Görüş Bildir
Haberler
Sibel Can'ın Bahadır Tatlıöz ile Akü Takviyesi Yaparken İlginç Olaylar Yaşadığı 'Kuyu' Klibinin Analizi

etiket Sibel Can'ın Bahadır Tatlıöz ile Akü Takviyesi Yaparken İlginç Olaylar Yaşadığı 'Kuyu' Klibinin Analizi

Klip analizlerimiz kaldığı yerden devam ediyor. Sibel Can'ın aramıza dönüşü şerefine, Bahadır Tatlıöz ile birlikte yaptıkları klibi Kuyu'yu incelemeden edemedik. Olaylar bildiğiniz gibi değil...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Klibimize başlamadan önce önemli bir hatırlatma yapmak zorundayız çünkü bilmeyenler olabilir: Sibel Can'ın gözleri mavidir arkadaşlar!

2. Sibel Hanım arabasıyla seyir halindeyken örnek bir davranış sergileyerek kenara çekip yakın dostu Bahadır Tatlıöz'ü arıyor. Neden biliyor musunuz? Çünkü aküsü bitmiş...

3. Bu arada yönetmenim bizi uyarıyor, Sibel Can'ın gözlerinin mavi olduğunu bilmeyenler için bir açıklama daha yapmamız gerekiyormuş.

4. Arabanın üstü açık olmasına ve yel değirmenlerine rağmen Sibel, arabada daralıyor ve akü takviye kablosu getirecek olan arkadaşı Bahadır'ı yolda beklemeye karar veriyor.

5. Bahadır dükkana "Şu pizza siparişlerini götürüp geleyim" diyerek yalan söylüyor, çünkü patrona "Sibel Can'ın aküsü bitmiş, takviye kablosu götürüyorum" demek, söylediği yalandandan daha inandırıcı olmayacak. Akıllı çocuk, aferin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kadın artık kaç saattir yolda beklediyse sıkıntıdan üç ayak, koçeri ve delilo gibi halay tarzlarını denemeye başlıyor. Kim derdi ki Sibel Can otobanda halay çekecek diye?

7. Bir süre sonra Sibel'in boynuna eşarp dolamak suretiyle canına kast etmek istediğini de görüyoruz. Dayan Sibel, geliyo kankiletton.

8. Bahadır esnaf olduğu için cebinden Facıt hesap makinesi çıktığını fark ediyor bir anda. "Püüü" diyor "Bununla tersten leblebi yazmıştım en son ya" diye kendi kendine hayıflanıyor.

9. Hazır kimse yokken yıllardır yapmak istediği şeyi yapıyor Bahadır. Tarkan'ın Kuzu Kuzu klibindeki gibi toprağı tekmeliyor, kendinden geçiyor ve içinden "Oh be iyi oldu :)" demeyi de ihmal etmiyor.

10. Sibel yolda sinir krizi geçirirken dondurma almaya gittiğini tahmin ettiğimiz iki kız, "Hayırdır ne oldu? Yanına kurt mu geldi? Annengilden mi kaçtın?" gibi sorular sormaya hiç tenezzül etmiyor. Onun yerine, iki yüz yıldır kimsenin yapmadığı fotoğraf çekme hareketi yaparak Sibel ile selfie çekmeye çalışıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Anlaşıldı, bunlar otoyol canavarları. Şimdi de dükkana yalan atıp yolda mazotu biten Bahadır'a musallat oluyorlar. Bakalım neler yapacaklar?

12. Bir insan 90 km hızla giderken yol kenarında arkası dönük olan kişinin ünlü olduğunu nasıl fark ediyor acaba? Bahadır bu durumdan hiç memnun değil gördüğünüz gibi. Çünkü insan olan o motoru yokuş aşağı vurdurmak için bir el atar. Yok!

13. Bahadır bu sinir bozucu durumun gazıyla sanayideki Cahit Usta'yı arayarak bir güzel fırçalıyor. Çünkü Cahit Usta, amortisörü tamir ettiğini söylemişti fakat yolda patladı gördüğünüz gibi. Sibel daha çok bekler...

14. Fakat o da nesi? Sibel aküyü doldurmuş geliyor. Geçerken de "Annegile selam söyle" diyerek hacıdan aldığı eşarbı arkadaşına veriyor. Olan Bahadır'ın amortisörüne ve pizza kuryeliğine oluyor.

15. Eee Bahadır, demek ki öyle her arayana gitmeyeceksin. Herkes kendini kurtarır, olan sana olur. Bu arada Sibel Can'ın gözlerinin mavi olduğunu yeni fark edenler???

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu kadar konuştuk, o zaman sizi kliple baş başa bırakalım :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
52
28
9
5
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Klip analizi efsanesi is come back!

Emriye Coşkunsu

şarkıyı sevmedim hemde hiç 😒

xxpınark

bahadır tatlıöz ü çok seviyorummmmm ♥♥♥