Görüş Bildir
Haberler
Siteniz 2 Dakikada Google'da İndex Alsın

Siteniz 2 Dakikada Google'da İndex Alsın

MobilBeyin
26.08.2016 - 02:02

Siteniz 2 Dakikada Google'da İndex Alsın

Web sitenizin yaşı önemli değildir. 1Günlük websitesi bile anlatacağımız yöntemleri sırasıyla uygularsa başarı oranı %100 dür.

Neden bu kadar iddialı konuşuyorsun diyebilirsiniz. Yöntemi yüzlerce kez tekrar ettim ve hepsinde de sonuç aynı oldu . İşte bu yüzden yazıyı dikkatle okuyunuz.

Öncelikle Web Sitemiz’de önceden yapılmış olması gerekenleri yazalım sonrada yönteme geçelim.

Websiteniz’de bunların yapılmış olması gerekir yapmadıysanız yapın ve sonra okumaya devam edin.

Siteniz google webmaster tools’a kayıtlı ve onaylı olmalıdır. (Detaya gerek duymuyorum yapabilirsiniz bunu)

Kurduğunuz temada scriptte google’ı engelleyici bir meta olmadığından emin olun. Bunu kaynak kodundan bakın çünkü bazen javascript dosyalarındanda kaynaklanabiliyor. Bu metalar nedir ona bakalım.

Bu kodlardan herhangi birisi varsa aşağıdaki şekilde değiştirin.

Site haritaları bölümünden site haritamızı gönderiyoruz.

Artık sitemiz indexlenmeye hazır diyelimki yeni bir makale, yazı, video gibi birşey yayınladık . Aşamaları sırasıyla yapmanız gerekiyor.

Google 2 Dakikada İndex Aldırma (Hızlı İndex) Aşamaları

Webmaster Tools’a giriyoruz. Tarama bölümü altından Google Gibi Getir’e tıklıyoruz buraya yazınızın urlsini girin ve getir butonuna tıklayın. Getirdikten sonra aynı bölümde dizine gönder seçeneğine tıklayın. Şimdi webmaster tools la işimiz bitti.

Şimdi Twitter hesabımızı açıyoruz yoksa mutlaka bir hesap alın yazımızın url sini burada paylaşıyoruz . Spam yapmamak için başlığınıda yazalım. (Facebook vs diğer sosyal ağlar demiyorum dikkat lütfen twitter şart)

Url’yi google yapıştırarak index almışmı almamışmı kontrol edin. Henüz almamışsa 3.maddeye devam ediyoruz çünkü bazen 2.aşamadada sonuç alınabiliyor . Eğer almışsa devam etmeyin bu maddeye. Şimdi google ping servislerini kullanacağız ama hepsi işe yaramıyor benim yazacağım adresleri kullanın 3 adres vereceğim sırasıyla yapın index alırsa devam etmeyin. Almazsa üçünüde kullanın. 2014 en sağlam ping servisleri : 1.)Ping Servisi , 2.)Ping Servisi , 3.)Ping Servisi yazı başlığını da yazarak ping atın.

Genel olarak 2.maddede google index alıyor devam etmenize gerek kalmıyor fakat almamışsa hepsini yapıyoruz ve bu işlemlerden sonra index almış oluyor. Siz daha pinglemeyi yaparken kontrol edin indexinizi. Anlatımda uzun gözüküyor fakat yaptığınızda göreceksiniz bu işlemleri yapmanız 1-2 dakikanızı alacaktır. Çok değerli bir bilgi ve seo ipucudur bu yüzden emeğe saygı için kaynak göstermeden yayınlamayınız ve sürekli bu yöntem aklınızda bulunsun. Bilgi paylaştıkça değerlenir. Bu tür garantili seo ipuçlarını yayınlamaya devam edeceğiz bu yüzden sağ menüden ebültene kaydolmanızı öneririm.

Yazımı beğendiyseniz yorum yapınız Sorularınızı da yorum bölümünden sorabilirsiniz.

google hızlı index aldırma , sitem indexlenmiyor , hızlı indexleme , hemen indexleme , google sitemi indexlemiyor , google hızlı indexleme 2014

google site index

google site indexleme

google anında indexleme

google facebook indexlemiyor

google hızlı indexleme

google indexleme

siteyi hızlı index aldırma

Kaynak: https://www.webduzzi.com/2016/08/02/s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın