Görüş Bildir
Haberler
Son 5 Yıla Damga Vuran Dram Filmlerini İzleyince Vücudunuzdaki Suyun Yarısını Gözyaşınızla Akıtacaksınız

Son 5 Yıla Damga Vuran Dram Filmlerini İzleyince Vücudunuzdaki Suyun Yarısını Gözyaşınızla Akıtacaksınız

Rana Önder
18.07.2022 - 13:23

Dram filmleri çoğu kişinin sevdiği bir film türüdür. Geçmişten günümüze hem ülkemizde hem de dünyada çok sayıda dram filmi vizyona girmiştir. Bu film türleri bir yandan ağlatması diğer yandan da akıllara kazınması bakımından oldukça sevilen bir film türüdür. 

Bu film listesinde de son 5 yıla damga vuran dram filmlerinin IMDB puanlarına göre sıralanmış hallerine denk gelebilirsiniz. Ahlat Ağacı'ndan Kefernahum'a kadar yerli ve yabanı birçok dram filminin içeresinde bulunduğu bu listeye göz atabilirsiniz. Bu listedeki filmleri izlemeden önce yanınıza bir kutu da mendil almayı unutmayın, iyi seyirler.  🎥🎬

İçeriğin Devamı Aşağıda

30. Beats (2019)

30. Beats (2019)

IMDb: 6.3 

Ablasının gözünün önünde silahla vurularak öldürülmesi sonucunda agorafobik olan bir çocuk evinde beatler yapar. Bir gün sahnelerden uzaklaşmış bir müzik menajeri şans eseri çocuğun yaptığı işleri duyar. Birlikte hem müzik hem de haya yolculuğuna atılan ikili bu yokla bir yandan geçmişleri diğer yanda da şimdiki zamanları ile mücadele eder. 

Yönetmen: Chris Robinson

Oyuncular: Anthony Anderson, Khalil Everage, Uzo Aduba

29. Hayatın Kıyısında (2020)

29. Hayatın Kıyısında (2020)

IMDb: 6.5 

Özet: Violet ablasıyla yaşadığı trafik kazası sonucunda neşesini yitirmiş, hayattan zevk almayan ve dışarıya çıkmayan bir insana dönüşmüştür. Bir gün şans eseri Finch ile karşılaşıyorlar ve Violet bir anda kendisini Finch ile aynı ödev grubunda buluyor. Bu olay ile birlikte aralarında bir aşk başlıyor ve filmin ilerleyen zamanlarında Finch'in de travlarının ortaya çıkmasıyla film trajik bir hal alıyor. İki gencin birbirlerine bağlanmalarını ve birbirlerine aşık olduktan sonra yaşadıkları trajik olayları konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Brett Haley

Oyuncular: Elle Fanning, Justice Smith, Keegan-Michael Key

28. Spencer (2021)

28. Spencer (2021)

IMDb: 6.6 

Özet: Kraliyet Ailesi ile birlikte Norfolk, İngiltere'deki Sandringham malikânelerinde geçirdiği Noel tatili sırasında akıl sağlığı sorunlarıyla boğuşan Diana Spencer, Prens Charles ile on yıl süren evliliğine son vermeye karar verir. Diana boşanmaya karar verince hakkında birçok söylenti meydana gelir ve kendisini bir anda zorlu bir süreç içerisinde bulur. Tarihin en sevilen prenseslerinden olan ve ölümü hala bir bir sır konusu olan prensesiz hayatının ve yaşadıklarını konu edinildiği bir filmdir.

Yönetmen: Pablo Larraín

Oyuncular: Kristen Stewart, Timothy Spall, Jack Nielen

27. Tolkien (2019)

27. Tolkien (2019)

IMDb: 6.8 

Özet: Yetim kalan yazar J.R.R. Tolkien, okuldaki bir grup serseri arasında dostluk, aşk ve sanatsal ilham bulmasını konu edinen bir filmdir. Tolkien, okuldaki bir grup dışlanmış arkadaş arasında dostluk, aşk ve sanatsal ilham bulduğu öksüz yazarın biçimlendirici yıllarını araştıran bu filmde arkadaşlığını parçalamakla tehdit eden Birinci Dünya Savaşı'nın patlak vermesine birlikte yazarın tüm bu deneyimler karşında ünlü bir Orta Dünya romanlarının yazarına dönüşmesi  ve yaşadığı hayat anlatır. 

