Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinle İzlemen Gereken Aşk ve Şehvet Dolu Filmi Söylüyoruz!

etiket Sevgilinle İzlemen Gereken Aşk ve Şehvet Dolu Filmi Söylüyoruz!

Lisa Campton
19.08.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Film izlemek başlı başına harikayken bir de buna sevgiliyi de eklerseniz tadından yenmez. Özellikle aşk ve tutku dolu bir filme hayır diyemeyeceksiniz!

Haydi, gel beraber öğrenelim!

1. Sevgilinle sinemaya hangi sıklıkta gidersiniz?

1. Sevgilinle sinemaya hangi sıklıkta gidersiniz?

2. Sence ilişkiniz tutkulu mu?

3. Genel olarak sexting yapmayı seven bir çift misiniz peki?

4. Beraber daha çok hangi tür filmleri izlemeyi tercih edersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Sizce bu çiftlerden hangisine daha çok benziyorsunuz?

6. Peki sence kıskanç bir çift misiniz?

7. Son olarak favori hayvanınızı seç!

Gözü Tamamen Kapalı (Eyes Wide Shut)

Gözü Tamamen Kapalı (Eyes Wide Shut)

Bill Harford ve karısı Alice Harford'ın dış dünyaya mutlu bir yansıyan bir evlilikleri vardır. İlişkilerinde her şey yolunda gibi görünmektedir. Bir gün katıldıkları bir davette Alice, başka erkeklerle sohbetlere dalar. Bunu fark eden Bill, hem sinirlenir hem de yaşanan bu duruma tuhaf bir tepki gösterir. Bill, yaşanan o geceden sonra kimliğini cinselliğe emanet edecektir. Oldukça tuhaf düşüncelerle örülü bir cinsellik dünyasına doğru savrulacaktır.

Climax

Climax

Climax, Fransa’daki köhne bir dans kulübünde geçen uzun bir geceyi takip ediyor. 90’ların ortasında 20 dansçı, üç günlük bir prova için ormandaki yatılı bir okulda bir araya gelir. Birbirini yeni tanıyan ekip provalar dışında da eğlenceli vakit geçirirler. Provalar bitmesinin ardından ayrılmadan önce son bir parti düzenlerler. Fakat içkilerin sayısı arttıkça içlerinden bazıları tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Gençler bir süre sonra tamamen kontrollerini kaybeder. Artık onların içine düştükleri girdaba direnmeleri neredeyse imkansızdır. Müzik, dans, gerilim ve cinsellik dolu bu ortamda kimileri cennette olduğunu hissederken kimileri içinse durum cehennemden farksızdı.

Carol

Carol

Orta yaşının güzelliğini süren Carol; 1950’lilerin New York’unda pek çok Amerikalı kadının imreneceği bir hayat sürmektedir; sosyetenin tanınmış, zengin isimlerinden. Evli olmasına rağmen kocasından boşanmak ister ve kızının velayetini alabilmek için savaş vermektedir. Therese henüz yolun başında genç bir kadındır. Bir butikte mağaza görevlisi olarak çalışmakta, günlerini sıradan bir şekilde doldururken, bu koca şehirde kimliğini aramaktadır. Bu iki farklı dünyaya ait kadının, Carol ve Therese’nin yolları Manhattan semtinin bu lüks butiğinde kesişir. Carol, Therese’yi görür görmez genç kadının güzelliğinden etkilenir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
33
27
21
15
13
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın