Görüş Bildir
Haberler
Şöhret Dünyasının Azılı Suçluları! Sabıka Kayıtlarıyla Ağzımızı Açık Bırakan 21 Ünlü

etiket Şöhret Dünyasının Azılı Suçluları! Sabıka Kayıtlarıyla Ağzımızı Açık Bırakan 21 Ünlü

Gozex
17.11.2016 - 22:18

Meşhur olmak bir sürü çılgın parti ve bol bol eğlence gibi görünebilir ancak ne kadar meşhur olsanız da yasalar hepimiz için. Bir ünlünün hayatı zorluklarla doludur. Mesela uyuşturucu, alkol gibi maddeler birçok ünlünün başına bela açan şeylerdir. Hele polisle başları belaya mı girdi? Dünya alemin bundan haberi olur. 

Bu ünlülerin de öyle sabıka kayıtları var ki sizi çok şaşırtabilir.

Kaynak: http://list25.com/25-celebrities-with...
İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Tim Allen

Daha 25 yaşındayken havaalanı güvenliği tarafından 700 gr kokain kaçırmaktan tutuklandı. Müebbet hapis istenilince Allen 21 diğer satıcıyı ele verdi böylece hapis cezasını beş yıla indirdi ve iki buçuk yılını yattı.

20. Mike Tyson

Çağımızın en iyi boksörlerinden biri olmasına rağmen Tyson, yasa dışı aktivitelerle hayatı boyunca içli dışlıydı. İlk kez 12 yaşında hırsızlıktan tutuklanan boksör o zamandan beri küçük suçlardan tutun müessir fiile kadar her sebepten toplam 40 defa tutuklanmış. Ayrıca 1992 yılında 18 yaşındaki bir güzellik yarışması adayına tecavüzden 6 yıl hapis yedi. Ancak iyi halden 1995'te serbest bırakıldı. Sonunda 2011 yılında hayatını düzene sokmaya karar veren Tyson 5 yıldır hiçbir suça karışmadı.

19. Vanilla Ice

19. Vanilla Ice

Amerikalı rapçinin birçok sabıka kaydı var. Yasa dışı araba yarışı, ehliyetsiz araç kullanma, aile içi şiddet ve evsiz bir adamı silahla tehdit etme gibi suçları içeriyor. En son Florida'da terk edilmiş bir evi soymaktan tutuklandı ancak itirafta bulunarak hapis cezasından kurtuldu.

18. 50 Cent

Tamam, rap her insana hitap etmeyebilir. Sözleri de çoğunlukla küfür içerebilir. Ancak 50 Cent insanların sözlere alınabileceğini zor yoldan öğrendi. Karayip Adaları'nda verdiği konserde 'fuck' kelimesini kullandığı için tutuklandı.

17. Lindsay Lohan

2007'den beri  hapse girip çıkmaktan bir hal oldu. Sürekli madde etkisi altında araç kullanmaktan tutuklanan Lindsay aynı zamanda kokain bulundurma, saldırı ve hatta bir de vur kaç gibi suçlara bulaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Bill Gates

16. Bill Gates

Tipik bir suçluyu düşündüğünüzde aklınıza Microsoft'un kurucusu multi milyoner Bill Gates gelmiyor. İlk kez 1975'te ehliyetsiz araba kullanmaktan tutuklanan Gates'in suç kaydı trafik ihlalleri ve dikkatsiz araç sürmeyle devam ediyor.

15. Will Smith

Her zaman mutlu ve eğlenceli olmasıyla ünlü olan Smith, 1989 yılında karıştığı çılgın kavga sonrası tutuklandı. Raporlara göre Smith ve koruması bir adamla girdikleri hararetli tartışmadan sonra adama saldırdılar. Orbital kemiği çatlayan ve altı dikişe ihtiyaç duyan adam neredeyse kör kalıyormuş.

14. Jay Z

Aralık 1999'da Manhattan'da bir gece kulübünde bir müzik yapımcısını bıçaklamakla suçlandı. Aslen masum savunması yapmasına rağmen 2001 yılında suçlu olduğunu itiraf etti. Küçük suçtan 3 sene gözetim cezasını kabul etti.

13. O.J. Simpson

13. O.J. Simpson

Eski eşi Nicole Brown ve onun arkadaşı Ronald Goldman'ı öldürmekle suçlanıyordu ancak deliller hukuka aykırı olarak elde edildiğinden Simpson suçsuz bulundu. İronik bir şekilde kendisi suçtan pek de uzak kalamadı. 2007 yılında, bir otel odasına spor efsanelerinin eşyalarını çalmak için silah zoruyla girdi ve bunun sonucunda suç komplosu, silahlı soygun, adam kaçırma, saldırı ve ölümcül silah kullanımı suçlarından 33 yıl yedi.

