Görüş Bildir
Haberler
Sinan Oğan'dan Seçim Sonrası İlk Açıklama

Sinan Oğan'dan Seçim Sonrası İlk Açıklama

Emre Ordu
28.05.2023 - 21:18 Son Güncelleme: 28.05.2023 - 21:25

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, seçimlerin ardından ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarıştığı cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu resmi olmayan sonuçlara göre Erdoğan önde tamamladı. 

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Erdoğan'a destek veren ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ilk açıklamasını sosyal medya hesabından paylaştı.

"Kazananlar Türk milliyetçileri"

"Kazananlar Türk milliyetçileri"

Oğan, ilk turda kendisine destek veren seçmenin ikinci turda önemli ölçüde Erdoğan'a oy verdiğini savundu. Yeni bir dönemin başladığını vurgulayan Oğan, 'Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur' ifadelerini kullandı. Oğan paylaşımında şunları kaydetti:

'Cumhurbaşkanlığı seçim süreci tamamlanmıştır. Bu sonuca göre ilk turda bizden desteğini esirgemeyen seçmenimiz ikinci turda da önemli ölçüde desteğini devam ettirmiş ve Türkiye’nin istikrarı yönünde oyunu kullamıştır. Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir. Buradan PLANA SADIK KALan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Artık yeni bir dönem başlıyor, Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur. '

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
93
21
18
9
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Arap işgalini ve Hizbullah'ın meclise girişini kutlayanlar Türk milliyetçileri değil.

Yusuf Sarıoğlu

Bu milliyetçilerin arasında kaç tane Türk var?

Ahmet kural

Ne anlatiyo bu plan ,mlan.bir ay sonra cop kovasinda bulacak kendini haberi yok.şen kucucuk beyninle buyuk plnmi yapiyon şeeeenn.