Yönetmen: Dome Karukoski

Oyuncular: Nicholas Hoult, Lily Collins, Colm Meaney

26. Skandal (2019)

26. Skandal (2019)

IMDb: 6.8 

Gretchen Carlson, Fox News kurucusu Roger Ailes'e cinsel taciz iddiasıyla dava açtığında, bundan sonra ne olacağını kimse tahmin edemez ve  kararı Fox News muhabiri Megyn Kelly'nin kendi hikayesinin yanı sıra diğer birçok kadınla öne çıkmasına ve dünya çapında yankılanan bir hareketi teşvik etmesine yol açan olayların konu edinildiği bir filmdir. Taciz olayının ortaya çıkmasıyla yavaş yavaş sırtların gün yüzüne çıkmasına dayanan, gerçek hikayeden uyarlanmış bir dram-biyografi filmdir. 

Yönetmen: Jay Roach

Oyuncular: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Platform (2019)

25. Platform (2019)

IMDb: 7.0 

Özet: Dikey şekilde konumlanmış ve her kata iki kişinin sınır ayrımına göre yerleştirildiği bir hapishanede yemeğe ulaşma isteyen mahkumlar, yemek uğruna birbirlerini katleden mahkumların vahşilikleri konu edinilir. Birbirini yiyen, zulmeden mahkumların sınıf ayrımının olduğu bir dizidir. İnsanın sınırlarını nasıl aşabileceğini, nasıl vahşileşebileceklerini gözler önüne süren bir dram filmidir. 

Yönetmen: Galder Gaztelu-Urrutia

Oyuncular: Ivan Massagué, Zorion Eguileor, Antonia San Juan

24. Bir Kadının Parçaları (2020)

24. Bir Kadının Parçaları (2020)

IMDb: 7.0 

Evde doğum sonucunda bebeğini kaybeden bir annenin bu süreçte yaşadığı yas döneminin işlendiği bir filmdir. Kadın bir yandan bebeğinin yasını tutarken diğer yandan da hem acı gerçeklerle hem de eşi ve annesi ile ilgili sorunlar yaşar. Martha yaşadığı büyük bir kayıp ile bir yandan yas sürecini yaşarken diğer yandan da tekrardan yaşamayı öğrenir. 

Yönetmen: Kornél Mundruczó

Oyuncular: Vanessa Kirby, Shia LaBeouf, Ellen Burstyn

23. The Outfit (2022)

23. The Outfit (2022)

IMDb: 7.1 

Özet: Savile Row yaşadığı bir travmadan sonra yaşadığı yer olan İngiltere'den Amerika'ya taşınır ve burada gangster bir aile için kıyafetler diker.  Ünlü İngiliz terzi Savile Row'un gerçek hikayesinden uyarlanarak oluşturulmuş bir filmdir. Film, tek mekanda geçen suç-macera türünde bir yapımdır. 

Yönetmen: Graham Moore

Oyuncular: Mark Rylance, Dylan O'Brien, Johnny Flynn

22. Bergen (2022)

22. Bergen (2022)

IMDb: 7.2 

Bergen filmi, 1959 yılında Mersin'de yedi çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olan Belgin'in hikayesini ele alır. Bergen Türk arabesk müziğinin kraliçesi olarak anılır ve yaşadığı zorlu hayatı ile de bilinir. Belgin'in Caz Kulüp'te başlayan müzik serüveni Adana'da bir müzikholden devam eder. Bergen, şarkı söylemeye derinden tutkulu bir sanatçıydı ve bu filmde hem Bergen'in hayatını hem de Halis Serbest ile tanışmasını, onun tarafından manipüle edilmesini, gördüğü şiddeti ve yüzüne kezzap atılmasını konu edinir. Sanatçının çocukluk yıllarından ölümüne kadarki zaman dilimi konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Mehmet Binay, Caner Alper

Oyuncular: Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran

21. Deli ve Dahi (2019)

21. Deli ve Dahi (2019)

IMDb: 7.2 

Özet: Film; Profesör James Murray, 19. yüzyılın ortalarında Oxford İngilizce Sözlüğü'nün ilk baskısı için sözcükleri derlenmeye başlamasını ve  Broadmoor Suçlu Akıl Hastanesi'ndeki bir hasta olan Dr. William Minor'dan 10.000'den fazla kelime almasıyla sözlüğün oluşum sürecini ele alır. Birisi dahi birisi ise akıl hastanesinde yatan dahi ve deli olan iki kişinin dil ve kelimeler üzerine olan serüvenini konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: Farhad Safinia

Oyuncular: Mel Gibson, Sean Penn, Eddie Marsan

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Senden Beş Adım Uzakta (2019)

20. Senden Beş Adım Uzakta (2019)

IMDb: 7.2 

Özet: On yedi yaşındaki Stella, zamanının çoğunu hastanede kistik fibroz hastası olarak geçirir. Hayatı rutinlerle, sınırlarla ve kendini kontrol etmeyle doludur ve bunların hepsi, aynı hastalığa sahip, çekici ve Stella'ya göre daha asi genç olan Will ile tanıştığında teste tabi tutulur.

Yönetmen: Justin Baldoni

Oyuncular: Haley Lu Richardson, Cole Sprouse, Moises Arias

19. The Best of Enemies (2019)

19. The Best of Enemies (2019)

IMDb: 7.3 

Özet: Sivil haklar aktivisti Ann Atwater, C.P. Ellis, Ku Klux Klan'ın Yüce Tepegözleri, 1971'de Durham, Kuzey Carolina'da okul entegrasyonunu konu edinen bir filmdir. 1971 yılında Durham, Kuzey Karolina’daki okulların ırk ayrımının kaldırılması üzerine düzenlenen zirvede yaşananlar, Durham, Atwater ve Ellis’in hayatını sonsuza kadar değiştirilir ve filmde bu yaşanan olayları konu edinir.

Yönetmen: Robin Bissell

Oyuncular: Taraji P. Henson, Sam Rockwell, Wes Bentley

18. Yehuda ve Siyah Mesih (2021)

18. Yehuda ve Siyah Mesih (2021)

IMDb: 7.4 

Özet: Genç, karizmatik bir aktivist olan Fred Hampton, Kara Panter Partisi'nin Illinois şubesinin başkanı olur ve onu doğrudan hükümetin, FBI'ın ve Chicago Polisinin ilgi odağı haline getirir. Ancak devrimi yok etmek için yetkililerin içeriden bir adama ihtiyacı olacaktır. Hapis cezasına mahkum bırakılan William' FBI serbest kalması için bir fırsat sunar. Bu fırsat ise William’ın Fred’in partisine sızarak bilgi aktarmasıdır ve William da bu teklifi özgürlüğü için kabul eder. 

Yönetmen: Shaka King

Oyuncular: Daniel Kaluuya, Lakeith Stanfield, Jesse Plemons

17. Kürtaj (2021)

17. Kürtaj (2021)

IMDb: 7.4 

Özet: 1963 yılında Fransa'da kürtajın yasak olduğu bir zaman diliminde geçen bu film otobiyografik bir kitaptan uyarlanmıştır. Anne geleceği parlak ve başarılı bir üniversite öğrencisidir ancak hayatı hamile olduğunu öğrenmesiyle birlikte alt üst olur. Anne ne eğitimini sonlandırmak ne de ailesine benzemek istemediğinden dolayı kürtaj yaptırmak ister ancak ülkede kürtaj yasaktır. Trajik olayların peş peşe geldiği bir dram filmidir. 

Yönetmen: Audrey Diwan

Oyuncular: Anamaria Vartolomei, Kacey Mottet Klein, Luàna Bajrami

16. Yaşamaya Bak (2021)

16. Yaşamaya Bak (2021)

IMDb: 7.4 

Özet: Radyo gazetecisi olan Johnny bir süre için yeğenine bakma zorunda kalır. Bu sırada çocuklar ve dünya belirsizliği arasındaki olaylar hakkında röportajlar yapan Johnny bipolar bozukluk ile mücadele eden kardeşinin 8 yaşındaki çocuğuna bakar. Johnny bu süreçte yeğeni ile  Los Angeles’tan New York’a ve New Orleans’a kadar uzaman bir yolda giderler ve bu süreçte yeğeni ile arasında bambaşka bir bağ oluşur.

