Görüş Bildir
Haberler
Son İlişkin Seni Ne Kadar Hayal Kırıklığına Uğrattı?

etiket Son İlişkin Seni Ne Kadar Hayal Kırıklığına Uğrattı?

Begüm
13.11.2022 - 23:55 Son Güncelleme: 09.10.2022 - 15:25

Bakalım senin son ilişkin nasıldı? Son ilişkin ne kadar istediğin gibiydi? Testi çöz, son ilişkinde ne kadar hayal kırıklığına uğradığını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Bu ilişkideki rolünü tek bir kelime ile tanımlayacak olsak, hangisini seçerdin?

3. Görüşme sıklığınız nasıldı?

4. Şimdi dürüst olma zamanı... Sen ağlarken partnerin nasıl tepki veriyordu?

5. İlişkiniz boyunca başka birilerinden hoşlandın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birbirinizin arkadaş grupları ile görüşüyor muydunuz?

7. Şimdi bir düşün bakalım... "Keşke o ana dönsek" dediğin kaç tane an vardır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kabul edelim sen güzel bir ilişki yaşamışsın.

Evet senin son ilişkin aslında oldukça keyifli ve güzelmiş. Tabii ki ara sıra kötü dönemler geçirmişsiniz ama bunların hiçbiri sende kalıcı yaralar, acılar ve hasarlar bırakmamış. Oldukça keyifli anlarınız olmuş. Birbirinize olan sevginiz her şeyi iyileştirmiş. Tabii ki her şeyin bir sonu olduğu gibi bu ilişki de bitmiş ama dönüp baktığında iyi ki dediğini duyar gibiyiz. Gerçekten güzel bir ilişkiymiş!

Çok olmasa da hayal kırıklıkların olmuş...

Tüm ilişkin için hayal kırıklığı diyemeyiz ama tabii beklediğinden daha farklı gelişen, seni üzen şeyler olmuş. Beklentilerini karşılayamadığı bu anlar zaten ilişkiniz için bir kopuş noktası olmuş. Bunun yanı sıra yine de dönüp baktığında kötü bir ilişki diyemiyorsun. Birlikte paylaştığınız onca güzel an ve duygu hala güzelliğini koruyor. Sadece birbirinize uygun olmadığınızı fark etmiş ve fikir ayrılıklarına düşerek hayal kırıklıkları yaşamışsınız.

Neredeyse pek çok hayal kırıklığı...

Maalesef ilişkine dönüp baktığımızda güzel anlar ile yaşadığın hayal kırıklıkları eşit gibi görünüyor. Güzel başlayan ama sonrasında pek çok noktada kopuş yaşadığın bu ilişkide hayal kırıklıkları pek de peşini bırakmamış ama sen sevginize güvenip devam etmişsin. Yine de bu ilişki daha fazla devam edememiş. Ama son ilişkinde yaşadığın hayal kırıklıkları yeni ilişkilerinde farklı bir perspektiften bakmanı sağlayacak, eminiz!

Hayal kırıklıkları ile dolu bir ilişki...

Kabul edelim, sen son ilişkinde neredeyse pek çok noktada büyük hayal kırıklıkları yaşamışsın. Bu da senin ilişkilere ve aşka olan inancını zedelemiş. Birbirinizi ne kadar sevseniz de ayrı dünyaların insanıymışsınız. Farklı düşünüyor ve farklı davranıyormuşsunuz. Ondan beklediğin ilgi ve sevgiyi zaman zaman alamadığın olmuş. Yine de bu ilişkide yaşadığın hayal kırıklıkları sana yeni dersler katmış.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
10
8
6
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Kabul edelim sen güzel bir ilişki yaşamışsın.