12. Khloé Kardashian

Kardashian kardeşlerin kötülüğüyle ün salmış olanı Khloé 2007 yılında alkollü araba kullanmaktan tutuklandığında kimse şaşırmadı. Bunun dışında 15 yaşındayken annesinin arabasını kaçırmaktan, 2009 yılında ise bir gece kulübü çıkışında transeksüel bir kadına saldırıdan tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mark Wahlberg

Dorchester, Massachusetts doğumlu Wahlberg ilk defa siyahi çocukları taciz ettiği için, bundan bir yıl sonra da orta yaşlı bir Vietnamlıyı tahta sopayla dövmekten tutuklandı. Ayrıca çok küçük yaşlarda kokain bağımlısı olan Mark gelir kaynağı olarak bir süre uyuşturucu sattı. 19 yaşında hayatına çeki düzen vermeye karar verdi ve kardeşinin müzik grubuna katıldı.

10. Snoop Dogg

Snoop Dogg'un birçok kez esrar ve uyuşturucu öteberisi bulundurmaktan tutuklanması sizi şaşırtmamıştır. Ancak müzik yapmaya başlamadan önce Snoop birkaç yıl boyunca sürekli olarak hapse girip çıktı hatta kendisi bir çete üyesiydi. 1993 yılında o ve koruması rakip çete elemanlarından birinin cinayetiyle ilişkilendirildi. Sonuç olarak vakanın nefsi müdafaa olduğu ortaya çıktı ve suçlamalar düşürüldü.

9. Michelle Rodriguez

Ünlü aktris 2006 yılında Hawaii'de Lost dizisinin bir bölümünü çekerken alkollü araba kullanma suçuyla tutuklandı. Şartlı tahliye ve kamu hizmetiyle serbest bırakılmasına rağmen bir yılı bile geçmeden şartları ihlal ettiği ve sahte hizmet formları verdiği için 180 gün hapis yattı.

8. Bill Cosby

8. Bill Cosby

Bill Cosby hakkındaki cinsel istismar iddiaları son yıllarda ne kadar ilgi çektiyse de yeni olmadıkları kesin. İlk tecavüz iddiası 1965 yılına kadar gidiyor. O zamandan beri toplam 59 kadın tecavüz veya cinsel suistimalden suçlamada bulundu, bunların 44'ü uyuşturucu kullanımı içeriyordu. Cosby her bir suçlama için 10 yıl hapisle karşı karşıya olabilir.

7. Daniel Baldwin

7. Daniel Baldwin

Baldwin ailesinin ikinci en büyüğü olan Daniel'ın uyuşturucularla çok uzun bir geçmişi var. İlk ve büyük ihtimal en az bilinen tutuklanması New York'ta bir otelde kokain kullanıp koridorlarda 'Baldwin' diye bağırarak çıplak koşması yüzündendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Christian Slater

6. Christian Slater

1989 yılında alkollü araç kullanarak ve polis memuruna saldırarak ilk suçunu işleyen Slater o zamandan beri uyuşturucu kullanımı, cinsel taciz ve hatta aile içi şiddetten hapse bir girip bir çıktı.

5. Martin Sheen

5. Martin Sheen

Sivil itaatsizlik, haneye tecavüz ve düzeni bozma gibi suçlardan 67 defa tutuklanmış. Martin Sheen hayatının çok büyük bir kısmını inançlarını sertçe savunarak ve dünyadaki problemleri protesto ederek geçirmiş.

4. R Kelly

4. R Kelly

Tecavüz ve 15 yaşındaki bir kızla yasa dışı evliliğin yanı sıra 2003 yılında çocuk pornosundan birçok kez tutuklandı. Videoların çoğunda reşit olmayan kızlarla kendi ilişkiye giriyordu.

3. Marilyn Manson

Aklımızda hep alışılmadık bir karakter olarak kalan Manson, cinsel ilişki numarası yapma, Katolik bir piskoposun taklidini yapma ve sahne performansı sırasında teşhircilik yapma suçlarından tutuklandı. Manson hakkında yapılan en garip suçlama 2001 yılında bir güvenlik görevlisine saldırmasıyla geldi. Söylenene göre güvenliğin alnına genital bölgelerini sürtmüş.

2. Dennis Rodman

2. Dennis Rodman

NBA'deki uzun kariyeriyle herkesin aklına kazınan bu isim aile içi şiddet suçlamalarının odağı. 1998 yılında o zamanki eşi Carmen Electra, Rodman'a dava açtı. Sonrasında 2003 ve 2008 yılında ayrıca imtizaçsıklıkla suçlandı, iki sefer de itiraz bile etmeden itirafta bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Robert Downey Jr.

Oyunculuğuna kimsenin laf edemeyeceği aktör ne yazık ki konu alkol ve uyuşturucu olduğunda bizi üzüyor. 1996 ve 2001 yılları arasında sürekli olarak kokain, eroin ve esrar bulundurmaktan tutuklanan Robert, rehabilitasyon merkezlerinde geçirdiği yıllardan sonra hayatını düzene sokabilmiş gibi duruyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
421
112
72
31
31
24
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın