Görüş Bildir
Haberler
Seyhan Belediyesi'nden 'Sıcaklık' Uyarısı: Güneşe Ateş Etmeyin

etiket Seyhan Belediyesi'nden 'Sıcaklık' Uyarısı: Güneşe Ateş Etmeyin

Batuhan
21.06.2016 - 11:47 Son Güncelleme: 21.06.2016 - 15:27

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre Türkiye'de hava sıcaklıkları bu hafta mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Hava sıcaklığının 41 dereceye, nem oranının % 79'a çıktığı Adana'da Seyhan Belediyesi, resmi Facebook hesabından esprili bir uyarı yayınladı: 'Vatandaşlarımızın gerekmedikçe 11.00 - 16.00 saatleri arasında dışarı çıkmamalarını ve Güneş'e ateş etmemelerini önemle rica ederiz.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığının bu hafta mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerine çıkacağı uyarısı yaptı. Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Adana'da sıcaklık dün (20 Haziran) 38-40 derece ölçüldü, gün boyu güneş altında kalan parklarda bulunan termometreler ise 50 dereceyi gösterdi.

Seyhan Belediyesi resmi Facebook hesabından uyardı

Seyhan Belediyesi resmi Facebook hesabından uyardı

Sıcaklığın bu hafta da 40 derecenin üzerinde seyredeceği, nem oranının yüzde 79'a kadar çıkacağı tahmin edilen Adana'da, Seyhan Belediyesi resmi Facebook hesabından esprili bir uyarı paylaşımı yaptı.

Adana'nın Dünya ile Güneş arasında kavrulan bir gezegen olarak betimlenen bir görselle paylaşılan uyarı mesajında şöyle dendi:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana'da geçen sene, termometrelerin 58 dereceyi gösterdiği Ağustos ayında iki kişi güneşe doğru ateş açtıkları için gözaltına alınmıştı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
521
140
75
19
12
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
The Devil Within

Adana cehennemin provasıdır

selimkazak

Belediye tehlikenin farkında

Darkwins

Bu sıcakta nasıl akıllıca davranmamızı bekliyonuz ki amk