Görüş Bildir
Haberler
Sıcaklık Ülke Genelinde 3 ila 8 Derece Artacak

Sıcaklık Ülke Genelinde 3 ila 8 Derece Artacak

FreiGeist
25.03.2015 - 08:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Rize, Elazığ, Adıyaman ve Şanlıurfa çevreleri ile zamanla Kıyı Ege, Manisa, Çanakkale, Denizli ve Antalya'nın batı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusu, Bayburt ve Elazığ çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. 

Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Marmara'nın doğusunda sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 3 ila 8 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, zamanla güney kesimleri çok bulutlu, akşam saatlerinde Çanakkale çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BURSA Parçalı, zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli 20

EDİRNE Parçalı bulutlu 16

İSTANBUL Parçalı bulutlu 15

KIRKLARELİ Parçalı bulutlu 15

EGE

Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Muğla, akşam saatlerinde Manisa ve Denizli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı, zamanla çok bulutlu 16

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18

MANİSA Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlı 19

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölgenin batı kesimlerinin çok bulutlu, Antalya'nın batı ilçelerinin akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 21

ANTALYA Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde batı ilçeleri hafif sağanak yağışlı 22

HATAY Parçalı ve az bulutlu 20

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 20

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 13

ÇANKIRI Parçalı ve az bulutlu 13

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 15

KONYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 14

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus bekleniyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu 14

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 16

KARABÜK  Parçalı ve az bulutlu 19

ZONGULDAK Az bulutlu 13

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde Rize çevrelerinin yağmurlu, Bayburt çevrelerinin kar yağışlı, zamanla bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AMASYA Az bulutlu ve açık 12

SAMSUN Az bulutlu ve açık 12

TOKAT Az bulutlu ve açık 10

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 10

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur, bölgenin doğusu ile ilk saatlerde Elazığ çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZİNCAN Çok bulutlu ve yağmurlu 11

ERZURUM  Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı, öğle saatlerinde karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinden sonra parçalı ve az bulutlu 5

KARS Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı, öğle saatlerinde karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinden sonra parçalı ve az bulutlu 4

MALATYA Çok bulutlu, ilk saatlerde yağmurlu 6

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile ilk saatlerde Adıyaman ve Şanlıurfa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu 12

SANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde yağmurlu 13

SİİRT  Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), doğusu öğle ve akşam saatlerinde 4 ila 6 (30-50km/s); Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), batısı öğle ve akşam saatlerinde 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta Karadeniz'de öğle ve akşam saatlerinde 1,5 ila 2,5mGörüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinden sonra doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğu, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,50m, Görüş Mesafesi: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0