Görüş Bildir
Haberler
Son Trend: Slogan Çanta

etiket Son Trend: Slogan Çanta

Kadınon.com
09.09.2014 - 19:27 Son Güncelleme: 09.09.2014 - 21:52

Son Trend: Slogan Çanta

Moda konuşmaya devam ediyor. 2013 sonbahar sezonunda başlayan bu geveze akım, önce takılarda sonrasında ise tişörtlerde görülmeye devam etmişti. Geçtiğimiz yaz sezonlarında üzerinde slogan yazılı olan tişörtlerin popüler oluşuna hep birlikte tanık olduk. Peki, slogan trendinin sonuna mı geldik? Tabii ki, hayır. Slogan trendinin giyim parçalarında kendini göstermesinin yanı sıra, aksesuarlarda da kendine yer bulduğunu görüyoruz. Bu sezon, slogan trendinden özellikle çantaların payını aldığını söylemek gerekiyor.

2014-2015 sonbahar/kış sezonunun en önemli aksesuar trendlerinden biri sloganlı çantalar… İster büyük olsun, ister Clutch olsun; üzerinde manidar kelimelerin belirdiği çantaların yükselişe geçtiğini görüyoruz. Üzerinde slogan yazan çantaların bu kadar öne çıkmasında, kuşkusuz sokak modasının da büyük etkisi var. Üzerinde büyük harflerle dikkat çekici kelimeler yazan çantalar sokak modası fotoğrafçılarının en çok fotoğrafını çektiği parçalar arasında yer alıyor. Sokakta fotoğraflanmak için dikkat çekmek isteyen bazı modaseverlerin de, sloganlı çantaları kullanması bu parçaların sokak modasında sık tercih edilmesinin sebeplerinden biri...

İçinde bulunduğumuz 2014-2015 sonbahar/kış sezonunda dev tasarımcıların sloganlarla süslü çantalara önemli bir yer verdikleri çok açık… Slogan çanta trendinin altını çizen markaların başında; Chanel, Kenzo, Valentino, 3.1 Phillip Lim gibi dev tasarımlar yer alıyor. En çok kullanılan sloganlar arasında; markaların kendi logoları, “Amaze”, “Tricks”, “Totes”, “Forever No” gibi kısa ve öz kelimeler dikkati çekiyor. Bu sezon çantalarda kullanılan slogan yazıların, geçtiğimiz sezonlara göre daha büyük ve dikkat çekici olduğunu söyleyelim.

Kaynak: http://www.kadinon.com/moda/son-trend...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın