Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Kupası Yarı Final: Sivasspor 2-1 Galatasaray

Türkiye Kupası Yarı Final: Sivasspor 2-1 Galatasaray

Fatih
19.05.2015 - 19:17 Son Güncelleme: 20.05.2015 - 00:03

Albayrak: "Bizim Aramızı Kimse Açamaz"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maç sonunda çıkan olaylara değinen Abdürrahim Albayrak, 'Galatasaray ile Sivasspor'un arasını kimse açmaya çalışmasın, bir dostluğumuz vardır. 1-2 kişinin yaptığı şeyleri bütün Sivas halkına mal etmek saygısızlık olur. Sergen de benim çok yakın arkadaşım, beraber çalıştığım bir arkadaşım' diye konuştu.

Tartışmalı penaltı kararı için konuşan yönetici, 'Sahada olan hakem. Ben tribünden görüyorum. Penaltı için de net penaltı demiyorum. Sordum, penaltı dediler bana. Sonuçta kararı verecek olan hakem.' ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin finalde eşleştirilmek istendiği iddiasıyla ilgili konuşan Albayrak, 'Böyle bir şey olabilir mi? Burada Sivas'ta bu kadar gönül vermiş arkadaşlar var. Başkası onun hakkında karar verebilir mi ki? Fenerbahçe ile Galatasaray final oynasın, böyle bir şey var mıdır? Bugüne kadar başka takımlar da final oynadı' dedi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/-bizi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hamzaoğlu: "Çok Fazla Takılmaya Gerek Yok"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

'Her zaman umut vardır. Sivasspor da burada son umudunu canlı tutacaktı, bekliyorduk. 2-0'dan sonra daha fazla istek oldu, hedefe ulaştılar. Burada belki maçı kazanamadık ama, inanılmaz bir mücadele ortaya koydular. Hepsini tebrik ediyorum.'

'YASİN'İN SÖYLEDİĞİNE GÖRE PENALTI VAR'

'Yasin'in söylediğine göre penaltı var, ama bilemiyorum. Onlara çok fazla takılmaya gerek yok. İyi mücadele oldu ve Sivas da çok istedi maçı. İyi de oynadılar ve turu kazandık. Tebrik ediyorum.'

'SIKINTILARI VARDI UFAK TEFEK, ONLARI GETİRMEDİK'

'Bazı oyuncularımızın sıkıntıları vardı ufak tefek onları getirmedik. Pazar gününe iyi şekilde hazırlanacağız.'

3 Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=7586
İçeriğin Devamı Aşağıda

Burhan: "Senaryosu Önceden Yazılmış Bir Maç Oynadık"

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı sonrası Medicana Sivasspor'un oyuncusu Burhan Eşer, önemli açıklamalarda bulundu.

4 Eylül Stadı'nın ev sahipliği yaptığı karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşun sorularını cevaplayan Kırmızı-Beyazlı futbolcu, 'İnanmıştık finale gideceğimize kıyısına gelmiştik. Ama hocamız geleceği görmüş galiba. Finali kimin oynayacağını belirlemişler. Senaryosu önceden yazılmış bir maçı oynadık. Benim pozisyonum net içeride. Penaltı verilmedi. Yasin'in pozisyonuna düdük çaldı' şeklinde konuştu.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/05/19/...

Yalçın: "Hakemlere Çok Teşekkür Ediyorum"

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın , Galatasaray 'ı 2-1 mağlup ettikleri Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

'Önce oyuncularımız tebrik ediyorum, son güçlerine kadar mücadele ettiler. Yeterli olmuyor, bir yere kadar getirebiliyorsun. Özellikle hakem arkadaşları tebrik ediyorum, süper maç yönettiler. İnşallah bir daha da böyle maç yönetirler. İlk maçta İlker Meral, bu maçta İlker Coşkun. 3-0, 4-0 olabilirdi maç.

Kupa ile ilgili çok sorgulanacak şey var. Buraya tecrübesiz bir hakem göndermek. Uyduruktan bir penaltı vermek, Burhan'ın yüzde yüz penaltısını vermemek. İlk maçta da aynısını yaşadık.

Oyuncularıma teşekkür ediyorum, söylenecek bir şey yok. Gerçekten çok üzüldük. Hakkımızı alamadık. Hakemlere çok teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Otyakmaz'dan Gözlemciye Sert Tepki

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Sivasspor-Galatasaray karşılaşmasında tansiyon oldukça yükseldi.

Galatasaray'ın kazandığı penaltı sonrasında, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, sahaya inerek gözlemciye yüklendi.

Otyakmaz öfkeli bir şekilde, ''İlk maçta İstanbul'da bizi doğradınız. Burada da aynı şekilde hakkımızı yediniz. Bu hakem bir daha buraya giremez'' ifadelerini kullandı.

Fanatik, Metin Karabaş

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/05/19/...

Maç Sonrası Arbede

Maç Sonrası Arbede
Maç Sonrası Arbede
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray 'ın 2-1 yenilmesine rağmen finale yükseldiği maçın sonunda skandal sahneler yaşandı.

Galatasaraylı futbolcular soyunma odasına çıkan tünele giderken, trinbünden atılan maddeler yağmur gibi sahaya yağıyordu.

Bunun üzerine Hamza hoca, sahaya çıkan tünelin kısa olmasından dert yandı. Tam da bu sırada özel güvenlik, Yasin Öztekin 'e saldırdı. Kaptanlık pazubandı alınmasına rağmen takım için her şeyini vermeye devam eden Sabri bu manzarayı görünce, hemen karşılık verdi ve özel güvenliğe vurdu. Bu andan itibaren ortalık iyice karıştı. İki takımın oyuncuları, teknik heyetler, hatta yöneticiler bir anda tünel girişini olay yerine çevirdi. Hat safhaya çıkan gerginlik, araya sağduyulu isimlerin girmesiyle çözüldü.

Başkan özür diledi

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz , teknik direktörü Sergen Yalçın 'ı da alıp Galatasaray'ın soyunma odasına giderken, yaşananlardan dolayı özür diledi. Hamza hoca da, 'Bu olay tüm Sivasspor camiasına kesinlikle mâl edilemez. Sizin iyi niyetinizden şüphe duymuyoruz' diye karşılık verdi.

Fanatik, Metin Karabaş

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/05/19/...

Türkiye Kupası Yarı Final: Sivasspor 2-1 Galatasaray

Türkiye Kupası Yarı Final: Sivasspor 2-1 Galatasaray
Türkiye Kupası Yarı Final: Sivasspor 2-1 Galatasaray

Sivasspor deplasmanında iki farklı geriye düşen Galatasaray, Emre Çolak'ın golüyle rahatlayarak Türkiye Kupası'nda final biletini aldı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 4-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Sivasspor'a konuk olan Galatasaray, sahadan 2-1 mağlup ayrılmasına rağmen avantajını korudu ve finale yükselen ilk takım oldu.

Galatasaray finalde Fenerbahçe - Bursaspor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Goller:

  • Dk. 69 ve 73 Batuhan Karadeniz (Medicana Sivasspor)

  • Dk. 84 Emre Çolak [Pen.] (Galatasaray)

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/turkiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0