Görüş Bildir
Haberler
Şoförün 'Araç Kirlenir' Diyerek Taksiden İndirdiği Hamile Kadın Sokakta Doğum Yaptı...

etiket Şoförün 'Araç Kirlenir' Diyerek Taksiden İndirdiği Hamile Kadın Sokakta Doğum Yaptı...

Ulaş
28.05.2020 - 16:51

Kocaeli'de bir taksici, doğum yapmak üzere olan kadını 'araç kirlenir' diyerek aşağı indirdi. Ayşe Haşim isimli kadın sokakta doğum yaptı. Anne olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken, taksici gözaltına alındı. Öte yandan bebek ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde dün meydana geldi. Doğum yapmak üzere olan Ayşe Haşim'i hastaneye götürmek üzere ailesi taksi çağırdı. Eşi Mahmut Haşim ile birlikte aracına binen kadının doğum yapmak üzere olduğunu gören taksici M.B., kadını ve ailesini araçtan indirdi.

Ambulans çağırmalarını söyleyen taksici olay yerinden uzaklaşırken, evine dönmeye çalışan Ayşe Haşim, apartman girişinde doğum yaptı.

Bu sırada 112'ye haber verilirken, doğumdan yaklaşık 2 dakika sonra olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından anne ve yeni doğan bebek kontrol edilerek Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Herhangi bir sağlık sorunları olmadığı belirlenen anne ve bebek bugün taburcu edilerek evlerine geldi.

Görüntülerin basına yansımasının ardından taksi şoförü gözaltına alındı.

Görüntülerin basına yansımasının ardından taksi şoförü gözaltına alındı.

Balkonlarından olayı gören komşular tarafından çekilen görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından görüntüleri ihbar kabul eden Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü, bugün sabah saatlerinde taksi şoförü M.B.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde kadının kanlar içerisinde olmasından korktuğu için aileyi arabaya almak istemediğini söylediği öğrenilen M.B., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Araba kirlenir diyerek sinirlenmiş...

Araba kirlenir diyerek sinirlenmiş...

Suriye'de Arapça öğretmenliği yaparken 6 yıl önce Türkiye'ye gelen ve terziliğe başlayan Mahmut Haşim ile Ayşe Haşim'in üçüncü çocuğu olan bebeğe Ömer ismi verildi. Yaşadıkları olayı anlatan baba Mahmut Haşim, 'Dün saat 10.00'du. Taksiyi aradım. 2 dakika sonra araba geldi. Benim eşimin sancısı vardı ama çok azdı. Eşim arabaya binerken sancısı arttı. Araba pislenir diye şoför çok sinirlendi. Sonra bizi dışarı çıkarıp '2 dakika sonra ambulans gelecek' dedi. Sonra ambulans geldi. Bebeği ve eşimi alıp hastaneye gitti' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
570
148
81
41
32
27
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Y. O.

Taksicinin amk ama bu suriyeliler üremeye mi geldiler buraya hayırdır?

Gerçekler

Bu haber sabahtan beri 3.kez karşıma çıktı artık dayanamıyorum ya arkadaş niye sürekli doğuruyorsunuz.. neden bu kadar çocuk.. gördüm 2 tane daha küçük var a... Devamını Gör

Kemal akça

Fermason o kadar iyi niyetliysen al evine 3-5 suriyeli besle elbette hamile bir kadinin bu duruma dusmesi uzucu ama savas halinde bir ulkeden kalk gel ye ic ... Devamını Gör

Berkan Mertoğlu

akciğer kanseriyle mücadele eden babamıda hastaneye götürmek için bindiğimiz taksicide arabama kusmaz dimi demişti yedi kule göğüs hastanesinin kapısından iç... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Yazdıklarınıza çok üzüldüm.. Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin...😔