Görüş Bildir
Haberler
Son 24 Saatin Kovid-19 Verileri: 2 Bin 13 Hasta, 68 Can Kaybı

Son 24 Saatin Kovid-19 Verileri: 2 Bin 13 Hasta, 68 Can Kaybı

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre son 24 saat içinde 2 bin 13 kişiye koronavirüs tanısı konuldu, 68 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, güncel koronavirüs tablosunu paylaştı. Son 24 saatte 2 bin 13 kişiye hastalık tanısı konuldu, 68 kişi hayatını kaybetti, bin 507 hasta da iyileşti. Ağır hasta sayısı bin 504 olarak kaydedildi. 

Toplam hasta sayısı 353 bin 426, vefat sayısı ise 8 bin 513'e çıktı.

Koca'dan "birlikte mücadele" çağrısı

Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından paylaştığı mesajda 'Bugün 2.000’den fazla yeni tespit edilmiş hastamız var. Toplam ağır hasta sayımız 1.504. Sağlık çalışanlarımızın en çok emek çektiği hastalar ağır hastalarımız. Onların yükünü azaltmak tedbirlere birlikte uyarak mümkün. Mücadeleye destek verin' ifadelerini kullandı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Vaka sayısı bayağı artmış olacak ki hasta sayısı da artıyor :D Okulları nah açarsınız, hadi bye

ben şimdi anlamıyorum bu açıklanan sayılar hasta ağır hasta sayısı ise ağır hasta sayısı yazan kısım ne oluyor valla ülke koskoca bir stand up sahnesine döndü

Allah'ım nolur bir gün kalkalım ki insanların vicdanı yerine gelsin herkes kurallara uysun, gerekli makamlar bazı tedbirler getirsin. Gerçi Allah'ım pardon k... Devamını Gör