Görüş Bildir
Haberler
Şöhret Bile Onlara Engel Olamadı! Hem Ülkesinden Hem de Kariyerinden Vazgeçen Ünlüler

etiket Şöhret Bile Onlara Engel Olamadı! Hem Ülkesinden Hem de Kariyerinden Vazgeçen Ünlüler

Ünlüler de bazen başını alıp gidebiliyor. Sizin için ülkesinden ve kariyerinden vazgeçip yurt dışında yaşamaya karar veren ünlüleri araştırdık. İşte o ünlüler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Akif Alakurt

Mehmet Akif Alakurt

Oynadığı ''Adanalı'' ve ''Sıla'' dizileri ile bir dönem Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a rakip gösterilen başarılı oyuncu Mehmet Akif Alakurt, mesleğini bırakıp yurt dışına yerleşme kararlı aldı. Birçok dizi ve film teklifini geri çeviren oyuncu Brezilya'da kendisine yeni bir hayat kurup mesleği bıraktı.

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı

Bir dönem mankenlik ve oyunculuk yapan olan Aysun Kayacı, verdiği kararla hayranlarını üzen isimlerden birisi oldu. O da kariyerinden ve ülkesinden vazgeçerek evlenip yurt dışında yaşamaya karar verdi.

Leyla Bilginel

Leyla Bilginel

Bir zamanların en çok aranan oyuncuları arasında olan Leyla Bilginel, oğlu Kayra ile Tayland'ın Phuket adasına yerleşti. Türkiye'den çok uzakta mutlu bir hayat yaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nazlı Tolga

Nazlı Tolga

FOX Haber'in bir dönem Ana Haber bültenini sunan Nazlı Tolga da kariyerinin en parlak döneminde ülkesinden ve kariyerinden vazgeçen isimlerden birisi oldu. Güzel sunucu aldığı evlilik kararı ile hem mesleğini, hem de ülkesini bırakıp Brezilya'ya yerleşti.

Hale Caneroğlu

Hale Caneroğlu

''Avrupa Yakası'' dizisi ile herkesin tanıdığı Hale Caneroğlu, 2013 yılında aldığı evlilik kararı ile yurt dışında yaşamayı tercih etti. Verdiği kararla herkesi şaşırtan oyuncu Londra'da bebeği ve eşi ile mutlu bir aile yaşantısı sürdürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Didem Uzel

Didem Uzel

Mankenlik ve oyunculuk yapan Didem Uzel, evlendikten sonra aşkı seçerek yurt dışına yerleşti ve o da sektörden tamamen uzaklaştı. Bugünlerde annelik heyecanı yaşıyor.

Karahan Çantay

Karahan Çantay

Sibel Can ve Hakan Ural'ın boşanma haberleri ile gündeme gelen ünlü manken ve oyuncu Karahan Çantay, kariyerinin en parlak döneminde aldığı ani bir kararla yurt dışına yerleşti.

Yüksel Uzel

Yüksel Uzel

Bir dönem seslendirdiği şarkılarla adından söz ettiren başarılı şarkıcı, yaşadığı sağlık sorunları ve büyük aşkı sebebiyle ülkesini terk etti. Güney Afrika'ya yerleşen şarkıcı ülkesinden çok uzakta yeni bir hayat kurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belçim Bilgin

Belçim Bilgin

Geçtiğimiz günlerde oynadığı ''Kördüğüm''dizinden ayrıldığını duyuran başarılı oyuncu Belçim Bilgin son verdiği kararla hayranlarını üzen isimlerden birisi. O da diziden ayrılma sebebi olarak oğlu ile beraber yurt dışına yaşamaya karar verdiği haberleri ile gündeme geldi.

Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
289
137
71
31
25
23
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
umran_1988

ya biz nerelere gidelim

Pasif Kullanıcı

Çok üzüldük anlatamam. Bi kahroldum, bi hayattan nefret ettim. Siktirin gidin çokda umrumdaydi.

Pasif Kullanıcı

sanki çok lazımlardı da.