Görüş Bildir
Haberler
Sokakta Takip Ettiği Kadını Korkuttuğu İçin İnternet Üzerinden Özür Dileyen Adam, Kötü Niyetli Olmadığını Söyledi!

etiket Sokakta Takip Ettiği Kadını Korkuttuğu İçin İnternet Üzerinden Özür Dileyen Adam, Kötü Niyetli Olmadığını Söyledi!

esma çetin
20.11.2018 - 11:08

Belfast'te bir kadını takip edip onu korkuttuğu için İnternet üzerinden kadından özür dileyen adam, takip olayının aslını anlattı ve işler hiç düşündüğünüz gibi değil! DailyMail kaynaklı haberimizin detaylarına buyurun.

Kaynak: https://www.dailymail.co.uk/femail/ar...
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Karlos' isimli Reddit kullanıcısı, Belfast şehir merkezi yakınlarında arabasına kadar takip ettiği kadından özür diledi.

'Karlos' isimli Reddit kullanıcısı, Belfast şehir merkezi yakınlarında arabasına kadar takip ettiği kadından özür diledi.

Karlos'un özür mektubu İnternette kısa sürede viral oldu ve mektupta Karlos o kadını neden takip ettiğini açıkladı. Kadınla farklı yönlere gitmelerine rağmen bir anda yönünü değiştirip kadını yaklaşık 15 metre gerisinden takip eden Karlos, kadın park halindeki arabasına bininceye karar peşinden ayrılmamış. Karlos, o kadını neden takip ettiğini işte böyle açıkladı...

"Seni takip ettiğimi anladığın anda adımların hızlandı ve telefonuna sarıldın."

'Kaldırımın diğer tarafındaki 2 adamı fark etmemiştin. Biri diğerine parmağıyla seni gösterdi ve seni takip etmeye başladılar. O adamların sana nasıl baktıklarını ve ikisinin de sarhoş olduğunu fark etmemiştin.' diyen Karlos, kadın arabasına binip gittikten sonra polisi aramış ve bahsettiği 2 şüpheli adamın fotoğraflarını polise vermiş.

"Seni korkuttuğum için çok özür dilerim."

"Seni korkuttuğum için çok özür dilerim."

'Seni korkuttuğum için özür dilerim. Aynısı eşimin ya da kızımın da başına gelebilirdi. Ve eğer orada başına kötü bir şey gelseydi, hiçbir şey yapmadan bu duruma göz yumdum diye kendimi asla affetmezdim' diyerek özür mektubunu bitiren Karlos'a İnternet kullanıcıları hem olumlu hem olumsuz yorumlar yaptılar.

21,000 beğeni alan Karlos'un bu paylaşımına yorumlar da geldi.

21,000 beğeni alan Karlos'un bu paylaşımına yorumlar da geldi.

'Belfast'te okuyan bir kızım var ve o kadının yerinde benim kızım da olabilirdi. Senin gibi insanların olduğunu bilmek beni mutlu etti. Teşekkürler.' şeklinde yorum yapan kullanıcıların yanı sıra 'Yaptığını takdir ettim ama bu durumu kadına söyleyebilirdin' diyen internet kullanıcıları da oldu.

Bu konu hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
377
136
18
7
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

Bu hareketi yüzlerce kez yaptım ve herkes yapıyor en çok yaptığım da ve herkesin yaptığı da yolda serseriler, baliciler ve köpekler varken çocukların ve köpe... Devamını Gör

Viyol10sel

Bir ay önce Adana'da 8-9 yaşlarında bir kız ve bir adami gölün kenarında ormanlık alanin en ilerisindeki ıssız alanda gördüm belki babasi belki dedesiydi coz... Devamını Gör

Koray

Açıklama yapılacak zaman değil, bence doğru bir hareket.

ozden.ygt

Kadını uyarmaya çalışırken diğer sarhoş adamlar tarafından saldırıya uğrayabilirdi, o tarz insanların üzerinde bıçak vb. yaralayıcı alet olmadığının garantis... Devamını Gör