Görüş Bildir
Haberler
Eğlenceli ve Espritüel Kadınların İdeal Sevgili Olduklarının 9 Kanıtı

etiket Eğlenceli ve Espritüel Kadınların İdeal Sevgili Olduklarının 9 Kanıtı

Dolores Haze
01.03.2016 - 17:54

Sizi sürekli gülümsetecek, espritüel bir kadınla birlikte olmanız için 9 sebep:

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/9-reason...
İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Komik kadınlar zekidir.

9. Komik kadınlar zekidir.

Yüzünde kocaman bir gülümseme olan espritüel bir kadınla tanıştığınızda, onun ne kadar zeki olduğunu hemen fark edersiniz. Sizi güldürebilen bir kadın, üzerinizdeki etkisi ve gücünün farkındadır. Dahası, sizi gücendirmeden eleştirmeyi bilir, ne zaman şaka yapması gerektiğinin farkındadır ve onun mizah anlayışını kabalık olarak değerlendirebileceğiniz bir durum yaratmaz. 

Espri yaparak bile olsa sizi düşünmeye teşvik etmesi, bazı şeylerin farkında olduğu anlamına gelir. Böyle bir kadından kolay kolay sıkılmazsınız.

8. Çekici olmak için pahalı tasarım ayakkabılara ihtiyaç duymaz.

8. Çekici olmak için pahalı tasarım ayakkabılara ihtiyaç duymaz.

Bazı kadınların ilgilendikleri tek şey görünüşleridir. Böyle kadınları güzel bulabilirsiniz, ancak sonunda onlara sadece bakmanın daha iyi olduğunu anlarsınız; muhabbetleri genellikle sıkıcıdır.

Bu tip kadınlarla uzun bir ilişki kurmak zordur, özellikle de fiziksel görünüşün sonsuza dek aynı kalmayan bir şey olduğu düşünülürse. 

Esprili kadınların ise ne giydikleri ve Instagram'da hangi filter'ı kullandıkları önemli değildir; onlar her zaman insanların ilgisini çekerler.

7. Yapmacık değildir.

7. Yapmacık değildir.

Günümüzde, kadınlar kendilerine sahte bir imaj yaratıyorlar. (Bunu elbette erkekler de yapıyor; içeriğimiz kadınlarla ilgili olduğu için sadece kadınlardan bahsediyoruz.) Onlar için hayat sosyal medya platformlarında aldıkları beğenilerden ibaret. Halbuki bir insanın kendi değerini ölçme şeklinin bu olması oldukça tehlikeli bir durum.

Komik kadınlarsa samimidir ve etrafında samimi insanlar vardır. Bu yüzden sevgisini telefon ekranına iki kere tıklamak yerine kendisiyle vakit geçirerek gösteren gerçek arkadaşları olur.

6. Kendine güvenir.

6. Kendine güvenir.

Komedyenlerin utangaç davrandığına çok fazla şahit olmayız, değil mi? Yine de herhangi bir ortamda komik bir hikaye anlatmaya kalkışan kişilerin az da olsa gerildiklerine şahit olmuşuzdur.

Espritüel insanlar, cesurdurlar. Komik kadınlar insanlar üzerindeki etkilerinin farkında olduklarından kendilerine güvenirler. 

Çoğu erkek, espritüel kadınlardan çekinir ve kendileri kadınları güldüren komik adam olmak isterler. Bu da aslında onların özgüven eksikliklerinden kaynaklanır.

5. Sohbeti o yönlendirir.

5. Sohbeti o yönlendirir.

Bazen erkekler, kontrolü kadının almasını ve sohbeti onun yönlendirmesini ister. Espritüel kadınlar dokundurmaları ve tasasız tavırları ile konuşmanın akmasını sağlar. İnce ve zekice bir espri yaptığında, siz de ona aynı şekilde karşılık vermek için bir istek duyarsınız. Bu kadınlar, üzerinizdeki baskıyı alır; her an ciddi olmak zorunda olmadığınızı öğrenirsiniz. Öğle arasında birlikte gülebildiğiniz sürece, her sabah ona aynı saatte 'Günaydın' yazıp yazmamanız onun için çok da önemli değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Sizi düşünmeye iter.

4. Sizi düşünmeye iter.

Hoş bir nükte yaptığında ona aynı şekilde karşılık vermek istersiniz. Eğer kendiniz de espritüel bir erkekseniz, komik bir kadınla birlikte olmak sizin için bulunmaz nimettir. Sürekli onun esprilerine daha komik esprilerle karşılık vermeye çalışır ve birlikte bol bol gülersiniz. Konuşmadan önce düşünmenizi ve söylediğiniz şeylere dikkat etmenizi sağlar.

3. Kelime oyunları ön sevişmeye benzer.

3. Kelime oyunları ön sevişmeye benzer.

Eğlenceli ve ilişkinizin nereye gideceği konusunda takıntılı olmayan bir kadınla görüşmeye başladığınızda yalnızca bekleyin. Çekim, kelime oyunlarıyla başlar ve yatak odasına doğru gider. 

Meydan okuyucu bir tavırla kelime oyunları yapan bir kadın oldukça çekicidir.

2. Gardınızı indirmenize sebep olur.

2. Gardınızı indirmenize sebep olur.

Bu samimi kadınların yanında kendiniz gibi olabilirsiniz. Espritüel insanlarla ilgili en güzel şeylerden biri de en sıradan şeylerde bile komik bir taraf bulabilmeleridir.

Çoğu espritüel kadın pahalı hediyeler alma peşinde değildir; muhtemelen maddiyatın mutlulukla bir ilgisi olmadığını öğrenmişlerdir. 

Sevgilinizin yanında tamamen rahat ve kendiniz olabilmek, inanılmaz huzur verici bir duygudur. İlişkiniz sürdüğü müddetçe, her zaman sizi gülümsetecek bir şey bulursunuz.

1. Dargınlıklar çok uzun sürmez.

1. Dargınlıklar çok uzun sürmez.

Aranızda elbette çeşitli tartışmalar yaşanır, ancak bunlar çok da uzun sürmez. Sizi gülümsetmek için mutlaka bir yol bulacaktır. 

İlişkide yaşanan tartışmaların çoğu önemsiz ve saçma şeylerden kaynaklanır ve birkaç hafta içinde tamamen unutulur. Onunla gülmek varken, küs kalmak sizi üzer. Böyle bir kadın, sadece sevgiliniz değil, aynı zamanda en iyi arkadaşınız olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
573
324
50
26
15
11
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahunaz

böyle bir kıza sadece arkadaş kanki dersiniz:)) gider slikonlu davşan kulaklı telefon kullanan, gerizekalıya aşık olursunuz:DDDDD yani hayat böyle. kedinizi ... Devamını Gör

Ahunaz

e sen samimiyyetin dozunu aşarsan der tabi:D

Furkan Meraklı

Espritüel olmayan birisiyle neden birlikte olur ki zaten insan?

Furkan Meraklı

Sen bu yorumuma yanıt yazınca neden bildirim gelmemiş ya 😂😂😂

Apollonia corleone

Keşke o insta popisi süslünün yerine bana gelseydi ne guzel konustugumuzda guluyorduk beraber

Ahunaz

gelmezler canısı. göt gördülermi felegi şaşırır bu erkek milletinin:DDDDD