Görüş Bildir
Haberler
Seyahat Sırasında Çok İşinize Yarayacak 12 Hayat Kolaylaştırıcı Ürün

etiket Seyahat Sırasında Çok İşinize Yarayacak 12 Hayat Kolaylaştırıcı Ürün

Tuğba Erdem
05.06.2021 - 10:30

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Taşınabilir şarj aleti

1. Taşınabilir şarj aleti

Seyahatiniz esnasında en çok arayacağınız şey priz olacak. Bol fotoğraf çekmeli gezileriniz yarım kalmasın. Priz arama telaşından kurtulmak için buradaki powerbanki atın çantanıza.

Kullanıcı yorumu>>

Ürün biraz büyük ama mükemmel Ipad, IPhone 8 Plus'ı abartısız 7 kere dolduruyor powerbankin şarj süresi 6 saatte falan doluyor kesinlikle tavsiye edilir.

Benzer ürünler için tıkla!

2. Kirli-temiz torbası

2. Kirli-temiz torbası

Tatil sırasında kirliler temizlere karışıp kokutmasın ve ayrı dursunlar istiyorsanız hemen buradaki torbalardan edinin. Çoraplar, iç çamaşırı ve mayolar için harika oluyorlar. Hatta ayakkabılarınızı da rahatlıkla saklayabilirsiniz. 

Benzer ürünleri de şöyle ekledim.

3. Araç düzenleyici

3. Araç düzenleyici

Uzun araç yolculuklarında düzen her şeydir. Hele ki çoluk çocuk varsa yanınıza tahmininizden fazla eşya alacağınız pek sürpriz değil. Bagajdaki kaosu biraz rahatlatmak ve araç içinde lazım olabilecek eşyaları el altında tutmak için bagaj düzenleyici sizi çok rahat ettirecek.

Çeşitlerine buradan erişebilirsiniz.

4. Bavul düzenleyici

4. Bavul düzenleyici

Bavul hazırlığı pek eğlenceli bir aktivite olmasa da tüm evi yanımızda götüremeyeceğimiz için seyahatlerimizin rahat geçmesi için önemli. Tüm ihtiyaçlarınızı yanınıza aldığınızdan emin olmalısınız. Bunu kolayca yapabilmek için en iyi yol kaos ve dağınıklıktan uzak durmak. Her şey yerli yerinde olunca bir şey unutmuyorsunuz. Bavul düzenini sağlamak için buradaki düzenleyicilerden yardım alabilirsiniz. Şurada da bir sürü çeşidi var.

5. Kozmetik dolum zımbırtıları

5. Kozmetik dolum zımbırtıları

Benim en zorlandığım kısım kozmetik seçimi. Tüm bakım malzemelerini yanımızda götüremeyiz. Ve mutlaka götürmediğimiz lazım olur. Şampuanlar, saç kremleri ve tüm kremleri bu minik seyahat şişelerine doldurup götürüyorum. Çok pratik oluyor ve valizde yer kaplamıyor. 

Benzer ürünlere buradan göz atabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seyahat ütüsü

6. Seyahat ütüsü

Tatilde olmak ütüsüz kıyafetler için bahane değildir, olamaz. Tabi ütü konusu biraz kişisel bir tercih. Fotoğraflarınızda ütüsüz elbiselerinizle sonsuza kadar kalmak istiyorsanız siz bilirsiniz. Buradaki minik seyahat ütüsü sizi kırışıklıktan çekip alacak.  Valizde çok az kaplıyor olması da cabası.

Benzer ürünleri incelemek için tıkla. Xiaomi'ninki de harika görünüyor.

7. Takı çantası

7. Takı çantası

Birbirine dolaşmış zincirler, arkası kaybolmuş küpeler, bir yerlerde unutulan zavallı yüzükler... Bunlar tatilin vazgeçilmezleri adeta. Güzelim aksesuarlarınızı kaybetmekten bıktıysanız takılarınızı rahat ettirecek buradaki çantaya bir şans verin.

Organizasyon konusunda hassassanız burada diğer çeşitlerini de bulabilirsiniz.

8. Mini hoparlör

8. Mini hoparlör

Müzik ve yaz içimizi kıpır kıpır yapan şeyler. Deniz ya da havuz kenarında da müzikten mahrum kalmamak için buradaki su geçirmez hoparlörleri yanınıza alın mutlaka. Tatile gitmeyenler de duşta müzik keyfi yapabilirler.

Benzer ürünler için tıkla!

9. Makyaj temizleme havlusu

9. Makyaj temizleme havlusu

Tüm temizleme rutinlerimizi tatilde gerçekleştiremeyebiliyoruz maalesef. Benim en çok kullandığım temizlik rutini mikrofiber bezler oluyor. Yabancı Instagram videolarında sık sık gördüğümüz bu bezler Türkiye'de henüz çok yaygınlaşmadı. Yumuşacık yapısı ile yüzünüzdeki tüm kiri nazikçe temizliyor. Buradan satın alabilirsiniz.

Benzer ürünleri de buraya ekledim.

10. Bebek hizmeti için özel çanta

10. Bebek hizmeti için özel çanta

İstediğiniz yerde bebeğinizi yatırabileceğiniz bir çanta var desem? Temizliğinden emin olduğunuz açılabilen sırt çantaları sayesinde bebek arabası götürmediğiniz/götüremediğiniz yerlerde büyük rahatlık sağlıyor. Minik molalar ve alt açmalar için ideal bir ürün. Buradan satın alabilirsiniz

Benzer ürünler için tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Güneş kremi

11. Güneş kremi

Seyahatler dışında günlük yaşamda da kullandığımız (kullanıyoruz değil mi?) güneş kremlerinde temiz içerik önemli. Benim de Nazlı Altaç'tan öğrendiğim ve sonrasında araştırarak ileri okuma gerçekleştirdiğim bir konu. Vücudumuza ağır metaller almak istemiyorsak temiz ürünleri kullanmak en iyisi. Ben buradakini kullanıyorum yıllardır. Farkında olmadan zaten en zararsız şekilde kullanıyormuşum 

Diğer temiz güneş kremlerine buradan ulaşabilirsiniz.

12. Şapka

12. Şapka

Tatil ve seyahat deyince şapkasız olmaz. Güneşin etkisini azaltmak ve dışarıda olacaksanız güneş çarpması riskini biraz aza indirmek için mutlaka kullanmalıyız. Üstelik oldukça şık ve tarz görünüyorlar. Geçen yaz kafamdan çıkartmadığım şapkam burada. At makineye yıkansın mis gibi.

Benzer ürünleri de şöyle ekledim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
13
9
6
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın