Görüş Bildir
Haberler
Sinan Oğan Bakanlıkla 'Tatmin Olmadı'

Sinan Oğan Bakanlıkla 'Tatmin Olmadı'

Emre Ordu
18.05.2023 - 14:08 Son Güncelleme: 18.05.2023 - 17:39

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan New York Times gazetesine konuştu. Oğan, 'Cumhurbaşkanı yardımcısı olmak varken neden bakan olayım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

28 Mayıs'ta tekrarlanacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kritik bir pozisyonda bulunan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ABD'li New York Times gazetesine konuştu.

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybetti fakat ikinci turda belirleyici olabilir” başlığıyla yayınlanan haberde, “Bazıları tarafından şımarık olarak görülen fakat diğerleri tarafından da iktidarı belirleyecek olarak tanımlanan aşırı sağcı aday Sinan Oğan, cumhurbaşkanı ve rakibiyle karşı karşıya gelecek” denildi.

"Seçmenlerimin yüzde 70'i tercihimi destekler"

"Seçmenlerimin yüzde 70'i tercihimi destekler"

Günlerinin çok yoğun geçtiğini anlatan Oğan, 'Son 3 ya da 4 günümü böyle üst düzey isimlerle müzakere ederek geçiriyorum” dedi. 

Oğan, kendisine oy verenlerin yüzde 70’inin kendi tercihini destekleyeceğini savundu. New York Times ise uzmanların yorumlarına yer vererek bu iddianın belirsiz olduğunu ve seçmenin tepki oyu olarak kendisine oy vermiş olabileceğini öne sürdü.

Destekleyeceği adaydan üst düzey bir rol istediğini belirten Oğan, “Cumhurbaşkanı yardımcısı olmak varken neden bakan olayım” dedi.

Davutoğlu ile görüştü

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinan Oğan'ın dün Millet İttifakı bileşeni Gelecek Partisi'nin lideri  Ahmet Davutoğlu ile görüştüğü ve görüşmede cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun ele alındığı öğrenildi.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu görüşmeye ilişkin bilgi aldığı üst düzey bir kaynağın 'Sinan Oğan’ın tavrı, Millet ittifakından yanaydı' dediğini aktardı.

Yarın Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek

Sinan Oğan'ın ayrıca yarın Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
31
21
18
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erhan Can

Bi karar ver hocam sende artık

craig

O kadar ilke açıklayıp da koltuk peşine düşeni tanımak istemezdim! Bu saatten sonra arkan var mıdır ona bi baktır.

onur gökçe

Oyumu Kılıçdaroğlu na verdim ve chpliyim. Sinan ogan destekçisi değilim fakat deva ve gelecek partisi liderleri yüzde 0 la cumhurbaşkanı yardımcısı oluyorsa ... Devamını Gör

Adam

akp artıklarına bakanlık %1 oy bile alamadan yardımcılık verip meclise sokuyorlarda sinan oğanın neyi eksik