyi insanlar. Ama eğer etraflarındaki insanlar sürekli öldürülmüyor olmasaydı sıkıcı olabilirlerdi.

Mary ve Francis (Reign)

İlişki durumu: Evliler ve Francis, Mary'yi onun için canını verebilecek kadar çok seviyor. 

Neden en iyiler: Bu çift mesafelerin gerçekten de kalbi daha düşkün hale getirdiğini kanıtlıyor. Onlar birbirlerini gerçekten seviyor ve birlikteyken de bunu belli ediyorlar!

Patrick Murray ve Richie Donado (Looking)

İlişki durumu: Teknik olarak birlikte değiller ama tekrar bir araya gelmeleri için büyük bir şans var.

Neden en iyiler: Patrick çok garip ve şanssız birisi, Richie ise sevimli, çekici ve eğlenceli. Birlikte bir çekimleri vardı, neyse ki 2. sezonda tekrar birlikte olabilecekler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Claire Beauchamp Randall Fraser ve Jamie Fraser (Outlander)

İlişki durumu: Evliler ve evliliklerini kelimenin tam anlamıyla yerine getiriyorlar. 

Neden en iyiler: Jamie sevimli bir İskoç, ama bir bakir ve kadınlar hakkında pek bir bilgisi yok. Bunun yanında Claire seksi seviyor ve asla yeteri kadar doyum alamıyor. Şimdi evlendiler ve güzel İskoç bir adamın, deneyimli bir kadın tarafından dünyayı keşfedişini izliyor gibiyiz. Aslında, olan tam da bu, ve bu harika!

Hanna Martin ve Caleb Rivers (Pretty Little Liars)

Hanna Martin ve Caleb Rivers (Pretty Little Liars)

İlişki durumu: Çıkıyorlar ve PLL'ın en stabil çifti. 

Neden en iyiler: Hanna ve Caleb 'En Sevimli Çift' lakabını Rosewood Lisesi Yıllığında kazanabilecek seviyede. Onlar dizinin en sevimli çifti! Mesafeler (ve spin-off) onları ayırmış olsa da Haleb bu sezon en güçlü halleriyle geri döndü.

Ve Şimdi de En Kötü Çiftler: Rebecca ve Wes (How to Get Away With Murder)

İlişki durumu: Wes, Rebecca için her şeyi yapmaya kararlıydı, onun yapmış olabileceği bir cinayeti bile (tamam, sezon finalinde zaten öğrendik onun yapmadığını) kapattı. REBECCA, WES'E BORÇLU!

Neden en kötüler: Rebecca çoğu zaman Wes'e karşı kaba davranıyordu, ve ne zaman Wes ona yardım etmek istese 'Evet, sen her şeyi bilirsin!' temalı triplere giriyordu. Üstüne Wes ne zaman onunla olsa kendini kaybediyor ve ekibe karşı zor bir durumda kalıyordu.

Stefan ve Ivy (The Vampire Diaries)

İlişki durumu: Resmi olmayarak ayrıldılar. 

Neden en kötüler: Çiftimiz sadece iki kez randevuya çıktılar. İ K İ. Ve Ivy onunla çıktığı için gayri resmi bir şekilde öldürüldü. Şu. Ana. Kadar ki. En. Kötü. Erkek. Arkadaş.  

Sarah Pfefferman ve Tammy Cashman (Transparent)

İlişki durumu: Dikkate değer kişileri terk ettikten sonra birlikteler.

Neden en kötüler: Sevişme sahneleri açıkçası gerçekten seksi, ama ikisi de gezegendeki en çıkarcı insanlar. Aileleri veya arkadaşları için değil, sadece kendileri için endişeleniyorlar. Hoş değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fiona Gallagher ve Mike Pratt (Shameless)

İlişki durumu: Ayrıldılar

Neden en kötüler: Bir çok yönden Mike, Fiona için gelmiş geçmiş en kalıcı e en iyi şeydi. Ve Fiona bu ilişkiyi de fazla hassas bir şekilde sona erdird, bunu yaparken hatalarından ders çıkarttığını anlamak hoştu, güzeldi de, artık Fiona'nın hayatını sürekli mahvetmesi ve üstüne karşılaştığı en iyi adamı da kaybetmesi... Bu kadarı fazla!