Yönetmen: Mike Mills

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Woody Norman

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Önemsiz Biri (2021)

15. Önemsiz Biri (2021)

IMDb: 7.4 

Özet: Hutch Mansell, karısı ve oğluyla banliyöde sıradan bir hayat yaşarken evlerine bir gece yarısı hırsız girmesiyle birlikte hayatı alt üst olur. Hutch, evlerine hırsız girdiği sırada olayların büyümemesi için tepkisiz kalır ancak bu durum ailesinin kendisinden uzaklaşmasına neden olur. Bu durum ile birlikte Hutch içinde yıllardır bastırdığı duyguları açığa çıkarır ve yumruklar ile silah sesleriyle dolu olan bir dünyaya girer. 

Yönetmen: Ilya Naishuller

Oyuncular: Bob Odenkirk, Aleksey Serebryakov, Connie Nielsen

14. Tick, Tick... Boom! (2021)

14. Tick, Tick... Boom! (2021)

IMDb: 7.5 

Özet: Gelecek vaat eden genç bir tiyatro bestecisi, 30. doğum gününün eşiğinde, New York'ta bir sanatçı olarak aşk, dostluk ve hayatın baskıları arasında yüzleşiyor. Jon, sırf sahne sanatları üzerinde çalışabilmek için yanlış kariyer seçimi yapıp yapmadığı üzerine kendini sorgulamaya başlar ve yaşadığı hayatı gözden geçirmeye başlar. Film ise hem müzikal hem de biyografi türünde olan bir dram filmdir. 

Yönetmen: Lin-Manuel Miranda

Oyuncular: Andrew Garfield, Vanessa Hudgens, Bradley Whitford

13. Kız Kardeşler (2019)

13. Kız Kardeşler (2019)

IMDb: 7.5 

Özet: Reyhan, Nurhan ve Havva isimlerinde üç kız kardeş küçük yaşta öksüz kaldıkları için farklı kişilerin yanında büyürler ve ayrı kalırlar. Orta Anadolu'da fakir bir köyde, daha varlıklı koruyucu ailelerde başarısız olan üç genç kız, birbiri ardına memleketlerindeki evlerine geri dönerler ve kardeşler geçmişlerine doğru bir yolculuğa çıkarlar. Üç kız kardeşin memleketlerinde bir yandan geçmişlerine diğer yandan da kendi varoluşlarına doğru çıktıkları yolculuğun konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: Emin Alper

Oyucular: Cemre Ebüzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir

12. Vortex (2021)

12. Vortex (2021)

IMDb: 7.5 

Özet: Son demlerini yaşayan iki çiftin geçirdikleri son zamanları anlatan bir filmdir. Vortex'te Gaspar Noé, kendi ölümlülüğü üzerine de düşündüğü son derece kişisel bir pencereden bakıyor. Önce ölümle burun buruna gelmesine neden olan beyin kanaması geçirip, pandemide de Covid’e yakalanmasının ardından gerçekleştirdiği bu projeyi Gaspar Noé, kalplerini yitirmeden önce akıllarını yitiren insanlara adıyor.

Yönetmen: Gaspar Noé

Oyuncular: Françoise Lebrun, Dario Argento, Alex Lutz

11. Soğuk Savaş (2018)

11. Soğuk Savaş (2018)

IMDb: 7.5 

Özet: 1950'lerde bir müzik yönetmeni bir şarkıcıya aşık olur ve onu komünist Polonya'dan Fransa'ya kaçması için ikna etmeye çalışır. Zula ve Wiktor birbirinden tamamen bağımsız iki karakterdir ancak birbirlerine aşık olurlar ve tutkulu savaş döneminde hem birbirlerine karşı olan tutkulu aşkları hem de siyasi görüşler arasındaki hayatlarının konu edinildiği bir filmdir. Polonya’dan Berlin’e, Yugoslavya’dan Paris’in gece kulüplerine uzanan filmde bir yandan savaş bir yandan da aşk konu edinilir. 

