Görüş Bildir
Haberler
Şok WhatsApp Yeniden Ücretli Oluyor!

Şok WhatsApp Yeniden Ücretli Oluyor!

Hüseyin Şen
16.06.2014 - 21:59 Son Güncelleme: 16.06.2014 - 23:08

Şok WhatsApp Yeniden Ücretli Oluyor!

En popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp yeniden ücretli oluyor. WhatsApp ilk çıktığı zamanlarda senelik ücret ödenerek satın alınıyordu. Ama daha sonra uygulama popüler olmaya başlayınca tamamen ücretsiz olmuştu. WhatsApp’ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre uygulama yeniden senelik 2 TL olarak ücretlendirilecek. Önceden kişiler senelik ücreti ödememek için WhatsApp’ı silip yeniden yüklüyorlardı. Ama bu defa uygulama bu durumu engelleyerek senelik 2 TL ücreti zorunlu hale getirecek.

WhatsApp uygulaması çıktığı günden bu zamana kadar hiç reklam kullanmadı. Kullanıcı memnuniyeti adına böyle bir sistemi benimseyen WhatsApp bu görüşünü hala korumaya devam ediyor. Kullanıcılar SMS paketlerine ücret ödemektense WhatsApp’a senelik 2 TLödemeye razı.

WhatsApp’ın resmi sitesinden yapılan duyuru şöyle;

WhatsApp’ın sadece aile ve arkadaşlarınızla iletişim yolu olmasını istediğimiz için sizi asla reklamlarla rahatsız etmek istemiyoruz. Fakat ufak bir abonelik ücretimiz var. WhatsApp, abonelik için sizi otomatik olarak asla ücretlendirmez. Tüm telefonlar için, WhatsApp’ı indirmek ve bir yıl denemek ücretsizdir. Bu süreden sonra WhatsApp aboneliğiniz yılda 2 TL’dir.

Abonelikler birikimlidir; sonraki bir yıl için ücret öderseniz bu, geçerli abonelik sürenize veya bir yıllık ücretsiz deneme sürenize eklenir. Hizmet süresi dışında, WhatsApp’ın ücretsiz ve ücretli sürümleri arasında hiçbir fark yoktur. Not: WhatsApp’ı silip yeniden yüklemek aboneliğinizi sıfırlamaz.

ceptelefonun.com

Kaynak: http://www.ceptelefonun.com/whatsapp-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın