Görüş Bildir
Haberler
Sinemaseverler Buraya! 2019'da Vizyona Girmesini Heyecanla Beklediğimiz Filmler

etiket Sinemaseverler Buraya! 2019'da Vizyona Girmesini Heyecanla Beklediğimiz Filmler

Her yaz sonu bir sonraki yıl vizyona girecek filmleri merakla bekleriz! İlgi duyduğumuz tür olsun ya da olmasın, sinema gelişmelerini takip etmeyi seven herkes için 2019'a damga vuracak prömiyerleri derledik! Kimilerinin Türkiye'de vizyona gireceği tarih henüz belli olmasa da, dünya ile eş zamanlı olacağını bekliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Glass, Ocak 2019

1. Glass, Ocak 2019

Imdb Oyuncular: James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Sarah Paulson

Yönetmen M. Night Shyamalan'ın yarattığı evrenin üçüncü filmi olacak Glass, 2000 yılında izlediğimiz dedektif filmi Ölümsüz'ün devamı olarak izleyici ile buluşacak. Engelli terörist, Mr. Glass lakaplı Elijah Price, yaşı ilerlemiş süper kahraman David Dunn ve kişilik bölünmesi rahatsızlığı olan Kevin filmin 3 ana karakterini oluşturuyor. Ve bu sıra dışı üçlü eski düşmanları David ve Casey Cooke ile savaşmak için geri dönüyor.

2. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya, 25 Ocak 2019

2. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya, 25 Ocak 2019

Imdb Oyuncular: Cate Blanchett, Jonah Hill, Kit Harington

Hem çocukları hem de yetişkinleri kendine hayran bırakan animasyonun, üçüncü filmi uzun bir bekleyişten sonra bizlerle... Hıçkıdık ve Dişsiz bu kez insanların ve ejderha dostlarının değer verdiği her şeyi yok etmeye gelen acımasız ejderha avcıları ile karşı karşıya gelecek.

3. Captain Marvel, Mart 2019

3. Captain Marvel, Mart 2019

Imdb Oyuncular: Brie Larson, Gemma Chan, Samuel L. Jackson, Jude Law

Eski ABD Hava Kuvvetleri pilotu Carol Danvers, bir uçuşu sırasında uzaylılarla yaşadığı bir karşılaşma sonucu bir süper güç kazanır. Artık bu yeni süper gücünü nasıl kullanması gerektiğini öğrenmeli ve korkunç kötü karakterlerle savaşmalıdır.

4. Godzilla: Canavarlar Kralı, 31 Mayıs 2019

4. Godzilla: Canavarlar Kralı, 31 Mayıs 2019

Imdb Oyuncular: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Kyle Chandler, Sally Hawkins

Kripto-zooloji şirketi Monarch, dünyayı ele geçirmeye çalışan dev canavarlarla başa çıkmak için elinden geleni yapmaktadır. Fakat, Godzilla, Mothra ve Rodan çarpışınca, 3 kafalı Kral Ghidorah tekrar yükselir ve insanlık artık çaresizdir. Artık yapılması gereken tek şey ölmemeye çalışmaktır.

5. Dumbo, 29 Mart 2019

5. Dumbo, 29 Mart 2019

Imdb Oyuncular: Eva Green, Michael Keaton, Colin Farrell, Danny DeVito

Bir Tim Burton klasiği olacak animasyonda, eski bir sirk yıldızı olan Holt Farrier, yeni doğmuş bir file bakmak için işe alınmıştır. Dumbo'nun kulakları normalden çok büyük olduğu için, Holt'un iş arkadaşları zavallı fille dalga geçmeye başlar. Fakat kısa bir süre sonra herkes Dumbo'nun uçabildiğini öğrenecektir. Artık sirkin sahibi Vandemere, Dumbo'nun üzerinden zengin olmak istemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Captive State, Mart 2019

6. Captive State, Mart 2019

Imdb Oyuncular: John Goodman, Vera Farmiga, Ashton Sanders, Jonathan Majors

Chicago'nun kenar mahallelerinde geçen hikaye, 10 yıldır uzaylılar tarafından işgal edilmiş bu yeri ve oranın insanlarını konu alıyor. Buradaki halk, uzaylılarla işbirliği yapanlar ve onlara isyan edenler olarak iki gruba ayrılmış durumda. Uzaylılar bu karmaşık ilişkiyi inceleme altına alırken, insanlar kendi sorunlarını geride bırakıp bu hayatın gerçeği ile yüzleşmek zorunda!

7. Shazam!, Nisan 2019

7. Shazam!, Nisan 2019

Imdb Oyuncular: Zachary Levi, Mark Strong, Djimon Hounsou, Asher Angel

Süper kahramanlar ile ilgili bir başka ilginç ve komik hikaye daha! Bu kez DC kahramanı, okulda zorbalığa uğrayan arkadaşını korumaya çalışıyor ve tek bir kelime kullanıp Shazam! diyerek yetişkin bir süper kahramana dönüşebileceğini öğreniyor. İşte macera böyle başlıyor...

8. Hayvan Mezarlığı, Nisan 2019

8. Hayvan Mezarlığı, Nisan 2019

Imdb Oyuncular: John Lithgow, Jason Clarke, Amy Seimetz

1989'daki o korkunç filmi hatırlarsınız. Bir aile, çok yakınında hayvan mezarlığı ve Amerikalı yerlilerin ölülerini gömdüğü bir alan bulunan bir kasabaya taşınır ve Stephen King'in o tüyleri diken diken eden öyküleri gibi sürer gider. Paramount Pictures, ünlü klasiğin modern yapımıyla karşımızda.

9. Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 2, Mayıs 2019

9. Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 2, Mayıs 2019

Imdb Oyuncular: Brie Larson, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı'nın devamında kahramanlarımızın Thanos'la olan efsanevi öyküsü devam ediyor. Avengers ekibi ve Galaksinin Koruyucuları bu kez Thanos'a karşı bir araya gelecek ve savaşın son ayağında Sonsuzluk Eldiveni ve insanlığın devamı için her şeylerini ortaya koyacaklar.

10. John Wick 3: Parabellum, 17 Mayıs 2019

10. John Wick 3: Parabellum, 17 Mayıs 2019

Imdb Oyuncular: Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, Jason Mantzoukas

John Wick'in hayatını konu alan üçüncü film... Oteldeki cinayetten sonra, gezegendeki en tehlikeli tetikçilerden biri ile karşı karşıya gelen John Wick bu kez yine aksiyonun en üst seviyesini yaşamak zorunda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. O: İkinci Bölüm, 6 Eylül 2019

11. O: İkinci Bölüm, 6 Eylül 2019

Imdb Oyuncular: Bill Skarsgård, Jessica Chastain, James McAvoy

2019'da sadece süper kahramanlar değil, Stephen King öyküleri de oldukça ön planda. Senenin sonlarına doğru vizyona girecek It (O), gerilim ve korku tutkunlarını şimdiden heyecanlandırıyor.

Pennywise aslı palyaçonun alt edilmesinin üzerinden 27 yıl geçmiştir. O karakterler kendi, sıradan hayatlarını sürdürmektedirler. Derken tuhaf bir telefon, onları tekrar bir araya getirir. O yeniden avlanmaya başlamıştır.

12. Joker, Ekim 2019

12. Joker, Ekim 2019

Imdb Oyuncular: Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Robert De Niro

DC'nin en büyük kötü adamı, Joker.. Yıl 1980... Başarısız komedyen Arthur, aynı zamanda oldukça da utangaç bir insandır. Uzun yıllar sonra yaşlı annesine bakmak ve kariyerine yeniden başlamak için Gotham'a döner. Peki Arthur'un öyküsü göründüğü kadar net ve basit mi? Geçmişindeki o sır perdesi ve ailesinin Gotham'ın en zenginleri olan Wayne ailesi ile olan bağı?

BONUS: Joker'in yönetmeni çekimleri bile büyük ilgi gören filmden şu kareleri paylaştı! Joaquin Phoenix bizi bizden alacak!!!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
467
143
73
37
21
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Kimse Heath Ledger kadar süper oynayamaz Joker'i..

Montana k.

İçimiz dışımız süper kahraman filmi oldu neredeyse her ay bir yenisi geliyor vizyona . Tamam süper kahraman filmleri de olacak tabi ama son 5-6 seneye şöyle ... Devamını Gör

yeldas

#12 şu joker rolünün herkese yakışmadığını düşünen sadece ben miyim ?

Nen

Yalnız değilsin.