Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinizin Eski Sevgilisini Hala Unutamadığını Gösteren 13 Belirti

Sevgilinizin Eski Sevgilisini Hala Unutamadığını Gösteren 13 Belirti

Öykü Parlak
19.01.2016 - 12:41

İlişkilerde pek çoğumuz 'çivi çiviyi söker'deki çivilerden biri rolündeyiz. Yeni tanıştığınız kişi, unutamadığı, büyük yaralar aldığı ilişkisinin acısını unutmak için soluğu sizin kollarınızda alır. Siz hiçbir şeyin farkında değilken, sevgiliniz aslında sizinle birlikte olarak eski sevgilisini unutmaya çalışıyordur. Ne yazık ki bu yöntem çoğu zaman başarısızlıkla sonuçlanır. Sevgilinizin eski sevgilisi bir gölge gibi her an sizi takip ediyordur ve ilişkinizi adeta üç kişilik yaşarsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sosyal medya hesaplarında fotoğraflarınızı paylaşmıyor.

Pek çoğu 'henüz çok erken, nazar değsin istemiyorum' gibi mantıklı olmayan sebepler sunsa da fotoğraf paylaşmamalarının gerçek sebebi, eski sevgilisinin sizinle olan fotoğraflarını görmesini istememesidir.

2. Sizi, yakın arkadaşlarıyla tanıştırmıyor.

Arkadaşlarımızın sevgilimiz hakkındaki düşüncesini önemseriz. Bu yüzden her ilişkide taraflar birbirinin yakın arkadaşlarıyla tanışır. Fakat arkadaşlarıyla tanıştığınız zaman bunu eski sevgilisi duyacağı için sizi sürekli oyalar ve arkadaşlarının uygun zamanını beklediğini söyler.

3. Konu eski sevgilisine gelince gözleri doluyor.

Elbette bizden öncesinin bir önemi yok ama birbirimizin eski ilişkilerini merak etmek oldukça normal bir şeydir. Siz ne zaman eski sevgilisini sorsanız gözleri uzaklara dalar ve konuşmak istemez. Konuyu değiştirmeye çalışır. Gözlerinin dolduğunu görmemeniz için yerini değiştirir.

4. Gitmeyi ısrarla reddettiği mekanlar var.

' Şurda bir mekan varmış, herkes çok övüyor gidelim mi' diye sorduğunuzda önce türlü bahanelerle oraya gitmek istemez. Başlarda bunun tesadüf olduğunu düşünürsünüz fakat çok geçmeden eski sevgilisiyle anıları olduğu için oraya gitmek istemediğini anlarsınız.

5. Hala eski sevgilisini stalkluyor.

Geçmişini arkasında bırakamayan her insanın yapacağı gibi hala eski sevgilisinin hesaplarına, fotoğraflarına bakıyor. Yorum yapanların profillerine giriyor. En ufak bir değişikliği kaçırmıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgilisinin yakın arkadaşlarıyla sık sık görüşüyor.

Uzun süreli ilişkilerde sevgilinizin arkadaşları sizin de arkadaşlarınız olur birden. Elbette onlarla görüşmek, ilişkinizi sürdürmek normaldir ancak sevgiliniz bunu eski sevgilisinden haber almak için yapıyorsa durum fena.

7. Bilgisayarında veya telefonunda eski sevgilisiyle olan fotoğrafları duruyor.

Yaşanan yüzlerce anı, gidilen onlarca şehir, birlikte güldükleri binlerce fotoğraf...Hala hiçbirini silememiş, belki de zaman zaman açıp tek tek hepsine bakıyor.

8. Zaman zaman ondan bahsediyor.

Onunla yaşadığı bir anıyı, izledikleri bir filmi anlatır fakat asla isim kullanmaz. 'Bir arkadaş' diye bahseder ondan. Sizse gözlerindeki hüzünden eski sevgilisinden bahsettiği anlayabilirsiniz.

9. Bazen yanlışlıkla size eski sevgilisinin ismiyle sesleniyor.

Önceleri bunun bir alışkanlık olduğunu, yanlışlıkla ağzından çıktığını düşünürüz. Oysa bu eski sevgilisini hala unutamadığının en büyük belirtisidir.

10. Evinin her yerinde eski sevgilisinin aldığı hediyeler var.

Duvarda onun aldığı çerçeve, dolapta onun aldığı kazak, mutfakta onun aldığı küçük renkli baharatlıklar. Her yerde ona dair bir iz var. Bir gölge gibi her an sizi izliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sizi eski sevgilisiyle kıyaslıyor.

'Ben eski ilişkimde hiç böyle şeyler yaşamadım. O bana hiç böyle şeyler söylemezdi' gibi cümleleri duyduğunuz an aklının hala onda olduğunu anlayabilirsiniz.

12. Hala eski sevgilisiyle görüşüyor.

Her ne kadar eski sevgiliyle arkadaş kalmak medeni olmak olarak algılansa da bu pek de sağlıklı bir durum değil. Bir zamanlar kokusunu almadan, sesini duymadan yaşayamadığınız insanla nasıl arkadaş kalabilirsiniz ki?

13. En sevdiği şarkı, eski sevgilisiyle seçtikleri şarkı ve sık sık onu dinliyor.

Şarkılar, kokudan sonra bize bir insanı hatırlatan en önemli faktör. Tek bir melodi bizi yıllar öncesine, bir insanın yanına götürebilir. Bir şarkıyı çok seviyorsa ya da hiç duymak istemiyorsa içinde hala bir yara var demektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
157
74
55
47
38
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

bütün bunları yapıyor ve biz hala sevgiliyiz ? ve o hala hayatta ?

Smilena

bunları yapan kişiyi hala sevgili olarak hayatında tutan var mı? varsa da yazık diyorum :)

Rapist Josh Khun

Hayatında tutan vardır elbet fakat ne olarak olduğunu bilemeyiz

Massimo Fiorelli

En Büyük korkum: Olurda bir gün aldanip yeni biriyle ili$kiye ba$larsam ve o ki$i beni gercekten severse ben ona bu durumu nasil aciklarim ? Hala yüregimde g... Devamını Gör