Görüş Bildir
Haberler
CNN'e Konuşan Oğan: "Destek Verdiğimiz Taraf Kazanacak"

CNN'e Konuşan Oğan: "Destek Verdiğimiz Taraf Kazanacak"

CNN International’a konuşan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci turda kimi destekleyecekleri konusunda istişarelerin sürdüğünü belirtti. Oğan, Bu kararı verdiğimizde de o tarafı kazandıracağız. Bu Erdoğan da olabilir, Kılıçdaroğlu da olabilir” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanı seçiminde adaylardan hiçbirinin salt çoğunluğu sağlayamaması üzerine seçim ikinci tura kaldı. Seçimin ilk turunda yüzde 5.2 oy alan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci tur için kritik bir pozisyona geldi. 

Oğan'ın ikinci turda adaylardan hangisine destek vereceği büyük bir merak konusu. CNN International'a konuşan Oğan, şartlarının terörle mücadele ve sığınmacıların geri gönderilmesi olduğunu vurguladı.

"Kürt karşıtı değil terör karşıtıyım" 📹

Oğan, 'Ben Kürt karşıtı değil terör karşıtıyım” dedi. Sığınmacılara yönelik sert politikalarla ilgili soru üzerine “Amerikan polisi kaçak göçmenlere ne yapıyorsa biz de aynısını yapacağız” diyen Oğan, şartları arasında Anayasa'nın ilk dört maddesinin değişmemesinin de yer aldığını da ekledi.

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda hangi adayı destekleyeceği yönündeki soruya Oğan, “İstişarelerimiz bir iki gün daha devam edecek. İstişare sonucunda karar vereceğiz. Ve bu kararı verdiğimizde de o tarafı kazandıracağız. Bu Erdoğan da olabilir, Kılıçdaroğlu da olabilir. Şu an netleşmiş bir kararımız yok” yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
27
16
6
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erol Kayar

2 haftada hem Türkiye'yi Erdoğan'dan hem chp yi hdp den kurtarabilir

Pasif Kullanıcı

olaya bak ya, hahaha, adam da fırsatı iyi kullanıyor hakkını yemeyelim, % 5 görünümlü, % 70 oy oranı var mk....

KumdanKum

Sevgili Sinan Oğan ben seni ilkelerinden dolayı destekledim karı kaşın kara gözün için degil bunun farkında ol emi kuzum.. unutma o ilkeleri..olmazsa olmazla... Devamını Gör

andronikos

yanlış hatırlamıyorsam, bu ittifakın önerisi mansur'un aday olmasıydı. mansur yardımcı adayı olduğunda, "biz zaten mansur'u destekliyorduk" şeklinde bir açık... Devamını Gör