Görüş Bildir
Haberler
MHP'liler Sinan Oğan'a Karşı Taarruza Geçti!

MHP'liler Sinan Oğan'a Karşı Taarruza Geçti!

Emre Ordu
16.05.2023 - 18:28 Son Güncelleme: 20.10.2023 - 11:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Eyyup Yıldız 'ın ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek de Sinan Oğan'ı hedef alan paylaşımlarda bulundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 5.2 oy alan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda hangi adaya destek vereceği merak edilirken, MHP'lilerden peş peşe Oğan'ı hedef alan açıklamalar geliyor.

Sinan Oğan, seçimlerin ardından oy sayım işlemleri sürerken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Yurtdışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Oy sayım işlemleri sağlıklı bir ortamda yapılmıyor. YSK’yı uyarıyorum. Derhal gerekli tedbirleri alın ve oy sayım işlemlerinin hızlı bir biçimde yapılmasını sağlayın. Ayrıca yurt dışı oylarda yapılacak bir manipülasyon ile bir oldu bittiye müsaade etmeyiz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır' demişti.

Sinan Oğan'ın paylaşımını alıntılayan MHP lideri Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyup Yıldız, 'Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş. Mezar soyguncuları sizi' ifadelerini kullandı.

MHP'li Yönter ve Çiçek de hedef aldı

MHP'li Yönter ve Çiçek de hedef aldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de isim vermeden Sinan Oğan'ı hedef aldı. 

Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Türk milliyetçiliğinin siyasi adresi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Türk milliyetçiliğinin siyasi, fikri ve ahlaki yolbaşçısı da Devlet Bahçeli’dir…Onun bunun mahallemize gece kondu yapmasına müsaade etmeyiz…' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönter'in ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek de isim vermeden Oğan'ı eleştirdi. Çiçek, şu ifadeleri kullandı:

'Gençliğinde Marksizm-Leninizm yoldaşı, 2004 yılında kapatılan FETÖ gazetesi Zaman’ın tam sayfa yazarı, sonra DYP gençlik kollarında, sonra MHP’de..Tam Zübük hikayesi gibi. Hayata hep menfaat penceresinden bakan tipleme. Zaten ondan seçimi görmeden 'Pazarlıklarımız olacak' demişti.'

Yönter'in ayrıca Çiçek'in paylaşımını da retweet etmesi dikkat çekti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
15
10
6
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

MHP’nin milliyetçilik ilkeleriyle uzaktan yakından alakası yok şu an asıl ülkücüler kimin ne olduğunu çok iyi biliyor BAŞdanışmanım…..

Pasif Kullanıcı

Çok komik ya bunlar..Sizin milliyetçiliğiniz mi kaldı ki konuşuyorsunuz…

DEVLET SİZİN ELİNİZLE ELDEN GİDİYOR VE MİLLİYETÇİ OLDUĞUNUZU İDDİA EDİYORSUNUZ.... YEMİYORUZ SİZİN SAHTE MİLLİYETÇİLİĞİNİZİ....