Görüş Bildir
Haberler
Sizler İçin Değerlendirdik: 10 Farklı Ülkeden On Farklı Erkek

Sizler İçin Değerlendirdik: 10 Farklı Ülkeden On Farklı Erkek

Merve Ç.
15.01.2015 - 11:52 Son Güncelleme: 15.01.2015 - 11:54

Ne için yaptık, neden yaptık bilmiyoruz ancak küreselleşen dünyada her gün karşınıza farklı milleten birilerinin çıkması olası. İstedik ki bu farklı ülke erkekleriyle birlikte olmadan önce onlar hakkında kısa bilgi sahibi olun. İşte 10 ülkenin erkekleri.

Not: İçerikteki resimler nadide parçalardır lütfen baz almayınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rus Erkekleri

1. Rus Erkekleri

Pembe yanaklı, kırmızı burunlu, bembeyaz tenli, ince, sarı saçlı, günün büyük bölümünde votka kokan birini istiyorsanız buyurun sizi Rus erkekleri standına alalım. Sahiplenici olmayan, ama sevdiği için 10 kişiye dalmaktan çekinmeyen, dinleme konusunda sıkıntıları olan, öfkeli ama bu öfkesini size karşı şiddete dönüştürmeyen erkeklerdir. Tartışmaları ateşli olur, kavgaya dönüşme ihtimali yüksektir. Güzel sözler söylemeyi beceremezler, söyleseler bile tonlamaları iğrençtir. Size küçük sürprizler yapmasını beklemeyin çünkü yapmazlar, iri kıyım, güçlü, gülmeyi pek sevmeyen erkeklerdir. Rus kızlarından dolayı olsa gerek son derece seçicidirler. Eğlenmesini bilirler ancak sizi de eğlendirmelerini beklemeyin, eğlenirken sizi unutabilirler. Genelleyecek olursak içkiye düşkün, kavgayı seven, boğmayan, ortalama bir sevişme becerisine sahip, güzel vücutlu ama çirkin suratlı erkeklerdir. Sevgili olma puanları ise 5.5/10

2. İtalyan Erkekleri

2. İtalyan Erkekleri

Yakışıklı, bakımlı, güzel sözleri dilinden eksik etmeyen, size tapan gibi görünen bir erkek mi arıyorsunuz? Eğer yılışık olmaları, gözlerinin radar gibi sürekli etrafı taraması, sevişme dışındaki faaliyetlerinin çok düşük olması sizin için fark etmiyorsa sizin ilacınız İtalyan erkekleri. Son derece bakımlı, ağzı iyi laf yapan, sizinle romantik dakikalar geçirebilen ama hayatında sadece size yer vermeyen, ailesine düşkün, ses şiddeti daima yüksek erkeklerdir bunlar. Kadınlar İtalyan erkeğinden çok fazla şey beklediği için hayal kırıklığı yaratma ihtimalleri çok yüksektir. Mesela bulutların üzerinde gezeceğim, orgazmın dibine vuracağım derken 3 dakikada, ne olduğunu anlamadan yatakta yatıyor bulabilirsiniz kendinizi. Yani bu erkeklerin en büyük handikapı ünlerinin kendilerini çoktan aşmış olmasıdır. Denk gelirseniz iyi sevişenleri vardır, vücutları güzel, ciltleri sizden bakımlıdır. Sevgili olma puanları 7/10.

3. Fransız Erkekleri

3. Fransız Erkekleri

İçine kapanık, gizemli, boş konuşmayı sevmeyen, trendleri takip eden, çok okuyan, çok izleyen, bakımlı, konuşmanın insan üzerindeki etkisini iyi bilen, 'bu gece sarılıp uyuyalım sadece' deme potansiyeli yüksek erkek arıyorsanız, buldunuz, Fransız erkeği tam size göre. Son derece nazik, düşünceli, siz konuşurken can kulağı ile dinleyen ama biraz ukala, kendini beğenmiş ve zor beğenen bir tiptir. French kiss'ten de anlaşılacağı üzere iyi öpüşürler, dillerini bu anlamda da iyi kullanırlar. Garip bir şekilde utangaç ve çekingendirler, ama sizi eğlendirmesini, güldürmesini iyi bilirler. Cana yakın, sevecen bir yapıdadırlar. Tam anlamıyla bir aşk erkeğidir Fransız erkeği ama maalesef bir seks erkeği değildir. Yatakta çok şey beklemiyorsanız, bir şişe şarap ve güzel sözler bana yeter diyorsanız siz Fransız erkeği ile takılmalısınız. Sevgili olma puanları 6.5/10.

4. İskandinav Erkekleri

4. İskandinav Erkekleri

Tüysüz, sarı, yapılı, beyaz güzel gülümseyen, bembeyaz dişlere sahip, sizi sımsıkı saracak bir erkek istiyorsanız İskandinav erkeklerinden şaşmayacaksınız. Son derece eşitlikçi erkeklerdir öyle ki yediğiniz yemeğin hesabını ortak ödersiniz, sizi evinize bırakmazlar, gezmeye giderseniz benzin parasını ortak karşılarsınız. Evliliğe çok sıcak bakmazlar, macera düşkünü, yeni yerler görme, yeni insanlar tanıma meraklısı, başına buyruk, özgür adamlardır. Atalarının Viking olması sizi büyük beklentilere sokmasın çünkü kızlarının aksine İskandinav erkekleri berbat sevişir, yani sözün kısası İskandinav erkekleri sevgili olarak tercih edilmemesi gereken tipler. Ha çok iyisini buldunuz orasını bilemem. Sevgili olma puanları 5/10.

