Görüş Bildir
Haberler
Siz Partnerinizden Neler Beklersiniz? Birlikte Olduğumuz Kişiyi Çekici Yapan 12 Davranış

etiket Siz Partnerinizden Neler Beklersiniz? Birlikte Olduğumuz Kişiyi Çekici Yapan 12 Davranış

luna
11.01.2022 - 22:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkesin karşısındaki kişiyi çekici bulma kriterleri farklılık gösterir nihayetinde hepimiz birbirimizden çok farklıyız. Fakat bu davranışların o kişinin çekiciliğine çekicilik katmayacağı anlamına da gelmiyor... Bakalım bu davranışlar neymiş?

1. Kendine has tavırları.

Sadece birlikte olduğunuz kişide gördüğünüz, ona has davranışlar birlikte olduğunuz kişiyi çekici yapan bir özellik. Zira günümüzde kendi gibi olabilen kaç kişi kaldı ki!

2. Size karşı özenli olması.

Birlikte olduğunuz kişiden öte genelde bir bireyin size çekici hale gelmesi o kişinin hal ve hareketleriyle birlikte değişen bir durumdur. Haliyle birlikte olduğunuz kişinin size özenle davranması birlikte olduğunuz kişiyi daha çekici bulmanızla sonuçlanmasına neden olmaktadır.

3. Kaliteli espri/mizah anlayışı.

Doğruya doğru iyi bir zamanlamada yapılan bir espri karşımızdaki kişiye veya birlikte olduğumuz kişiye bakış açımızı yüz seksen derece değiştirebilir.

4. Kibar olması.

Kibarlıktan kim ölmüş ki birlikte olduğunuz partneriniz ölsün! Kibarlık kadar çekici bir şey var mı dünyada...Biz pek sanmıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Aktif bir dinleyici olması.

Sosyal bir varlık olan biz insanlar genel olarak karşımızdaki bireyin bizi dinlemesini, bize kulak vermesini isteriz. Durum böyle olunca partnerimizden de bu davranışı yapmasını beklememek garip olurdu.

6. Kendine karşı güveninin olduğunu gösteren eylemlerde bulunması.

Kendine güveni olan birini kim çekici bulmaz ki! Tabii özellikle bu güven ben merkezciliğe de dönmüyorsa...

7. Gizemli davranması.

Gizemli dediğimize bakmayın, partnerinizin sizden her şeyi gizlemesi onu gizemli yapmaz ve bu oldukça can sıkıcı olabilir. Gizemden kastımız sizi merakta bırakacak birtakım davranışlar sergilemesi. Kabul edelim biraz gizem bir insanı oldukça çekici kılıyor.

8. Fısıldaması.

Hoşlananlar olduğu kadar hoşlanmayanlar olsa da bilenler bilir, birlikte olduğunuz kişinin kulağınıza bir şeyler fısıldaması onu genelde çekici kılıyor.

9. Yavaş ve aheste hareketlerde bulunması.

Kaplumbağa hızı değil, sizi etkileyecek hızda bir yavaşlıktan bahsediyoruz. Hareketleriyle size bir şey anlatacak hareketler, gözünüze çekici gelecek davranışlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Yapmacık olmayan bir samimiyete sahip olması.

Hangi birey karşısındaki kişiyle gerçek olmayan bir konuşma yapmak ister ki? Kaldı ki partnerinizle sahte ve yapmacık olan diyaloglara girmek ikinizin de ilişkinizdeki iletişimi baltalamaktan öteye götürmez. Bu durumun tam tersini düşünecek olursak da partnerinizin sizi samimi bir şekilde dinlemesi sizde ona karşı bir çekicilik uyandıracaktır.

11. Sizinle ilgili küçük ayrıntılar ve detayları hatırlaması.

Birlikte olduğunuz kişinin sizin şu yiyecekten veya bu yerden hoşlanmadığınızı hatırlaması ve ona göre hareket etmesi onun, sizin gözünüzde daha çekici yapacak olan bir davranıştır.

12. Size karşı neşeli bir şekilde davranması.

Bir insanın neşeli olması onu nasıl çekici bulmamı sağlar diye düşünmeyin! Çünkü birinin ya da birlikte olduğunuz kişinin, hayatın zorluklarına karşı hala pozitif olması, size bir dayanak olması o kişiyi gözünüzde çekici yapmaktan geri durmayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
4
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tan Er

Bos versene.. Bu devirde adamin ya parasina bakarlar ya namazina.. Gerisi triviri..

Pasif Kullanıcı

11.madde hariç hepsi = terazi erkeği