Yönetmen: Pawel Pawlikowski

Oyuncular: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Drive My Car (2021)

10. Drive My Car (2021)

IMDb: 7.6 

Özet: Ünlü bir tiyatro oyuncusu ve yönetmeni, Vanya Amca'nın Hiroşima'da bir yapımını yönetmesi için bir teklif aldığında karısının beklenmedik ölümüyle başa çıkmayı öğrenmesi gerekir. Yasla başa çıkan adamın hayatı kendisi için görevlendirilen bir şoför ile birlikte bambaşka bir hal alır. 

Yönetmen: Ryūsuke Hamaguchi

Oyuncular: Hidetoshi Nishijima, Toko Miura, Masaki Okada

9. Ve Sonra Dans Ettik (2019)

9. Ve Sonra Dans Ettik (2019)

IMDb: 7.6 

Özet: Gürcü toplumunun muhafazakar sınırlarının ortasında geçen tutkulu bir aşk ve kurtuluş hikayesi olan Ve Sonra Dans Ettik filmi genç ve muhafazakar bir ailede büyüyen gencin aşk hikayesini anlatır. Genç adam kendisi gibi dansçı olan ve sınır tanımayan Iraklı genç bir adama aşık olur. Filmde genç adam, hem dansta geleceğini hem de Mary ile olan ilişkisini riske atmasına neden olabilecek yoğun bir rekabet ve romantik bir arzu uyandırmasını konu edinen bir drama filmidir. 

Yönetmen: Levan Akin

Oyuncular: Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili, Ana Javakhiskvili

8. Roma (2018)

8. Roma (2018)

IMDb: 7.7 

Özet: Cleo, 1970'lerde Mexico City'de Antonio ve Sofia'nın dört çocuğuna bakmalarına yardım eden iki ev hizmetçisinden biridir. Antonio aniden metresiyle kaçtığında ve Cleo onun hamile olduğunu öğrendiğinde, kısa sürede komplikasyonlar ortaya çıkar. Sofía çocukları tatile götürmeye karar verdiğinde, zihnini boşaltmak ve aile ile bağ kurmak için Cleo'yu çok ihtiyaç duyduğu bir kaçamak için davet eder. Farklı hayatları olsa da aynı aynı travmaları yaşayan iki kişinin yaşadıklarının konu edinildiği çarpıcı bir filmdir. 

Yönetmen: Alfonso Cuarón

Oyuncular: Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Nancy García

7. Şikago Yedilisi'nin Yargılanması (2020)

7. Şikago Yedilisi'nin Yargılanması (2020)

IMDb: 7.7 

Özet: Chicago, Illinois'deki 1968 Demokratik Ulusal Kongresi'ndeki ayaklanmayı çevreleyen çeşitli suçlamalardan yargılanan 7 kişinin hikayesinin konu edinildiği bir filmdir. Halkı devlete karşı kışkırtmaktan ve komplo yaparak ayaklanmaya teşvik ettiği gerekçesiyle suçlanan 7 kişinin duruşmasına yoğunlaşan bir yapımdır. Bu duruşmanın konu edinildiği ve anlatıldığı gerçek hikayeden alınan bir dram filmidir. 

Yönetmen: Aaron Sorkin

Oyuncular: Yahya Abdul-Mateen, Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt

6. Küçük Kadınlar (2019)

6. Küçük Kadınlar (2019)

IMDb: 7.8 

Özet: İç Savaştan sonraki yıllarda, Jo March New York'ta yaşıyor ve geçimini yazar olarak sağlıyor, kız kardeşi Amy March ise Paris'te resim okuyor. Amy, Jo'ya evlenme teklif eden ama sonunda reddedilen çocukluk aşkı Theodore 'Laurie' Laurence ile şans eseri karşılaşır. En büyük kardeşleri Meg March ise bir öğretmenle evliyken, utangaç kız kardeşi Beth aileyi tekrar bir araya getiren yıkıcı bir hastalık geliştirir. Kardeşlerin aşk hayatlarının ve birbirleri arsındaki ilişkilerin konu edinildiği bir yapımdır. 