Olivia Pope ve Fitz Grant (Scandal)

İlişki durumu: Çıktılar ve ayrıldılar. Fitz son zamanlarda Olivia'yı hak etmeyi bıraktı.

Neden en kötüler: Liv ve Fitz televizyondaki en rahatsız edici çift olmaya başladı. Ne zaman birlikte olsalar mızmızlanıyor, birbirlerine bağırıyor ve mutsuz oluyorlar. Ve buna rağmen de hala birbirlerinden vaz geçemiyorlar. Üstüne Fitz'in sırf bu memnun olmayan bayan için tüm ülkeyi savaşa sürüklemesi...

Katrina ve Ichabod Crane (Sleepy Hollow)

İlişki durumu: Evliler ve bazı sorunlarla uğraşıyorlar. 

Neden en kötüler: Katrina sıkıcı. İşte, söyledim. Ve Ichabod tam bir beyefendi ve yalancı bir cadıdan daha iyisini hak ediyor.

Quinn ve Charlie (Scandal)

Quinn ve Charlie (Scandal)

İlişki durumu: Çıktılar, ayrıldılar... Birbirlerini öldürmeye çalışmanın arasında bir yerdeler.

Neden en kötüler: Az çok Quinn ve Huck'ın en kötü çift olma sebepleriyle aynı sebeplerden (yüz yalama olmadan).

Callie Torres ve Arizona Robbins (Grey's Anatomy)

İlişki durumu: Ayrıldılar.

Neden en kötüler: İlk başlarda gerçekten sevimli bir çiftti, ama artık birbirlerinden nefret ediyor gibiler. İkisi de iyi insanlar, ama birlikte iyi değiller. Pek çok kez ayrılıp barışmaktan sonra, umarım son kez ayrılmışlardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alana Bloom ve Hannibal Lecter (Hannibal)

Alana Bloom ve Hannibal Lecter (Hannibal)

İlişki durumu: Ayrıldılar, ve muhtemelen Alana öldü.

Neden en kötüler: Alana tüm uyarı işaretlerini yok sayıp bir seri katille yattığı için en kötü. Ve Hannibal en kötü çünkü, Alana'ya öldürdüğü bu adamları yedirdi... Yani...

Megan ve Don Draper (Mad Men)

Megan ve Don Draper (Mad Men)

İlişki durumu: Boşandılar.

Neden en kötüler: Don New York'taki koltuğunda üzüntüyle oturup şişmanlarken Megan Los Angeles'ta hayallerini yaşıyordu. Bu sıkıcılaştı, sevişmesiz evlilikler gitmeli!

Quinn Perkins ve Huck (Scandal)

İlişki durumu: Çıkıp ayrılıyorlar...

Neden en kötüler: Yaptıkları tek şey birbirlerini dövmek, birbirlerini yerlere atmak, birbirlerini boğmak, birbirlerinin dişlerini sökmek veya birbirlerinin yüzlerini yalamak. Ve sonrasında alakasız yerlerde garip pozisyonlarda sevişiyorlar.

Alison Lockhart ve Noah Solloway (The Affair)

İlişki durumu: Üç ay boyunca seviştiler, adam kızın uyuşturucu işinde olduğunu öğrenince ilişkiyi bitirdiler, birbirlerini bundan sonra bir kez gördüler ve ellerini birbirlerinin pantalonlarından çekemediler ve bir günlerini Noah'ın evinde sevişerek geçirdiler. Noah karısını Alison için terk etti, Alison ise tam olarak onunla aynı sayfada değil.

Neden en kötüler: ALOO?! İkisi de EVLİ!

Polly Harper ve Larry Bloom (Orange Is the New Black)

Polly Harper ve Larry Bloom (Orange Is the New Black)
o-i-t-n-b.tumblr.com

İlişki durumu: Polly hala evliyken ve Larry'nin nişanlısı hala hapisteyken başlayan bir ilişkileri var.

Neden en kötüler: Evlenmiş ve yeni çocuk sahibi olmuş olan ve eşinin en iyi arkadaşı bir kadınla ilişkiye girmezsin. GİRMEZSİN İŞTE!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
17
9
8
7
6
4