Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'nin Danışmanı Sinan Oğan'ı Hedef Aldı: "Başka Kapıya"

Bahçeli'nin Danışmanı Sinan Oğan'ı Hedef Aldı: "Başka Kapıya"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyup Yıldız, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı 'Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. Mezar soyguncuları sizi' sözleriyle hedef aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyup Yıldız, 14 Mayıs seçimlerinde yurt dışı oylarının sayımında manipülasyon yapıldığını söyleyen ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı hedef aldı.

Sinan Oğan, seçimlerin ardından oy sayım işlemleri sürerken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Yurtdışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Oy sayım işlemleri sağlıklı bir ortamda yapılmıyor. YSK’yı uyarıyorum. Derhal gerekli tedbirleri alın ve oy sayım işlemlerinin hızlı bir biçimde yapılmasını sağlayın. Ayrıca yurt dışı oylarda yapılacak bir manipülasyon ile bir oldu bittiye müsaade etmeyiz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır' demişti.

Sinan Oğan'ın paylaşımını alıntılayan MHP lideri Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyup Yıldız, 'Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş. Mezar soyguncuları sizi' ifadelerini kullandı.

İkinci turda kimi destekleyecek?

İkinci turda kimi destekleyecek?

ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 5.2. oranında oy aldı. Oğan'a verilen oylar ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı yarışında kritik öneme sahip. 

Oğan, gazetecilerin 'ikinci turda kimi destekleyeceksiniz?' sorusuna 'İstişare yapacağız. Ben bugün hem ATA İttifakı’nın bileşenlerini toplantıya davet ettim, hem de beraber yürüdüğüm kendi yol arkadaşlarımı davet ettim. Ortak bir istişare toplantısı yapacağız. En kısa sürede bir neticeye varacağız. Bu netice Sinan Oğan’ın kararı olmayacak, ortak aklın kararı olacak' diyerek yanıt verdi.

Oğan, seçimin ikinci tura kalacağının belirginleşmesinin ardından yaptığı açıklamada da 'Eğer ikinci turda bizim desteğimize ihtiyaç duyan birisi olursa önce terörle arasına mesafe koymak zorunda. Terör örgütlerinin siyasi uzantısına mesafe koymak zorunda. Terör örgütüyle arasına mesafe koymayan bize gelmesin' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
27
14
11
8
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fibunacci

Zamanında bahçeli adamlarını salmıştı kürsüde oğana saldırmaya kalkmışlardı. Sırf bahçelinin yerini alabilir diye. Çünkü liyakat sahibi. Oğana oy vermedim K.... Devamını Gör

Hoess

Adamda bayılıyordu satıldığı yere dönme hevesi vardı oldu mu şimdi bu?

Nazlı Sevim

bu adam iyi adam. en azından görünen siyasetçi olarak. umarım daha iyi yerlerde görürüz