Görüş Bildir
Haberler
Sevgilisiyle Arası Bozulan Arkadaşımızı Teselli Etmemek İçin 14 Mantık Dolu Sebep

Sevgilisiyle Arası Bozulan Arkadaşımızı Teselli Etmemek İçin 14 Mantık Dolu Sebep

diazepam
22.04.2016 - 15:40

Tasası size mi düştü? deyip bitirsem başım ağrımaz, ama beni biliyorsunuz size yol göstermek için buradayım bu bana yakışmaz. Onun için neden böyle bir harekete kalkışmamanızı mantıklı gerekçelere dayandırarak sizlere açıklamaya çalışacağım. Hem zaten ona kız/erkek mi yok yaa!?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bugüne kadar sevgilisiyle yaşadığı sorunu arkadaşlarıyla paylaşıp, buna gerçekçi bir çözüm bulan kimse yoktur, vardır diyen kesinlikle yalan söylüyordur.

2. Sevgili ile yapılan kavgayı, tartışmayı arkadaşlarına anlatan kişinin iki amacı vardır: Birincisi “benim sevgilim var” demek istiyordur, ikincisi biraz ilgi görmeye ihtiyacı vardır. “Üzülme kanka” de geç.

3. Eğer bu ikilinin ilişkisinin detaylarına çok vakıf değilsen, söyleyeceğin şeylere arkadaşın gerçekten değer vermeyecekse sadece onlarca insanın söylediği şeyleri söyleyeceksin hiiç uğraşma.

4. “Çok kötü kavga ettik”, “ayrıldık hacı”, “bu sefer kesin bitti”, “bu ilişki artık iflah olmaz”, vb. bir sürü şey duyacaksın, ama yarın buluşup koklaşacaklar biliyorsun değil mi?

5. Arkadaşlara “çok fena” diye bahsedilen hiçbir ilişkinin ayrılıkla sonuçlanmadığını biliyor musun? Üşenmezsen araştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen arkadaşını karşına alacak, belki yüz farklı örnekle süslediğin efsane güzel nasihatler vereceksin, tam onu teselli ettiğini düşünürken o sarhoş kafayla kıza mesaj atacak farkında mısın?

7. Klasik teselli cümleleri kursan sana ilgisiz diyecek, ciddiye alsan o seni ciddiye almayacak, hiçbir şey demesen sen adam değilsin diyecek… Ee her türlü kötüsün boş ver.

8. Belki Berk hakkında ağzına geleni söyleyeceksin, arkadaşını üzdüğü için Berk’in ağzına s.çacaksın, barışırlarsa ki barışacaklar, ne olacak? Yaa sen kötü olacaksın değil mi?

9. Şunu unutma, bir ilişkiyi gerçekten bitme noktasına getirecek hiçbir sorun çözüm bulsunlar diye arkadaşlara anlatılmaz. Bu genel ilkeyi asla aklından çıkarmayacaksın.

10. Sakın ola ki timsah gözyaşları dökmeye kalkma, zaten Salih’i hiç sevmediğin için elini Buse’nin omzuna koyup yalancıktan teselliye girişme, değil Buse, Mahmut bile olsa bu yalan tavırları anlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Melis ile sevişme hayalleriyle yataktan çıkıp günü onunla kavga ederek sonlandıran birini teselli edecek bir cümle, ifade, söz, vs. henüz bulunabilmiş değil, ATP’ne yazık.

12. Sakın, ama bak sakın “o zaten seni hak etmiyordu”, “sen daha iyilerine layıksın”, “bu güzellikle sen her istediğin erkeği tavlarsın”, “sana kız mı yok”, vb. ultra klişe cümlelere başvurmayın, daha da küçülmeyin lütfen.

www.funnyjunk.com

13. Eğer alkol alacaksanız bilin ki o da siz de işin bokunu çıkaracaksınız. Ayıldığınızda utanacağınız, arkadaşınızın yüzüne bakamayacağınız şeyler söylememeye gayret edin. Arkadaşının kavga ettiği sevgilisine orospu dediği için öldürülen insan sayısını biliyor musunuz? Valla hiç söylemeyelim korkarsınız.

14. Teselli, avuntu vs. bunlar gerçekte asla ulaşamadığımız ütopik duygular. Yunus Emre ulaşamamış, Mevlana yakınına yaklaşamamış… Seni kimsin ki teselliyi bulduracaksın?

Bence bu kadar gerekçe insan olana yeter de artar bile. Ne demiş atalarımız: Lafın tamamı aptala söylenir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
23
20
3
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
menemen

bu galeriyi bir hafta once hazırlasaydınız her sey farklı olurdu

Pasif Kullanıcı

En güzel teselli davaro filminden " siktir et zaten senin karıda bi boka benzemir eyi oldu"

awkward collins

ya sevgilisi olanların burnu neden bu kadar havada anlamıyorum