Görüş Bildir
Haberler
Son Yıllarda Ortaya Çıkan 'Sebebi Neydi ki?' Dediğimiz Saçma Sapan Akımlar

etiket Son Yıllarda Ortaya Çıkan 'Sebebi Neydi ki?' Dediğimiz Saçma Sapan Akımlar

Sosyal medyada sürekli yeni bir akım çıkıyor ve hızlı bir şekilde tüketiliyor. O kadar saçma akımlara maruz kaldık ki, hangi birinden başlayacağımızı bilemiyoruz. Bittikleri için son derece mutlu olduğumuz saçma akımlara buyrunuz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harlem Shake

Harlem Shake

2013 senesinde hayatımıza aniden giren bu akım ile bir grup insan çılgınlar gibi dans etti. Bu akımda önce hafifçe dans eden birini izleyenler aniden delirmiş gibi dans etmeye başlıyordu. Bittiğin iyi oldu Harlem Shake!

Kolbastı

Kolbastı

Halk oyunlarıyla tabii ki de bir derdimiz yok bir dönem her yerde ama her yerde kolbastı oynayan, bunu sürekli internete yükleyen insanlardan nefes alamaz hale gelmiştik.

Gangnam Style

Gangnam Style

PSY - Gangnam Style şarkısının klibiyle başlayan bu akım sanıyoruz ki dünyanın başına gelen en kötü akımlardan biriydi. Ama daha kötülerini aşağıda da göreceksiniz. Nelerle sınanmışız yahu!

Mannquin Challenge

Mannquin Challenge

Ortamdaki insanların sanki zaman durmuş gibi hareketsiz kalmalarına verilen bu akım, birçok ünlü tarafından yapıldı. Cansız manken Vahe Kılıçarslan'dan ilham aldıklarını düşünmeden edemiyoruz.

Her şeye tuz dökme akımı; "saltbae"

Her şeye tuz dökme akımı; "saltbae"

Nusret ile ortaya çıkan saltbae akımı tüm dünyada inanılmaz bir popülariteye ulaştı. Rihanna bile bu akımın kıyafetleriyle görüntülendi. Ama unutmamakta fayda var ki, nimetle şaka olmaz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Youtuber'ların diss atma sevdaları

Youtuber'ların diss atma sevdaları

Bir dönem tüm popüler Youtube kullanıcıları birbirlerine rap müzik ile diss atmaya başladı. Pahalı arabalar ve saçma sapan sözlerle popülerleşen bu akımın bitmesinden dolayı sevinçliyiz.

Su şişesi çevirmek

Su şişesi çevirmek

Havaya atılan su şişesini dik bir şekilde zeminde gördüklerinde atomu parçalamış gibi sevinen bu ufak şeylerle mutlu olan kardeşlerimizi 3 evet ile uğurluyoruz.

Don't Judge Challenge

Don't Judge Challenge

Suratlarını aşırı makyajla çirkinleştirdikten sonra 'Yok canım aslında çok güzelim/yakışıklıyım.' şeklinde garip garip şekillere giren bu insanları nasıl da unuttuk ama. HAHA!

Cinnamon Challenge

Cinnamon Challenge

Ağızlarına aldıkları tarçın ile dakikalarca durmaya çalışan ruh sağlığı bozuk olduğunu düşündüğümüz insanlar, sanıyoruz ki ne kadar saçma bir şey yaptıklarını anlayıp hayatlarına normal bir şekilde devam etmeye karar verdiler...

Yeşil Uzaylı Dansı

Yeşil Uzaylı Dansı

Yeşil bir uzaylının yaptığı saçma sapan dans hareketlerini tekrarlayan iq seviyesinde ciddi düşüş yaşayan bu insanlar kısa bir süre önce her yerdeydiler. Müziği hatırlayınca bile tüylerimiz diken diken oluyor, öyle bir tiksinme...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Slime belası

Slime belası

Türkiye'de son derece aktif bir şekilde devam eden bu akım ile insanlar kilolarca slime yaptılar. Onların içine bile girdiler. Bittiğin iyi oldu be slime...

Korktun mu?

Korktun mu?

Korkmadım güzel kardeşim uzaklaş hadi.

Denizde, havada ve karada nargile içmek...

Denizde, havada ve karada nargile içmek...

Seri köz getir kardşm... Elmalı nargile koktu buralar hep, of...

Kiki Challenge

Kiki Challenge

Drake'in şarkısıyla, hareket eden arabadan inerek dans eden bu arkadaşlar yeni türedi. Kaza yapan da var, trafikte insanların canını tehlikeye atan da. Bu akımın da en kısa sürede unutulup gitmesini diliyoruz. NE OLUR KENDİNİZE GELİN NE OLUR.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
347
190
112
50
23
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SveP

hem burada o dediğiniz akımların reklamını yapın. Hemde o h bitti ne güzel oldu deyin. AKP gibisin onedio.

Srpennywise

valla en iyisi en eğlencelisi Harlem Shake'ti :)

Darth Vader

Bunların hepsini sizler bizim gözümüze sokmadınız mı ? Sizler meşrulaştırmadınız mı? Sizler pek bir maharetmiş gibi reklamlarını yapmadınız mı ? Şimdi de bun... Devamını Gör