Görüş Bildir
Haberler
Sıcaklık Mevsim Normalleri Üzerinde

Sıcaklık Mevsim Normalleri Üzerinde

FreiGeist
27.02.2015 - 08:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Karabük, Bartın, Zonguldak, Düzce ve Bolu çevrelerinin yağmur ve sağanak; Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'in yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; İzmir, Aydın, Muğla ile Manisa'nın batı çevrelerinde ve Balıkesir'in batı kıyılarında kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması beklenmektedir. Bu sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Batı kesimlerde görülecek yağışların; akşam saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Muğla ile Manisa'nın batı çevrelerinde ve Balıkesir'in batı kıyılarında kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yağış anında kuvvetli rüzgar, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölge genelinin çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çanakkale ile Balıkesir'in batı kıyılarının, akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde Balıkesir'in batı kıyılarında kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18

EDİRNE Parçalı zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 16

KIRKLARELİ Parçalı zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18

EGE 

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam ve gece saatlerinde İzmir, Aydın, Muğla ile Manisa'nın batı çevrelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 13

İZMİR Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinden sonra kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 18

MANİSA Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; batı çevrelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 18

MUĞLA Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam ve gece saatlerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 15

AKDENİZ 

Parçalı ve az bulutlu, batı kesimlerinin zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 22

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

HATAY Parçalı ve az bulutlu 20

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 20

İÇ ANADOLU 

Parçalı az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, gece saatlerinde Eskişehir, Ankara ve Çankırı çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ANKARA Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 16

ÇANKIRI Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 14

ESKİŞEHİR Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 15

KONYA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 16

BATI KARADENİZ 

Parçalı, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, gece saatlerinde Karabük, Bartın, Zonguldak, Düzce ve Bolu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

BOLU Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 17

DÜZCE Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 20

KASTAMONU Parçalı bulutlu 17

ZONGULDAK Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 17

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 19

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 19

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 19

TRABZON Parçalı ve az bulutlu 19

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ERZİNCAN Parçalı ve az bulutlu 13

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 6

KARS Parçalı ve az bulutlu 2

MALATYA Parçalı ve az bulutlu 13

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgede yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 16

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 15

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 17

SİİRT Az bulutlu ve açık 16

DENİZLERDE HAVA

Güney Ege'nin güneyi ile Batı ve Orta Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla batısı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan gece batısı kuzeybatıdan sabah güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/saat), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), ilk saatlerde 5 (40 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Orta Karadeniz'de 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, yarın öğleden sonra batısı ile gece tamamı sağanak yağışlı; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, güneyi güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneydoğudan gece güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/saat), Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/saat), akşam güneyi güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Güney Ege'de 2,0 ila 3,0m Görüş: orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/saat), öğleden sonra batısı ile gece tamamı güneybatıdan, sabah güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat) batısı 5 ila 7 (40-60 km/saat ), gece tamamı kuzeybatıdan sabah batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde; Dalga: 1,0m ila 2,0m orta ve batısında 2,0 ila 3,0m Görüş: iyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava: Parçalı bulutlu, Rüzgar: batı ve kuzeybatıdan sabah kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0