Görüş Bildir
Haberler
Son Yaz 21. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Son Yaz 21. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Müge Kakşi
30.05.2021 - 14:28

Son Yaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Canan Selim'e sevgisinden bahsederken hayatındaki tüm anlarını beraber geçirmek istediğini söyler ve bunun üzerine Selim elindeki yüzüğü Canan'ın parmağına takar. Selim'e damatlığını giyerken Akgün yardım ederken Canan hazırlanırken yanındaki arkadaşları ve kızı vardır. Her şeyin sonunda Canan ve Yağmur'un sarılması duygusal anlar yaşatır. İşte Son Yaz 21. bölüm (Sezon Finali) fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son Yaz Son Bölüm Özeti

Son Yaz Son Bölüm Özeti

Akgün Yağmur’ a ne olduğunu öğrenmek için Gökhan’la yola çıkmışken, Selim emniyette rüşvet olayıyla ilgili ifade verir. Yağmur ve Kaan’ın kaza yaptığını kısa sürede öğrenince hastaneye koşarlar. Kaan ve Yağmur ameliyattayken Selim bu olayın sabotaj olabileceği şüphesiyle olayı araştırmaya başlamıştır bile. Akgün olayın kendisine yapılan bir sabotaj olduğunu öğrenince yapanı bulup cezasını vermeyi kafasına koyar. Gökhan ise kimliğinin ortaya çıkmaması için sürekli tetiktedir. Yağmur uyandığında kaza anını hatırlayamaz. 

Kaan’ın durumu ise daha ciddidir. Gökhan için şimdilik tehlike geçmiştir. Akgün ve Selim olayın peşine düşerken Canan da olayın sabotaj olduğunu öğrenip Selim’e sakladığı için kızar. Selim’in görevden el çektirildiği haberi gelince Akgün’e daha fazla iş düşecektir. Akgün Soner ve Eray’ın yardımıyla sabotajcının peşine düşer. Kim olduğunu öğrendiği anlarda ise Gökhan, Yağmur’un olayı hatırlamak üzere olduğunu fark etmiş olup ona yanaşır. Gökhan kendisi için çemberin daraldığını anlayınca geri dönülmez bir yola girer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın