Görüş Bildir
Haberler
Soğuk Kış Günlerinde Tercih Edebileceğiniz Yakın Temaslı 10 Cinsel İlişki Pozisyonu

Soğuk Kış Günlerinde Tercih Edebileceğiniz Yakın Temaslı 10 Cinsel İlişki Pozisyonu

R.G.
29.01.2021 - 12:49

Yaşadığımız şu günlerde dışarıda soğuk havalar hüküm sürerken harika bir kış seksi tam da ihtiyaç duyduğunuz şey olabilir. İşte, zevki doruklara çıkaracak bazı pozisyonlar...

1. Spooning

1. Spooning

Pasif olan kişi önde olacak şekilde, aynı yöne doğru uzanın. Önde olan kişinin dizlerini hafif şekilde kırıp kalçasını arkaya ittirmesi vajinaya girişi daha kolay hale getirir. Bedenlerin açısını değiştirerek hareketleri daha rahat kontrol edebilirsiniz.

2. Wrapped lotus

2. Wrapped lotus

Partnerlerden birisi bağdaş kurarak yere, diğeri de yüzü partnerine dönük olacak şekilde kucağına oturur. Üstte olan kişi bacaklarını partnerinin çevresine dolayarak destek için birbirlerine sarılmayı deneyebilir.

3. Modified doggy

3. Modified doggy

Köpek stiline benzeyen bu pozisyonda yalnızca kalçanız yukarıda olacak şekilde yüz üstü uzanın. Ekstra destek almak için kalçanızın altına bir yastık koymayı deneyebilirsiniz.

4. Coital alignment technique

4. Coital alignment technique

Bu pozisyon genel olarak misyoner pozisyonu olarak da gösterilebilir. Ancak misyonerden farklı olarak bacaklar yukarı doğru ve partnerin etrafına sarılmış şekilde olmalı.

5. The side-by-side snuggy

5. The side-by-side snuggy

Bu pozisyonda partnerinizle yüz yüze olacak şekilde uzanın. Birinizin bacağını partnerinin kalçasına sararak pozisyonu penetrasyon için daha kolay hale getirmesi gerekir.

6. The hot seat

6. The hot seat

Partnerlerden biri yatağın kenarına, diğeri de sırtı ona dönük olacak şekilde partnerinin bacaklarının arasına oturur. Üstte olan kişi kalçasını geriye bükerek daha kolay bir penetrasyon sağlayabilir.

7. Winter bear

7. Winter bear

Dizlerin üstündeki bu pozisyonda bedenin üst kısmı öne ve yatağa uzanacak ve kalçanız da havada kalacak şekilde eğilin. Bu pozisyonda derin penetrasyona erişebilirsiniz.

8. Cocooned cowgirl

8. Cocooned cowgirl

Partnerlerden bir sırt üstü uzanarak dizlerini yukarı çeker. Diğeri de bacakları partnerinin iki yanında olacak şekilde üstünde oturur. Bu pozisyonda kalçanızı bacaklardan değil, belden hareket ettirmeye özen gösterin.

9. The arctic lap dance

9. The arctic lap dance

Partnerlerden biri bacakları kalçasının altında olacak şekilde yere oturur ve kollarını geriye yaslayarak destek alır. Diğeri de sırtı partnerinin göğsüne değecek şekilde kucağına oturur.

10. Face-Off

10. Face-Off

Partnerlerden biri yatağa oturur, diğeri ise partneri ile yüz yüze gelecek şekilde kucağına oturur ve bacaklarını onun etrafına dolar. Birbirlerine sarılarak destek oluşturulur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
96
49
37
36
20
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın