Görüş Bildir
Haberler
Sıkıntı, Stres, Kaos, Öfke ve Hapsolmuşluk Gibi Duyguları Zihninizden Söküp Alacak 10 Video

Sıkıntı, Stres, Kaos, Öfke ve Hapsolmuşluk Gibi Duyguları Zihninizden Söküp Alacak 10 Video

Arslan Ural Karabağlı
11.03.2015 - 08:55 Son Güncelleme: 11.03.2015 - 11:12

Giderek artan bir sıklıkla insanların ağzından 'doğaya dönmek'le başlayan cümleleri duymamız elbette boşuna değil. Çünkü adına medeniyet dediğimiz kentsel yaşam tarzı, ne yazık ki insan doğasına bütünüyle uygun değil. Hayatlarımızı kabusa çeviren; dengesizlikler, tatminsizlikler, boğuluyor gibi hissedilen anlar, depresyonlar ve belirsizlikler; bu suni atmosferin tabii sonuçları. 

Günbegün içimizde büyüyen boşluk hissinin ayak seslerini giderek daha çok duyuyoruz. Bu sebeple 'doğaya dönmek' fikrine sarılıyoruz. Aslında aradığımız yalnızca doğanın bize sunabileceği bir düzen ve ahenk. Fakat çoğu anlamda yapay ve kalitesiz bu hayattan temelli uzaklaşmanın, birçokları için mümkün olmayacağının da farkındayız. Bu sebeple bu içeriği hazırladık. Biraz nefes almak isteyenlere iyi gelecektir. İşin güzel tarafı ise, her sıkıntılı anınızda dönüp tekrar bakabilecek olmanız. Haydi şimdi arkanıza yaslanın ve tadını çıkarın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizi esir alan düşüncelerden kurtulmak ve yeniden hayallere dalmak için birebir!

2. Ahh o rüzgarda salınan palmiyeler, kıyıya vuran dalgalar yok mu...

3. Fiji'den olağanüstü güzellikte bir gün doğumu çekimi, yanında sahillerden muhteşem görüntüler ve tabii ki okyanus sesleri.

4. Ufacık bir köprü ve altından akıp giden suyun görüntüsüyle birleşen neşeli kuş sesleri. Hoşgeldin huzur...

5. Yeşilin türlü tonları arasında gizlenen ufak çağlayanlar ve insanı alıp götüren muhteşem bir manzara.. Tadını çıkarın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkanıza yaslanın ve şu görüntülerin tadını çıkarın. Tam anlamıyla kartpostallık bir manzara. Beyne format atmak için ideal.

7. Suyun şırıltısıyla karışan kuş sesleri sizi mest edecek. Kaçırmayın!

8. Biz bu çatının altında yaşamaya alıştık ama değişiklik arayanlara bu video ilaç gibi gelecek.

9. Ölmeden önce görülmesi gereken yerlerden biri de mutlaka bir yağmur ormanı olmalı. Sesler insanı hemen yakalıyor...

10. İşte kartpostallık bir görüntü daha. Bu dağ gölünün insanı kesinlikle sakinleştiren bir havası var. Şehrin karmaşasından bunalanlar kaçırmasın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kavinsky

Ne kadarda modern dünyanın acınası köleleri olmuşuz. Burnumuzun dibindeki doğayı yok edip , sonra da onu youtube'dan bir hayalmişçesine izliyoruz. İnsan kada... Devamını Gör

Ali İhsan ÇAKIR

Haklısın ama çevreyi yok etmek, tokluğun kıymetini anlamak için aç kalmaktan farklı bir şey. Açken doymak mümkün ama yok edilmiş çevrenin geri gelmesi mümkün... Devamını Gör

appabuga

rüzgarın yaptığı dalga köpürtmesi

carnation

Yapmayın bu kötülüğü yapmayınnn