Görüş Bildir
Haberler
Sır Filmi Konusu Nedir? Sır Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Sır Filmi Konusu Nedir? Sır Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Müge Kakşi
07.03.2021 - 11:25

2012'de yayınlanan Sır (The Tall Man) filmi korku gerilirim türünde Kanada, Fransız ortak yapım filmidir. Yönetmenliğini ve senaristliğini Pascal Laugier'nin üstlendiği Sır bu gece yarısı Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Peki Sır konusu nedir? Sır filmi oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sır Konusu Nedir

Sır Konusu Nedir

O güne kadar sıradan hayatların sürdürüldüğü Cold Rock kasabası kimsenin çözemediği bir lanetle karşı karşıyadır. Zira kasabanın küçük çocukları geride hiçbir iz bırakmadan teker teker kaybolurlar, kimse akıbetlerini öğrenemez. Bir yandan da yayılan dedikodulara göre dev gibi uzun boylu bir adam çocukları kaçıran kişidir.

Yalnız bir anne olarak ekonomik sıkıntılarla boğuşan Julia ise söylentileri kulak ardı eder, görünürde daha büyük sıkıntıları vardır ama bir gece yarısı oğlunun iri yarı bir siluet tarafından kaçırıldığını görür. Oğlunun hayatını kurtarmak için her riski göze alan anneye, olayları araştıran dedektif Dodd ve kasabanın şerifi de destek olacaktır. Esrarengiz adamın sırrı ortaya çıkacak mıdır?

Sır Oyuncuları Kimlerdir

Sır Oyuncuları Kimlerdir
  • Jessica Biel - Julia Denning

  • Jodelle Ferland - Jenny Weaver

  • Stephen McHattie - Teğmen Dodd

  • Jakob Davies - David Johnson

  • William B. Davis - Şerif Chestnut

  • Samantha Ferris - Tracy

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın