Görüş Bildir
Haberler
Sinan Oğan, Bahçeli Hakkındaki Söylemini Değiştirdi

Sinan Oğan, Bahçeli Hakkındaki Söylemini Değiştirdi

Emre Ordu
27.05.2023 - 14:20 Son Güncelleme: 27.05.2023 - 21:25

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan, 'Sayın Bahçeli'nin de olduğu ittifakı seçmeyecektik de gidip HDP'nin destek verdiği ittifakı mı seçecektik. Bizim aramızda şu veya bu sorunlar olabilir ama memleket söz konusu olduğunda Türk milliyetçileri birleşecektir' dedi. Oğan, seçimin ilk turundan önce Bahçeli'yi Cumhur İttifakı'nı destekleyen HÜDA-PAR üzerinden hedef almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda ATA İttifakı'nın adayı olan ve ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, Dışişleri Bakanı ve AK Parti milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Antalya'da vatandaşlarla bir araya geldi. Oğan burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek kararıyla ilgili şunları kaydetti:

'Biz arkadaşlarımızla istişare ettik en doğru kararın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek olduğunu gördük. Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler de bu doğru kararı destekleyecekler. Biz mevsimlik milliyetçilerle değiliz. Sayın Bahçeli'nin de olduğu ittifakı seçmeyecektik de gidip HDP'nin destek verdiği ittifakı mı seçecektik. Bizim aramızda şu veya bu sorunlar olabilir ama memleket söz konusu olduğunda Türk milliyetçileri birleşecektir. 

Türk dünyasının olduğu yerde olmayıp da kendilerine farklı dünya kurmaya çalışanların yanında mı olacaktık? Şimdi sırada 28 Mayıs var. Yarın inşallah hepimiz sandığa gideceğiz ve gereğini yapacağız. O gereğini biz yaptığımız zaman küsüratlarla değil yüksek bir farkla o seçimi aldığımız zaman Türkiye'nin dostlarını sevindireceğiz, düşmanlarını da kahredeceğiz inşallah.'

İşte o açıklama 📹

Bahçeli'ye HÜDA-PAR üzerinden yüklenmişti

Bahçeli'ye HÜDA-PAR üzerinden yüklenmişti

2015 yılında MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimlerinden önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan açıklamalar yapmıştı. Oğan, Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programında 'Şu an Devlet Bahçeli karşınızda olsa ona ne söylemek istersiniz?' sorusuna, 'Türk bayrağındaki ‘Türk’ ismini çıkarmayı talep eden HÜDA-PAR’la Türk milliyetçileri nasıl yan yana gelebilir?' yanıtını vermişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de 19 Mayıs Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda isim vermeden Sinan Oğan’ı hedef almıştı. Bahçeli 'Olmayan siyasi gücünü varmış gibi gösterip siyaseti at pazarına çevirenler, kamuoyuyla gün aşırı talep listeleri paylaşanlar samimi olmadığı gibi milli ve ahlaki değerlerle ters düşen fırsatçı acizlerdir' demişti.

Bahçeli'nin yanı sıra çok sayıda MHP'li isim de Oğan'ı hedef alan açıklamalar yapmıştı👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
198
157
96
8
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sinan

nasıl bir devirde yaşıyorsak " omurgasızlık " bildiğin moda oldu

Skorpios

aynen!

Skorpios

la bi miktir git yaa...omurgasız!

Mert

Omurgasiz Oglan seni. AKPye eleman oldun oglum sen. doneksin sen