Görüş Bildir
Haberler
Sinan Ateş Cinayetinde Tolgahan Demirbaş ve Bir Avukat Gözaltına Alındı

Sinan Ateş Cinayetinde Tolgahan Demirbaş ve Bir Avukat Gözaltına Alındı

Abdullah Demir
25.01.2023 - 10:35 Son Güncelleme: 25.01.2023 - 16:37

Sinan Ateş cinayetinde gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan Tolgahan Demirbaş yeniden gözaltına alındı. Ülkü Ocaklarının eski yöneticilerinden Tolgahan Demirbaş ile bir avukatın da gözaltına alındığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un bulunduğu evde gözaltına alınan ve iki kez serbest bırakılan Tolgahan Demirbaş,  MHP'de özel kalem müdürü olan Emre Y. ile Avukat Serdar Öktem gözaltına alındı.

Gazeteci Alican Uludağ, Serdar Öktem ile ilgili olarak, 'MHP'li Avukat Serdar Öktem, cinayetten tutuklanan Doğukan Çep, MHP İstanbul İl Yöneticisi Ufuk Köktürk ve firari tetikçi Eray Özyağcı’nın geçmişte avukatlığını yapıyordu' bilgisini paylaştı.

Sekiz saat gözaltında kalmıştı

Sekiz saat gözaltında kalmıştı

Polisin, Sinan Ateş cinayetinden sonra cep telefonu sinyalleri üzerinden Tolgahan Demirbaş'ın yerinin belirlendiği ve MHP Milletvekili Olcay Kılavuz ile aynı adreste bulunduğu öne sürülmüştü. 'Gecikmesinde sakınca bulunan hâl' kapsamında soruşturma savcısının sözlü talimatıyla gözaltına alınan Tolgahan Demirbaş hakkındaki gerekçe evrakta yer almadığı için serbest bırakıldığı iddia edilmişti. Tolgahan Demirbaş'ın sekiz saatlik gözaltısı kamuoyunda ve sosyal medyada eleştirilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

ulan teröristlerin ayakkabı numarasına kadar bilen SS, şu olayı hala çözemedi !

Mete Tunga

Çıkabilecekleri en üst nokta bu olur. Daha üstte çıkarlarsa fosil kızar.

Pasif Kullanıcı

Bulunur bir günah keçisi kandırılıp her şey üzerine bırakılır ve unutulur gider