Yönetmen: Greta Gerwig

Oyuncular: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Bohemian Rhapsody (2018)

5. Bohemian Rhapsody (2018)

IMDb: 7.9 

Queen grubu, müzik tarihinin en efsanevi gruplarından bir tanesidir. Freddie Mercury de gerek sansasyonel hayatı gerekse klişelerden uzak özgün kişiliği ile idol olarak görülen ve hayran olunan bir karakterdir. Kendisi 1991 yılında AIDS'e bağlı Zatürreden kaynaklı hayata gözlerini yummuştur. Filmde ise grubun yaşadıklarının arka planı ile birlikte Mercury'nin gittikçe bir çıkmaza dönen hayatı, iç çatışmaları ve Live Aid konserindeki muhteşem performanslarına yer verilmiştir.

Yönetmen: Bryan Singer

Oyuncular: Rami Malek, Gwilym Lee, Lucy Boynton

4. Ahlat Ağacı (2018)

4. Ahlat Ağacı (2018)

IMDb: 8.0 

Sinan; edebiyata ilgili ve kitap çıkarmak isteyen genç bir adamdır. Sinan bir gün 'Ahlat Ağacı' isimli kitabı çıkarmak için memleketi Çanakkale'nin Çan ilçesine döner. Burada insanlardan kitap çıkarmak için gerekli olan bütçeyi bulmaya çalışır ancak bir yandan da babasının borçlarıyla uğraşmak zorunda kalır. Hayalini gerçekleştirmek için gittiği bu köyde hem etraftakiler hem de babası ile sorunlar yaşayan Sinan'ı konu edinen bir filmdir.  

Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan

Oyuncular: Doğu Demirkol, Murat Cemcir, Bennu Yıldırımlar

3. Kefernahum (2018)

3. Kefernahum (2018)

IMDb: 8.4 

Özet: Şiddet içeren bir suçtan beş yıl hapis cezasına çarptırılan 12 yaşındaki bir çocuk, anne ve babasına ihmal nedeniyle dava açar. Lübnanlı bir çocuğun yaşadığı zorlukların anlatıldığı, Zain'in değişim sürecinin aktarıldığı bir filmdir. Zain'in hem dava süreci hem de verdiği hayat mücadelesi konu ediniliyor. Çocuk aynı zamanda ailesini onu neden doğurduklarına dair mahkemeye verir filmde de hem çocuğun hayat hikayesi hem de bu mahkeme süreci konu edinilir. 

Yönetmen: Nadine Labaki

Oyuncular: Zain Al Rafeea, Cedra Izam, Nadine Labaki

2. Joker (2019)

2. Joker (2019)

IMDb: 8.4 

Özet: Arthur Fleck bir palyaço olarak çalışıyor ve hevesli bir stand-up komedyendir. Bir kısmı kontrol edilemeyen kahkahalar içeren zihinsel sağlık sorunları vardır. Zor zamanlar ve sorunları ve mesleği nedeniyle Arthur, çoğundan daha da kötü bir zaman geçirir. Zamanla bu konular onun üzerine çöker, eylemlerini şekillendirir ve nihayetinde daha çok Joker olarak bilinen kişiliğe bürünmesine neden olur. 

Yönetmen: Todd Phillips

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz

1. Parazit (2019)

1. Parazit (2019)

IMDb: 8.5 

Özet: Açgözlülük ve sınıf ayrımcılığına değinen bu filmde zengin Park ailesi ile yoksul Kim klanı arasındaki yeni kurulan yalana dayalı ortak yaşam ilişkisinin konu edinildiği bir yapımdır. Zengin aileye sızan Kim ailesi bu evin bodrumundan gizli bir gerçek ile karşı karşıya kalırlar. Sınıf ayrımı üzerinden acımasız bir üstünlük savaşının anlatıldığı, çarpıcı bir filmdir. 

Yönetmen: Bong Joon Ho

Oyuncular: Song Kang-Ho, Woo-sik Choi, Park So-Dam

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Thistle

Filmlerin sadece 5-6 tanesini izledim. İzlediklerimden yola çıkarak başlığı oldukça saçma buldum. Ahlat Ağacı'nın nesine ağladın sayın editör? Joker? Ya hadi... Devamını Gör

ek

Hiçbirine ağlanmaz da parazit kesinlikle the best

diegosuzfrida

Kardeşim parazitin neresinde ağlayın senya, tartışmasız 1. Kefernahum olmalıdır ciğerlerim söndü çocukları boyle durumlarda görmek beni bitiriyor ;(