5. Alman Erkekleri

5. Alman Erkekleri

Disiplinli, dakik, katı, kuralcı, tutucu, değişikliklere kapalı, bira aşığı, yapılı, beyaz tenli, kafası çalışan erkeklerdir. Birine bağlanmaktan en çok korkan erkek tipidir ama size güvenirse ve bağlanırsa güzel bir ilişki yaşatır. Ukaladır, kabadır, utanmazdır ve iyi sevişir. Ancak yataktaki halleri rahatsız edici olabilir çünkü farklılığı sever. Yalnız yaşamayı severler bu yüzden hayatına dahil olmanız zaman alabilir ve bu yüzden tutumludurlar ki bu çoğunlukla cimri oldukları şeklinde yorumlanır. Ev işlerini yapar, ütüsüne kadar ilgilenir, çalışkandır, hayatın müşterek olduğunun farkındadırlar. Özgürlükçüdürler, çocuk yetiştirmede büyük yardımcıdırlar. Yaş ilerledikçe bira göbekleri olduğu doğrudur. Öz bakımına düşkün, utangaç, monoton tiplerdir. Sevgili olma puanları 7.5/10.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yunan Erkekleri

6. Yunan Erkekleri

Fazla uzaklara gitmeyeyim, çok farklı kültürlere dalmayayım, vs. diyorsanız işte size Yunan erkeği. Tip, davranış, yaklaşım olarak Türk erkeklerinden pek de farkı olmayan ancak Türk erkeğinin Avrupa hamuruyla yoğrulmuş versiyonudur. Özgüvenleri tamdır, girişkendir, Akdenizlilikten kaynaklanan sıcakkanlı yapısıyla kendini sevdirir. Çok konuşur, az dinler, yatakta ahım şahım bir numarası yoktur. Genç Yunan erkekleri gayet bakımlıdır, ancak belli bir yaştan sonra güzel salarlar, bozulurlar. Güzel yemek yaparlar, mutfakta beceriklidirler. Fazla uzaklara gitmek istemiyorsanız gayet de tercih edilebilirler. Sevgili olma puanları 6.5/10.

7. Amerikan Erkekleri

7. Amerikan Erkekleri

Filmlerde, dizilerde gördüklerinize kanıp da hepsinin atletik, girişken, romantik, düşünceli olduğunu falan düşünmeyin. Gayet kaba, düşüncesiz, bakımsız ve şişman olabiliyorlar. Gerçi has Amerikan erkeği bulmak zor olduğu için çok net bir genelleme yapamıyoruz. Çünkü Amerikan sandıklarımızın çoğu Avustralyalı, Meksikalı, İspanyol, Porto Rikolu, Kanadalı, İngiliz, vs. çıkabiliyor. Amerikan erkekleri görgüsüzdür, toplum içinde yaşamaktan bihaberdir, uyarıldıklarında kabalaşır ve kavgaya meylederler, konuşmaları kötüdür, romantik değillerdir. Sevişmeye bayılırlar ama sevişirken kaba ve sert davranırlar. İşleri bitince götünü devirip uyumak hobileridir. Sevgililerini sahiplenmezler çünkü birini hayatına almaları, sahiplenmeleri zordur. Bireysel özgürlüklerine düşkün, ev işinden uzak, dağınık tiplerdir. Sevgili olma puanları 6/10.

8. Japon Erkekleri

8. Japon Erkekleri

Saygılı, küçük, güleç, utangaç tiplerdir. Hızlı konuşurlar, heyecanlıdırlar, her ne kadar çekingen olsalar da kaba bir yanları da vardır. Ailelerine, geleneklerine bağlıdır, teknolojiyi sever, azla yetinmesini bilir, sizi eğlendirmesini bilmez, espri anlayışları berbattır. Hoşgörülü, geniş erkeklerdir. Güvenilir ve saf bir yapıları vardır. Yardımsever ve sekse düşkün tiplerdir. Ancak yatakta çok acayip olabilirler. Olmadık şeyleri denemek isteyebilirler, sert olabilirler, sesleri yüksek desibelde çıkabilir. Sevgili olma puanları 6/10.

9. İspanyol Erkekleri

9. İspanyol Erkekleri

Sıcakkanlı, yakışıklı, bakımlı, hızlı konuşan, düşünceli ve romantik erkeklerdir. Tabii hepsi böyle değildir ama sizi böylesini bulun çünkü hiç de az sayıda değiller. Bir şiir okuyarak sizi etkileyebilirler, gece hayatını, eğlenmeyi severler. Sizi etkilemek için olmadık şeyler yaparlar ama elde edince bir anda o adam kaybolabilir. Yerine daha maço, kaba ve ruhsuz biri gelebilir. Arkadaş canlısı, sevecen ve çapkın bir yapıları vardır. Lafı dolandırmayı sevmezler, adınızı öğrendikten sonra size eğlenmeye gidelim mi diye sorarlar. Yatak performansları iyidir, size kendinizi değerli hissettirirler. Salt yakışıklılıklarıyla değil sözleri, sempatisi, esprileriyle sizi kendisine bağlayabilecek erkek tipi. Sevgili olma puanları 7.5/10.

10. Çek Erkekleri

10. Çek Erkekleri

Olgun, sessiz, özgürlükçü, düşünceli ve önyargısız erkekler. Kıskançlıkları yok denecek kadar az, kendine güvenleri bir hayli yüksek. Yapılı, yakışıklı, bakımlı tipler. Keskin hatları, sivri suratları, belirgin gözleri vardır. İnatçı, dediğim dedik bir yapısı vardır. Çok konuşmazlar, çok sahiplenmezler, hiç kıskanmazlar. İçkiyi severler, eğlenmesini bilmezler, çok iyi seviştikleri söylenemez. Sevgili olma puanları 5.5/10.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
477
180
145
118
51
36
32