Görüş Bildir
Haberler
Skype for Business Önizlemesi Yayınlandı

Skype for Business Önizlemesi Yayınlandı

ATKN
17.03.2015 - 15:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft'un video konferans uygulaması Skype'ın işletmelere özel sürümü ortaya çıktı. İşletmeler için Skype, Microsoft'un benzer hizmeti Lync'nin yerine gelecek.

Microsoft'un çapraz platform anlık mesaj ve video konferans uygulamasıSkype'ın yeni bir versiyonu ortaya çıktı. Skype for Business adlı uygulama, Microsoft'un işletmelere özel iletişim aracı Lync'in yerini almaya çalışacak.

Microsoft Lync yerine geliyor

Uzun yıllardır işletmeler için şirket içi ve dışı haberleşme olanağı sunan Microsoft Lync yazılımının geçtiğimiz Kasım ayında isim değiştirerek Skype for Business olarak adlandırılacağı açıklanmıştı. Son gelişmelerle birlikte nu yönde somut adımlar atılmış oldu.

Office uyumu ön planda

Teknik önizleme sürümü yayınlanan Skype for Business, önncülü konumundaki Microsoft Lync'ye göre yüksek güvenlik önlemleri ve Office entegrasyonu getiriyor. İşletmeler için Skype sürümü Word, Excel, PowerPoint gibi popüler MS Office uygulamaları ile tam uyumlu olarak çalışacak. Hali hazırda Microsoft Lync kullanan müşteriler, 30 Nisan 2015 tarihine kadar Skype for Business sürümüne geçiş yapabilecek. Önizleme sürümüne kayıt için buradan kayıt gerçekleştirebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0