Görüş Bildir
Haberler
TV
Şöhretlerini Kullandıkları Gibicibicis Marka Tıraş Bıçağına Borçlu Olan 8 Ünlü

Şöhretlerini Kullandıkları Gibicibicis Marka Tıraş Bıçağına Borçlu Olan 8 Ünlü

Hakan Çokyaşa
09.07.2015 - 13:37 Son Güncelleme: 10.07.2015 - 12:52

1978 yılında çekilen Neşeli Günler filminin tutunamayan karakteri Ziya'nın, sattığı Gibicibicis marka jileti pazarlamaya uğraşırken ürünü kullandıklarını iddia ettiği ünlüleri tek tek inceledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte o meşhur sahne:

1. İngiltere Kralı

1. İngiltere Kralı

Son İngiltere Kralı 1936-1952 arasında hükümdarlık yapan VI.George (Albert Frederick Arthur George). 16 yıl krallık yapan ve York Dükü Prens Albert olarak da bilinen VI. George, akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetmiş yerine fotoğrafta da görülen şimdinin kraliçesi kızı II. Elizabeth geçmiştir.

VI. George'un kekeme olması ve tedavisini konu alan Zoraki Kral filmi 4 dalda Oscar kazanmıştır.

2. Rahmetli Başkan Kennedy

2. Rahmetli Başkan Kennedy
parade.com

Gelmiş geçmiş en çok tanınan ABD Başkanı John Fitzgerald Kennedy. 1961'den uğradığı suikastte hayatını kaybedene kadar başkanlık yapmıştır. En genç yaşta  ABD başkanlığa seçilen isim olan JFK ayrıca Pulitzer ödülü kazanmış tek başkandır. 1963'te liberallerle muhafazakarlar arasındaki gerilime son vermek için gittiği Teksas'ta arabasında vurularak hayatını kaybetmiştir. Suikast bugün bile bazı kesimler için gizemini korumaktadır.

3. Taçsız Kral Pele

3. Taçsız Kral Pele

Tüm dünyada çocukluk arkadaşlarının taktığı yaramaz anlamına gelen Pele lakabıyla tanınan Edson Arantes do Nascimento. 1940'ta Brezilya'da doğup 1958 Dünya Kupası'ndaki performansıyla adını dünyaya duyurmuştur. Futbol tarihinde en çok gol kralı olan ve bir sezonda en çok gol atan futbolcudur. 3 kez Dünya Kupası'nı kazanan Pele birçokları için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Alman Bakkenbauer

4. Alman Bakkenbauer

1945 doğumlu futbol tarihinin en iyi savunmacılarından imparator lakaplı Franz Beckenbauer. Futbola modern libero kavramını getiren Beckenbauer 1 kez futbolcu 1 kez de teknik direktör olarak Dünya Kupası'nı kazanmıştır. Yıllarca formasını giydiği ve 4 şampiyonluk kazandığı Bayern Münih'te bir süre başkanlık yapmıştır.

5. Kaleci Mayer

5. Kaleci Mayer

Bayern Münih'in ve Alman Milli Takımı'nın geçilmez kalecisi Josef Dieter 'Sepp' Maier. Beckenbauer'in takım arkadaşı olan Maier, 11 sezon boyunca maç kaçırmayarak bir rekora imza atsa da geçirdiği trafik kazasıyla futbolu bırakmak zorunda kalmıştır. Kariyerinde 4 lig, 1 dünya şampiyonluğu vardır.

6. Nadya Komannaççi

6. Nadya Komannaççi

Dünyanın gelmiş geçmiş en çok tanınan jimnastikçisi 1961 Romanya doğumlu Nadia Elena Comăneci. Olimpiyat Oyunları'nda 5 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanmıştır. 1976 Yaz Olimpiyatları'nda tüm jüriden 10 üstünden 10 alarak bunu başaran ilk ve tek kadın sporcu olmuş ve jimnastiğin popülerleşmesine büyük katkı sağlamıştır.

7. Biricik Bardo

7. Biricik Bardo

Fransız sinema oyuncusu, manken, şarkıcı ve hayvan hakları aktivisti Brigitte Anne-Marie Bardot, 1950'lerin ve 1960'ların en önemli kadın figürü olarak kabul edilir. Döneminin en büyük yönetmenleriyle çalışıp zarif bir hafifliğin yanında şehvet içeren rollerde oynamasıyla bir seks sembolüne dönüşmüştür. Özel hayatındaki çalkantılar, bikiniyi meşhur etmesi, adına yazılan şarkılar ve hatta intihar girişimleriyle yıllarca gündemden düşmeyen Bardot bugün 81 yaşındadır.

8. Fenerbahçeli Cemil

8. Fenerbahçeli Cemil

1947 İstanbul doğumlu eski futbolcu Cemil Turan. Türk futbolunun en golcü oyuncularından birisi olması, futbol tekniği, ani deparları ve topu kullanışı ile gelmiş geçmiş en iyi futbolcularımızdan biri olarak sayılır. Hem oyun kurucu hem de bitirici özellikleriyle akıllarda yer etmiştir. Kariyerinin başlarında Sarıyer ve İstanbulspor'da oynasa da adını filmlerde geçirecek kadar ünlenmesi Fenerbahçe'de olmuştur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
6
5
5
5
4
2