Görüş Bildir
Haberler
Sinan Oğan, Ahmet Davutoğlu ile Görüştü

Sinan Oğan, Ahmet Davutoğlu ile Görüştü

Emre Ordu
18.05.2023 - 11:20 Son Güncelleme: 18.05.2023 - 11:22

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, Millet İttifakı'nda yer alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna ilişkin bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile Millet İttifakı cephesi arasında önemli bir görüşme gerçekleşti. 

Sinan Oğan'ın Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüştüğü ve görüşmede cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun ele alındığı öğrenildi. Seçimin ilk turunda yüzde 5.15 oy alan Oğan'ın ikinci turda kime destek vereceği seçimin sonucunu belirlemede oldukça önemli.

"Oğan’ın tavrı Millet ittifakından yanaydı"

"Oğan’ın tavrı Millet ittifakından yanaydı"

Sözcü Televizyonu Editörü Deniz Gez, 'Kaynağım toplantının çok verimli geçtiğini aktardı. Sinan Oğan'ın Millet İttifakı'nı desteklenmesi konusunda umutlu olduklarını söylüyorlar' dedi.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu da görüşmeye ilişkin bilgi aldığı üst düzey bir kaynağın “Sinan Oğan’ın tavrı, Millet ittifakından yanaydı' dediğini aktardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
15
6
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
7 24

Bu da kendini naza çekip duruyor sanırsın Kılıçdaroğlu'nun aldığı oyları bu aldı.

tipikbiri

Atıyorum KK " Ben senin 5 şartının 5'ini de kabul ediyorum" dedi de Oğan mı kendini naza çekti? Şartlarını kabul etmek her iki tarafın da işine gelmiyor, ne ... Devamını Gör

KumdanKum

Davutoğlu ile mi...ay bana birşeyler oluyor 🤒

Rtt

Sinan oğana oy vermemin en büyük sebeplerinden biri bu adamların olduğu bir ittifaka evet diyemeyeceğim içindi. Millet ittifakına evet diyebilir ama karşılığ... Devamını Gör