Görüş Bildir
Haberler
Sevgilisi Tarafından Üzüldüğü Halde Asla Vazgeçemeyen İnsanların Bildiği 13 Şey

etiket Sevgilisi Tarafından Üzüldüğü Halde Asla Vazgeçemeyen İnsanların Bildiği 13 Şey

İlişki demirden leblebi. Bazen her şey yolunda gitmeyebiliyor. Bir bakmışsınız,  yavaş yavaş kendinizi bitirmişsiniz. Ayrılık söyleyene kolay, yaşayana zor bir durum. Maalesef herkes aynı tutarlılıkta olamıyor. 

Eğer siz de sizi üzen bir sevgiliyle bitiremediğiniz bir ilişkinin içindeyseniz, bunları herkesten çok daha iyi anlarsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hepsinden önce ayrılık fikri korkutucudur. Sanki o giderse dünyadaki bütün düzen bozulacak, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi gelir.

admin.mashable.com

2. Verilen emekler, birlikte geçirilen güzel zamanlar düşünülür. Bu hissi bir başkasının hissettirmesi mümkün değildir.

3. Sorunun kaynağı insanın kendisi olmasa bile sürekli kendini sorgular insan. Mutlaka kendinde bir hata bulup karşısındakini aklar.

4. "Onun da dertleri var" diye düşünür. Kendini her seferinde bir adım arka plana atar. Fedakarlıklarını yetersiz bulur, daha fazlasını yapmaya çalışır.

5. Birlikte yapılan planlar düşünülür. Onları sıfırlamak insana zor gelir, kendi hayal kırıklığını yaşamaktan korkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İşin içinde eğer aileler de varsa ayrılık fikrini onlara açıklamak bir zulüm gibi görünür. Biraz da bu yüzden kötü fikirleri erteler.

7. Yeni bir insanla sıfırdan ilişkiye başlamak zor gelir. Kendini tanıtması, yeni kişiyi tanıması, ona alışması fikri, gözünde zamanı büyütür.

8. Kendine olan güveni bu ilişki sırasında iyice yerle bir olmuş olabilir. "Başkası beni istemez zaten" diye düşündüğü için sorunlu ilişkisine daha da sarılır.

9. Üzüntü, artık onun için kronik bir hal almıştır. Olayın dışına çıkamadığı için üzülmek de ilişkinin bir parçasıymış gibi düşünür.

10. Mantığı tamamen kendisini terk etmiştir. Varsa yoksa karşısındaki insanı ne kadar çok sevdiğini düşünür, gerçekçiliğini kaybeder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Zamanın ne kadar da acımasız ve telafisi mümkün olmayan bir olgu olduğunu bilmez. En güzel zamanlarını, karşısındakinin onu üzmesine izin vererek geçirir.

12. Ayrılırsa kocaman bir boşlukta kaybolacağını düşünür. Tek başına yaşamanın ne demek olduğunu unutmuştur.

13. "Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil" cümlesinin ne demek olduğunu en iyi o bilir. Yorgundur, bitkindir, aşıktır...

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
646
343
47
33
13
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hamide gökat

aşk insanı aptallaştırır ne yazık ki

Pasif Kullanıcı

ben daha beteri oldum

ufukdiyo

En çok kendinize saygı duyun, en çok kendinizi sevin. Kendinizden taviz verdiğiniz bir durumun içine düştüğünüz an her şeyi arkanızda bırakın gitsin. Yoksa b... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

evet doru kendimi çok seviyorum

deniz yıldız

kendine değer vermeyen ve üzülmeye gönüllü olan kişilerdir

Fatih Karaduman

Sevdiğine kendinden çok değer veren diyelim şuna.